دستور پخت لازانیا آل‌فورنو


لقمه: این غذا مخصوص كشور ایتالیاست.

مواد لازم:

لازانیا                                    یك بسته
پیاز خردشده                           دو عدد
سیر                                    20 گرم
گوشت چرخ‌كرده                      300 گرم
رب گوجه‌فرنگی                       چهار قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی چرخ‌شده                یك كیلوگرم
آویشن، نمك و فلفل و پنیر پیتزا     به میزان لازم


طرز تهیه:

ابتدا لازانیا را در آب جوش كه كمی نمك و روغن ریخته‌اید به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا برگ‌های لازانیا به هم نچسبد، پس از چند بار هم زدن آبكش كرده و آنها را روی یك دستمال پارچه‌ای مخصوص آشپزخانه بگذارید و روی آن را بپوشانید. پیاز و سیر را در تابه تفت داده و گوشت را به آن بیفزایید تا گوشت پخته و آب آن كشیده شود. رب گوجه‌فرنگی را اضافه كرده و به مدت دو دقیقه آن را هم بزنید و گوجه‌فرنگی چرخ‌شده را به بقیه مواد بیفزایید و دو پیمانه آب در آن ریخته و به مدت 30 دقیقه به آرامی بپزید و در آخر نمك، فلفل و آویشن به مقدار لازم به آن اضافه كنید. ته ظرف پیركس را چرب كرده یك لایه لازانیا بعد مقداری از مخلوط گوشت را روی آن بریزید دوباره یك لایه لازانیا سپس مقداری سس سفید و پنیر‌پیتزا بپاشید. به همین ترتیب لایه‌ها را پر كنید لایه آخر را ابتدا با سس سفید و بعد با پنیر پیتزا كاملا بپوشانید. برای این‌كه گوشه خمیرها از ظرف بیرون نزند به كمك سس سفید روی خمیر لایه آخر، گوشه خمیرها را داخل دهید. در فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد حدود 30 دقیقه یا تا زمانی كه پنیر ذوب و كمی طلایی شود قرار دهید.

مواد لازم برای سس سفید:

كره                            200 گرم
آرد سفید                     150 گرم
شیر                            7 پیمانه
نمك، فلفل و جوز هندی    به میزان لازم


طرز تهیه سس سفید:

كره را در قابلمه‌ای آب كرده و آرد را به آرامی به آن اضافه كنید و به مدت سه دقیقه تفت دهید و سپس شیر را به آرامی افزوده و نمك و فلفل و جوزهندی زده تا بجوشد.

نكته: برای داشتن لازانیای نرم باید سس سفید را در تمام لایه‌ها بریزید اگر بخواهید سفت باشد فقط در لایه آخر سس بریزید.



کد: 679 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ سه شنبه ۱۱ بهمن بازدید: 12912 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
10 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
11 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد


نظرات


یه خانم

اسم این غذا آل فورنو بود؟من چندین ساله درست میکنم اسمشو نمی دونستم به خدا !!البته من قارچ هم به لایه های لازانیا اضافه میکنم که فکر کنم اسم غذا در این صورت بشه آل قورنو!!!!!
هانی

این غذاهارو همه یاد دارن ی چیز جدید و خوشمزه یاد بدین

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۱۰ نشانه ابتلا به بیماری کلیه بسیاری از افراد به بیماری‌های مزمن کلیوی مبتلا هست...

  سبزی مفید برای جلوگیری از نقایص جنین اسفناج دارای لوتئین و زئازانتین است كه از تخریب شب...

  ویتامین K دوست دار استخوان پایگاه خبری لقمه: در حالی که کلسیم و ویتامین D اغل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت