صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت
بازگشت یک بیماری مسری به ایران
ربات میوهچین ساخته شد
برداشت کلزا در فارس آغاز شد
ضربه تعرفههای ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان
زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه میکند؟
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ملل
>
دستور پخت لازانیا آلفورنو
دستور پخت لازانیا آلفورنو
لقمه: این غذا مخصوص كشور ایتالیاست.
مواد لازم:
لازانیا یك بسته
پیاز خردشده دو عدد
سیر 20 گرم
گوشت چرخكرده 300 گرم
رب گوجهفرنگی چهار قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی چرخشده یك كیلوگرم
آویشن، نمك و فلفل و پنیر پیتزا به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا لازانیا را در آب جوش كه كمی نمك و روغن ریختهاید به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا برگهای لازانیا به هم نچسبد، پس از چند بار هم زدن آبكش كرده و آنها را روی یك دستمال پارچهای مخصوص آشپزخانه بگذارید و روی آن را بپوشانید. پیاز و سیر را در تابه تفت داده و گوشت را به آن بیفزایید تا گوشت پخته و آب آن كشیده شود. رب گوجهفرنگی را اضافه كرده و به مدت دو دقیقه آن را هم بزنید و گوجهفرنگی چرخشده را به بقیه مواد بیفزایید و دو پیمانه آب در آن ریخته و به مدت 30 دقیقه به آرامی بپزید و در آخر نمك، فلفل و آویشن به مقدار لازم به آن اضافه كنید. ته ظرف پیركس را چرب كرده یك لایه لازانیا بعد مقداری از مخلوط گوشت را روی آن بریزید دوباره یك لایه لازانیا سپس مقداری سس سفید و پنیرپیتزا بپاشید. به همین ترتیب لایهها را پر كنید لایه آخر را ابتدا با سس سفید و بعد با پنیر پیتزا كاملا بپوشانید. برای اینكه گوشه خمیرها از ظرف بیرون نزند به كمك سس سفید روی خمیر لایه آخر، گوشه خمیرها را داخل دهید. در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد حدود 30 دقیقه یا تا زمانی كه پنیر ذوب و كمی طلایی شود قرار دهید.
مواد لازم برای سس سفید:
كره 200 گرم
آرد سفید 150 گرم
شیر 7 پیمانه
نمك، فلفل و جوز هندی به میزان لازم
طرز تهیه سس سفید:
كره را در قابلمهای آب كرده و آرد را به آرامی به آن اضافه كنید و به مدت سه دقیقه تفت دهید و سپس شیر را به آرامی افزوده و نمك و فلفل و جوزهندی زده تا بجوشد.
نكته: برای داشتن لازانیای نرم باید سس سفید را در تمام لایهها بریزید اگر بخواهید سفت باشد فقط در لایه آخر سس بریزید.
کد:
679
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ سه شنبه ۱۱ بهمن
بازدید:
12857
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2
کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟
۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
4
«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5
خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
6
تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
7
شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8
مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9
چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10
نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمیدهد
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11
پرده بدون سفره
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
نظرات
یه خانم
اسم این غذا آل فورنو بود؟من چندین ساله درست میکنم اسمشو نمی دونستم به خدا !!البته من قارچ هم به لایه های لازانیا اضافه میکنم که فکر کنم اسم غذا در این صورت بشه آل قورنو!!!!!
هانی
این غذاهارو همه یاد دارن ی چیز جدید و خوشمزه یاد بدین
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
کاهش سیستم ایمنی بدن و انرژی با حذف گوشت از برنامه غذایی
یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور هشدار ...
توصیه های غذایی برای بارداری
بیشتر مردم به خاطر خوردن گوشت گاو، گوسفند یا مرغی ...
12 ماده غذایی برای بالا بردن کلسترول خوب خون
فیبرهای غذایی میتوانند میزان کلسترول خوب خون را ا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
سفید بودن نان دلیل بر سلامت آن است؟
هرچه سبوس بیشتری از نان گرفته شود، مغز گندم سفیدتر میشود اما نان از نظر مواد مغذی فقیر میشود.
چرا قهوه در ایران گران است؟
قهوه که پس از آب ارزانترین نوشیدنی در جهان است در اولویت 10 واردات قرار دارد و کالای لوکس ایرانی محسوب میشود لذا قهوه کیلویی 35 هزار تومان به قیمت کیلویی 120 هزار تومان فروخته میشود.
برنامه 9 روزه پاکسازی بدن
رژیم میگیرید اما وزنتان پایین نمیآید؟ پوستتان جوش جوشی است و طراوتش را از دست داده؟ موهایتان شکننده و عرق تنتان بد بو و غیرقابل تحمل است؟ گاهی بالا رفتن میزان سموم بدنتان است که مو و حتی دستگاه گوارشتان را ناسازگار میکند.
«گزنه» گیاه خاردار پرخاصیت
یافته های تازه نشان می دهند، گیاه گزنه فرایند متابولیکی بدن را فعال و به عملکرد کلیهها کمک می کند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است