صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ملل
>
دستور پخت لازانیا آلفورنو
دستور پخت لازانیا آلفورنو
لقمه: این غذا مخصوص كشور ایتالیاست.
مواد لازم:
لازانیا یك بسته
پیاز خردشده دو عدد
سیر 20 گرم
گوشت چرخكرده 300 گرم
رب گوجهفرنگی چهار قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی چرخشده یك كیلوگرم
آویشن، نمك و فلفل و پنیر پیتزا به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا لازانیا را در آب جوش كه كمی نمك و روغن ریختهاید به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا برگهای لازانیا به هم نچسبد، پس از چند بار هم زدن آبكش كرده و آنها را روی یك دستمال پارچهای مخصوص آشپزخانه بگذارید و روی آن را بپوشانید. پیاز و سیر را در تابه تفت داده و گوشت را به آن بیفزایید تا گوشت پخته و آب آن كشیده شود. رب گوجهفرنگی را اضافه كرده و به مدت دو دقیقه آن را هم بزنید و گوجهفرنگی چرخشده را به بقیه مواد بیفزایید و دو پیمانه آب در آن ریخته و به مدت 30 دقیقه به آرامی بپزید و در آخر نمك، فلفل و آویشن به مقدار لازم به آن اضافه كنید. ته ظرف پیركس را چرب كرده یك لایه لازانیا بعد مقداری از مخلوط گوشت را روی آن بریزید دوباره یك لایه لازانیا سپس مقداری سس سفید و پنیرپیتزا بپاشید. به همین ترتیب لایهها را پر كنید لایه آخر را ابتدا با سس سفید و بعد با پنیر پیتزا كاملا بپوشانید. برای اینكه گوشه خمیرها از ظرف بیرون نزند به كمك سس سفید روی خمیر لایه آخر، گوشه خمیرها را داخل دهید. در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد حدود 30 دقیقه یا تا زمانی كه پنیر ذوب و كمی طلایی شود قرار دهید.
مواد لازم برای سس سفید:
كره 200 گرم
آرد سفید 150 گرم
شیر 7 پیمانه
نمك، فلفل و جوز هندی به میزان لازم
طرز تهیه سس سفید:
كره را در قابلمهای آب كرده و آرد را به آرامی به آن اضافه كنید و به مدت سه دقیقه تفت دهید و سپس شیر را به آرامی افزوده و نمك و فلفل و جوزهندی زده تا بجوشد.
نكته: برای داشتن لازانیای نرم باید سس سفید را در تمام لایهها بریزید اگر بخواهید سفت باشد فقط در لایه آخر سس بریزید.
کد:
679
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ سه شنبه ۱۱ بهمن
بازدید:
12886
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی
۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
2
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3
اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز اعلام شد
۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
4
ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد
۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
5
سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر
۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6
توسعه همکاریهای دارویی ایران و چین
۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
7
۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکتهای ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد
۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
8
نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور
۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
9
توصیههای غذایی در مسافرت
۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
10
چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟
۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
11
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
نظرات
یه خانم
اسم این غذا آل فورنو بود؟من چندین ساله درست میکنم اسمشو نمی دونستم به خدا !!البته من قارچ هم به لایه های لازانیا اضافه میکنم که فکر کنم اسم غذا در این صورت بشه آل قورنو!!!!!
هانی
این غذاهارو همه یاد دارن ی چیز جدید و خوشمزه یاد بدین
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
ویتامین خوش اخلاقی را بشناسید
ویتامین C دارای منافع متعددی است که از جمله میتوا...
کنترل فشارخون با گوجه فرنگی
گوجه فرنگی خواص مغذی متعددی دارد که در ادامه به تع...
خواص هشت میوه شیرین
مصرف میوه تاثیر بسیار زیادی بر سلامت کلی بدن و جذب...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
بــایدها و نبــایدها برای مزاجها
دراین گزارش به توصیههایی برای مزاجهای مختلف خواهیم پرداخت.
الهام حمیدی از زیبایی می گوید
چرا قهوه در ایران گران است؟
قهوه که پس از آب ارزانترین نوشیدنی در جهان است در اولویت 10 واردات قرار دارد و کالای لوکس ایرانی محسوب میشود لذا قهوه کیلویی 35 هزار تومان به قیمت کیلویی 120 هزار تومان فروخته میشود.
گلابگیری در کوچههای قدیمی تهران+ عکس
گلاب ناب کاشان و کرمان شنیدهاید اما کسی تا به حال از گلاب ناب تهران چیزی نگفته است. گلابی که سال هاست در کوچه پس کوچههای جنوب تهران از دیگهای مسی میجوشد و در شیشههای نیزهای راهی خانه و مغازه میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است