خطر باکتری لثه برای قلب


پزشکان هشدار دادند باکتری که عامل بروز بیماری لثه است خطر ابتلا به بیماری قلبی را نیز تشدید می‌کند.

به گزارش لقمه، به گفته پزشکان، این یافته می‌تواند در تغییر روش‌های تشخیص و درمان بیماری قلبی تاثیر داشته باشد.

«کساوالو لاکشمیا» از دپارتمان پریودنتالوژی دانشگاه فلوریدا گفت: این مطالعه بخشی از یک بررسی گسترده‌تر در مورد تاثیر بیماری لثه بر وضعیت سلامت کلی بدن بوده است.

به گفته این متخصص، دهان راه ورودی بدن است و بررسی‌های مختلف حاکی از ارتباط مستقیم بین وضعیت سلامت دهان با سلامت کل بدن است.

در این بررسی تعدادی موش به چهار نوع باکتری خاص که عامل بیماری لثه بودند آلوده شدند. زمانی‌ که این باکتری‌ها در لثه،‌ قلب و آئورت موش‌ها شناسایی شد پزشکان در فاکتورهای خطرزایی همچون کلسترول و التهاب که با بیماری قلبی مرتبط هستند نیز افزایش قابل توجهی را مشاهده کردند.

به گزارش خلیج تایمز،‌ «الکساندرا لوکاس» یکی دیگر از متخصصان این مطالعه نیز گفت: درک اهمیت درمان بیماری لثه به ویژه در بیماران قلبی به مطالعات آتی و توصیه‌ها برای توجه کافی به سلامت دهان برای حفاظت در برابر بیماری قلبی منجر می‌شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6882 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ خرداد بازدید: 1352 ساعت: 6:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
3 بازگشت یک بیماری مسری به ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
4 شایع‌ترین بیماری‌های مردان را بشناسیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5 ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
6 وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
7 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
8 سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تایید کرد ۱۴۰۳ شنبه ۱۴ مهر
9 جولان بیماری‌های ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
10 آیا استفاده از تلفن همراه عامل ابتلا به بیماری قلبی است؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
11 چرا سویه جدید آبله میمونی می تواند خطرناک باشد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آب،مسئله ای مهم در سالمندی به گزارش پایگاه خبری لقمه، آب برای زندگی حیاتی است...

  کنترل فشارخون با گوجه فرنگی گوجه فرنگی خواص مغذی متعددی دارد که در ادامه به تع...

  در مصرف میوه زیاده روی نكنید

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی درباره‌ی غذاهای مانده غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد. به همین دلیل لازم است تا جای ممکن غذای هر روز در همان روز پخته و تازه مصرف شود.
یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنایع غذایی گفت: مارگارین بسته به کیفیت ماده اولیه و تکنولوژی به کار گرفته شده در فرآیند فرآوری می تواند ارزش غذایی خیلی خوب تا خیلی بد داشته باشد.
چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟ یک مغازه بود و جارچی اش که سر ظهر راه می افتاد در کوچه و بازار و مردان محله را به ناهار دعوت می کرد. مردها جمع می شدند توی دکان و روی سکوهایی که دور تا دورش ساخته بودند، می نشستند تا سینی معروف چلوکبابی جلویشان گذاشته شود. یک سینی بزرگ با بشقاب و نان سنگگ و پیاز و سماق و دوغ و گاهی شربت آبلیمو.
چرا ب آ از جشن عکاسان سینما حمایت کرد/حس خوب در کنار برندینگ پایگاه خبری لقمه:مدیر تبلیغات و از سهام داران گروه تولیدی ب.آ از دلایل حضور این برند قضای در کنار هنرمندان و حمایت از رویدادهای هنری همچون جشن عکاسان سینما سخن گفت.