قیمت فروش گوشت مرغ در ماه رمضان تعیین شد


رییس انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی گفت: قیمت گوشت مرغ برای ماه رمضان از یک ماه پیش در کمیته قیمت‌گذاری وزارتخانه‌های تجارت، کشاورزی و تشکل‌ها تعیین و تاکید شده افزایش نخواهد داشت و همچون نرخ فعلی کیلویی 6100 تا 6200 تومان در بازار مصرف عرضه می‌شود.

به گزارش لقمه، محمد یوسفی با بیان این‌که تنظیم بازار مواد پروتئینی قبلا در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت بوده و در ماه‌های گذشته به وزارت جهاد کشاورزی واگذار شده است، اظهار کرد: تعیین قیمت و همچنین توجه به عرضه و تقاضا توسط کمیته متشکل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت جهاد کشاورزی و تشکل‌ها صورت می‌گیرد.

وی با بیان این‌که در حال حاضر قیمت گوشت مرغ به ضرر تولید‌کنندگان تمام می‌شود، اظهار کرد: از شهریور پارسال که قیمت ارز و خوراک مرغ افزایش پیدا کرد باید قیمت گوشت مرغ نیز افزایش پیدا می‌کرد.

یوسفی ادامه داد: به دلیل وجود عرضه و تقاضای بالا، قیمت گوشت مرغ افزایش پیدا نمی‌کند که این امر موجب تحمیل ضرر و زیان بسیاری برای تولید‌گان است به همین دلیل انتظار می‌رود قیمت گوشت مرغ نیز همانند سایر مواد غذایی افزایش پیدا کند.

رییس هیات مدیره انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان این‌که قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده بین 4500 تا 4600 است، گفت: البته اگر مبلغ به صورت نقدی پرداخت شود قیمت آن در هر کیلوگرم 200 تومان ارزان‌تر خواهد بود.

یوسفی قیمت مرغ آماده طبخ را کیلویی 6100 تا 6200 تومان عنوان و اظهار کرد: قیمت تعیین شده به ضرر تولید‌کنندگان است لذا باید میزان این قیمت افزایش پیدا کند.

وی با بیان این‌که برنامه‌ریزی برای گوشت مرغ از دو سال قبل برای امروز صورت گرفته است، اظهار کرد: برای ماه مبارک رمضان نیز علاوه بر تولید جاری گوشت مرغ در هر ماه که حدود 170 تا 180 هزار تن است، میزان ذخیره‌ای از سوی شرکت پشتیبانی امور دام در نظر گرفته شده است.

رییس هیات مدیره انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان این‌که شرکت پشتیبانی امور دام ذخیره مطمئنی را که حدود 100 هزار تن است برای ماه رمضان در نظر گرفته است، گفت: با توجه به این‌که در ماه مبارک رمضان تقاضا افزایش می‌یابد، می‌توان گفت برای تامین تقاضا با مشکلی مواجه نخواهیم شد.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6915 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۹ خرداد بازدید: 2822 ساعت: 1:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان ۱۴۰۳ جمعه ۲۴ اسفند
3 رقابتی‌شدن قیمت کالا و خدمات، به دنبال اجرای دستورالعمل جدید نرخ‌گذاری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 تمدید یک روزه مهلت تسلیم اظهارنامه ارزش افزوده ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
6 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
8 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
9 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
10 آغاز ثبت‌ نام قطعی نمایشگاه ایران هلث از ۱۷ آذر ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
11 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  وقتی مریض هستید گریپ‌فروت نخورید گریپ‌فروت برای سلامتی مفید است اما نه زمانی که مری...

  تابستان فصل وفور ویتامین D بیشترین مقدار ویتامین "D" موجود در بدن در اواخر تا...

  شیرینی ها را با دقت انتخاب کنید همه ما دوست داریم وزن متعادلی داشته باشیم. افراد ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قصۀ نان سنگک؛ از شاه عباس تا علی جغجغه و سهمیه بندی نان شاطر، خمیرگردان، نان پزان، نان درآر و پادو... این‌ها اعضای تیمی هستند که سال‌ها است خوشمزه‌ترین نان سنتی ایران را سر سفره‌های مردم می‌گذارند. مردانی که کنار تنها تنور مثلثی شکل دنیا می‌ایستند، و قدیمی‌ترین نان مثلثی شکل دنیا را می‌پزند؛ سنگک!
عادت‌های مفید برای تنظیم کالری بدن سوخت‌و‌ساز یا متابولیسم فرآیندی حیاتی است که وظیفه تنظیم مصرف کالری حاصل از مواد غذایی و کمک به کاهش ذخایر چربی در بدن را برعهده دارد.
فلج حنجره در اثر مصرف سم تجزیه نشده در صیفی جات/ ابتلا به ام اس و دیابت نتیجه استفاده از کودهای شیمیایی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه چندی پیش عده ای از افراد به دلیل استفاده از صیفی جاتی که قبل از تمام شدن دوره کارنس به بازار عرضه شده بودند دچار فلج حنجره شده اند نسبت به عوارض خطرناک استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی هشدار داد.
مهندس کامپیوتر غاز چران پایگاه خبری لقمه: «حمید یزدانی» جوان آذربایجانی ای است که بعد از پایان تحصیلات دانشگاهی به سراغ پرورش غاز رفته و حالا جوجه غازهایش را از بناب به عراق صادر می کند.