تقویت حافظه با این معجون در فصل امتحانات


دانش آموزان در این ایام هرگز صبحانه خوردن را فراموش نكنند چون مصرف صبحانه، گلوكز مورد نیاز برای فعالیت مغز را تامین میكند.

به گزارش لقمه، دانش آموزان در این ایام هرگز صبحانه خوردن را فراموش نكنند چون مصرف صبحانه، گلوكز مورد نیاز برای فعالیت مغز را تامین میكند.

همچنین مصرف عسل به ویژه به همراه كنجد به تقویت حافظه و به خاطرآوردن مطالب درسی كمك میكند.

دانش آموزان برای داشتن خواب راحت، باید شب قبل از امتحان یك لیوان شیر گرم پیش از خواب میل كنند، از مصرف قهوه، چای یا نوشابه گازدار كولا از حدود شش ساعت قبل از خواب پرهیز كنند و مصرف این مواد را در طول روز به حداقل برسانند.

مصرف برخی مواد در میان وعده آخر شب پیش از امتحان به كاهش اضطراب و داشتن خواب راحت كمك میكند، این مواد عبارتند از لوبیا، سویا و محصولات سویا، موز، تخم مرغ، ماهی، گردو، شیر و لبنیات.

همچنین كم خونی سبب ایجاد بیحوصلگی، خستگی و عدم تمركز میشود. دانش آموزان برای پیشگیری از این حالت در ایام امتحان و قبل از آن هم باید از منابع غذایی حاوی آهن مانند گوشت، جگر، حبوبات، خشكبار و انواع مغزها (گردو، بادام، فندق، پسته) استفاده كنند. همچنین خوردن مواد غذایی حاوی پروتئین و كلسیم در صبحانه در ایجاد آرامش مؤثر است.

تخم مرغ و لبنیات منابع غذایی خوبی برای تامین این مواد مغذی هستند.

گفتنی است، برای غلبه بر اضطراب و خستگی در این ایام باید مواد غذایی مغذی و متعادل همراه با استراحت كافی و منظم وجود داشته باشد.

مصرف میوه و سبزی تازه مواد لازم برای غلبه بر خستگی را در اختیار دانش آموز قرار میدهد، مصرف قند و شكر و مربا به مقدار زیاد سبب ایجاد خستگی، سردرد و اختلال در تمركز حواس میشود.

مصرف انواع نان هم در وعده صبحانه میتواند انرژی لازم و كافی برای زمان امتحان و پیشگیری از گرسنگی را فراهم كند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6775 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۷ ارديبهشت بازدید: 6014 ساعت: 12:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2 ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
3 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
4 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
5 کوچ عشایر در قاب رنگ‌ها ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
6 بهترین خوراکی‌های زمستانی و تقویت‌کننده سیستم ایمنی ۱۴۰۳ شنبه ۸ دي
7 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
8 جولان بیماری‌های ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
9 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
10 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
11 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  جوان كردن پوست با خوردن زردآلو بتا كاروتن موجود در زرد آلو مانع پینه بستن وخشك شد...

  غذاهای نذری تا چند روز قابل نگهداری اند؟ یک متخصص تغذیه با اشاره به مدت زمان نگهداری غذاهای...

  هفت ماده غذایی برای تقویت سلامت جسمی این منابع غذایی سرشار از ویتامین ‍‍C و E ، آهن و ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

علت پنهان ناتوانی جنسی همسران آمارها نشان می‌دهد امروزه درصد زیادی از همسران به دلیل اختلالات و ناتوانی جنسی شریک زندگی‌شان، به بهانه‌های مختلف از ادامه زندگی مشترک سرباز می‌زنند. اختلالاتی که اغلب درمان‌پذیر بوده و اصل اساسی آن آگاهی از علل پیدایش و پشتکار در مهار و مداوای آن است.
زردچوبه و این همه خاصیت زردچوبه علاوه بر این که طعم خوبی به غذا می‌دهد و آن را خوش‌رنگ می‌کند خواص درمانی زیادی هم دارد.تا حالا با دقت به نیمرویی که زردچوبه روی آن پاشیده شده است نگاه کرده‌اید؟ این بار دقت کنید. مانند یک تابلوی نقاشی است.
شخصیت شناسی با بستنی لقمه: بنا به نتیجه یک تحقیق علمی، تجربی که همبستگی نزدیک بین طعم ها و شخصیت افراد را ثابت میکند ، اگر می خواهید بدانید بستنی مورد علاقه تان چه ویژگی‌های شخصیتی شما را لو می دهد! اول بستنی مورد علاقه ی خود را انتخاب کنید و بعد بخوانید.
حد مجاز مصرف ویتامین D اولین مطالعه در زمینه عوامل غلظت ویتامین D و پارامترهای آن توسط محققان فرانسوی انجام شد.