مراقبت از لبها در زمستان


دهانی زیبا، با لب هایی لطیف و مرطوب شروع می‌شوند. اما در زمستان، سرما و سیستم های حرارتی مدام سعی در خشک کردن لبخند شما دارند... اما چاره چیست؟

لقمه: روغن ها و مرهم های مرطوب کننده و جوشانده ها می‌توانند راه حل مناسبی باشند!

لب ها در زمستان: چرا ترک می‌خورند؟
زمستان شرایط بغرنجی را برای لب ها ایجاد می‌کند. سرما، باد، سیستم های حرارتی خانه و... عواملی هستند که باعث ایجاد این شرایط در زمستان می‌شوند. خشک شدن و انقباض در کمین بیشتر ماهاست. و در این میان عضوی که بیشتر از بقیه در معرض آسیب قرار دارد، لب ها هستند...

در واقع، پوست لب ها ساختار متفاوتی با بفیۀ بدن دارد. بسیار حساس و فاقد لایۀ قرنیه (لایۀ سطحی اپیدرم) است، به همین علت حساس تر است. از سوی دیگر، نه حاوی غدد چربی است و نه غدد عرق، در نتیجه بسیار سریع و راحت رطوبت خود را از دست می‌دهد و خشک می‌شود.

ظاهر پرترک، شکاف خورده و پوسته ها، مجموعه ای را تولید می‌کنند که اصلاً جذاب نیست، خصوصاً برای کسانی که طرفدار لب هایی قرمز هستند، علاوه بر این، لب ها یکدستی و درخشندگی شان را نیز از دست می‌دهند. اما لب هایی که ترک خورند، فقط زیبایی شان را از دست نداده اند، بلکه اغلب باعث زحمت و درد هم می‌شوند!

یک روغن برای لب های من!
توصیه می‌شود که خصوصاً در زمستان از یک رژ لب مرطوب کننده که از کرۀ کاکائو، کارتیه، عسل یا موم زنبور عسل تهیه شده، استفاده کنید. امروزه تمام این محصولات در تمام مارک ها و با هر قیمتی در داروخانه ها، عطر فروشی ها یا سوپر مارکت ها یافت می‌شوند. اغلب توسط ویتامین ها (A و E) و ریز مغذی ها  غنی شده اند، زیرا آنها می‌توانند رطوبت را بهتر حقظ  ‌کنند.

انواع مختلف آن به معنای واقعی کلمه- برای هر سلیقه و ذائقه ای ای وجود دارد، از جمله عسلی، نعنایی و گیلاسی. برای ترک های شدیدتر، به کرم اذریون یا وازلین هم فکر کنید.

مراحل مراقبت از لب ها در زمستان
روغن مرطوب کنندۀ لب را چندین بار در روز، خصوصاً هنگام خروج از منزل و قبل از خواب به لب تان بزنید! با استفاده از لایه های ضخیم روغن، امکان داشتن لب هایی کاملاً نرم را خواهید داشت... اگر لبخندی زیبا می‌خواهید، در مالیدن صمغ به لب های تان شک نکنید.

برای از بین بردن پوسته های لب، یک مسواک کهنه کفایت می‌کند. مسواک را با کمی آب گرم مرطوب کنید و خیلی آرام و با انجام حرکات دایره ای آن را روی لب های تان بکشید. با این روش پوست های مرده کنده خواهند شد.

برای کامل تر شدن این مراحل، قبل از کشیدن مسواک، کمی عسل روی بر روی لب ها بمالید. با مالیدن کمی روغن یا کرم مرطوب کننده این فرآیند را به پایان برسانید و بگذارید 10 تا 15 دقیقه بماند، سپس با یک دستمال کاغذی آن را پاک کنید.

توصیه های دیگر برای مراقبت از لب ها در زمستان
حالا لب های تان برای آرایش آماده تر هستند. اگر لب های تان دچار ترک شده اند، از استعمال رژ لب های خشک کننده، مانند اکثر رژ لب های مات اجتناب کنید، بهتر است از یک رژ ساتنی یا مرطوب کننده، بهره ببرید.
از چرخاندن بی اختیار زبان بر روی لب ها خودداری کنید (کاری که باعث می‌شود لب ها بیشتر ترک بخورند!) زیرا بزاق زبان، فقط شدت خشکی را بیشتر می‌کند.

در نهایت یادتان نرود که باید زیاد مایعات (آب یا جوشانده ها)  بنوشید زیرا رطوبت مناسب پوست و لب ها، ابتدا باید از درون بدن تأمین شود...


نقل از :سیمرغ

کد: 687 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ شنبه ۱۵ بهمن بازدید: 6213 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
4 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
6 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
7 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
8 از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
9 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
10 جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۶ ارديبهشت
11 اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با نکاتی درباره ارزش تغذیه‌ ای فلافل فلافل از غذاهای لذیذ لبنانی است و نام آن از جمع کل...

  آشنایی با عوامل اصلی که مانع کاهش وزن می‌شوند لقمه: آیا شما هم از آن دسته افرادی هستید که با وجو...

  بسیاری از سالمندان از کمبود ویتامین B12 رنج می برند تغییراتی که به دنبال افزایش سن در بدن سالمندان ایج...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: در سال‌هایی که ایران برای جذب گردشگر تلاش می‌کند تا چهره‌ای حرفه‌ای‌تر و مدرن‌تر از خود به جهان نشان دهد، یکی از نقاط کور این تلاش‌ها بی‌تردید نبود یک نظام استاندارد برای رده‌بندی رستوران‌ها و مراکز پذیرایی است؛ مسأله‌ای که نه تنها در کیفیت تجربه گردشگران، بلکه در رضایت خود شهروندان نیز تأثیر مستقیم دارد.
اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه می‌دارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زود‌تر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی می‌ریزید؛ بعید نیست در این مواقع زیاد هم منتظر خوب داغ شدن روغن نشوید. این گونه کارهای اشتباه را در حین آشپزی بسیاری افراد می‌توان دید.
نان‌های رژیمی چقدر رژیمی‌اند!؟ این روزها نان‌های رژیمی تهیه شده از آردهای مختلف و با مخلفاتی مثل سبزیجات معطر و شوید، زیره، شاه‌دانه، کنجد و دانه آفتابگردان سوپرمارکت‌ها را تسخیر کرده‌اند.
خوردنی‌هایی که شکم شما را بزرگ می‌کند اندازه شکم تنها در موضوع اضافه وزن مطرح نیست بلکه در ارتباط با گوارش نیز اهمیت می‌یابد. در واقع در برخی موارد، عملکرد نامناسب دستگاه گوارش باعث برآمدن و متورم شدن شکم می‌شود. در این مقاله که حاصل تلاش همکارانمان در گروه ترجمه روزنامه خورشید است برآن شدیم تا با چندنکته، به خانم‌ها و آقایانی که تمایل دارند شکم صافی داشته باشند متذکر شویم، از خوردن برخی مواد غذایی اجتناب کنند.