عادت‌های غذایی برزیلی‌ها در جام جهانی


در هر کدام از شهرهای برگزارکننده مسابقات جام جهانی 2014، عادات غذایی خاصی وجود دارد.

به گزارش لقمه، هر منطقه از برزیل، غذای مخصوص خود را دارد، اما فیجوآدا را می‌شود غذای ملی برزیل به‌حساب آورد. این غذا که ابتکار بردگان آفریقایی برای تهیه‌ی خورشی خوشمزه از پس مانده‌ی سایر غذاهاست؛ مخلوطی از گوشت، لوبیای سیاه، سیر، پیاز و برگ‌بو که روزهای تعطیل با برنج، پرتقال و کلم سرخ شده سرو می‌شود.


در منطقه‌ آمازون، غذاهایی ارزان‌قیمت‌اند که بشود مواد اولیه‌شان را از جنگل یا رودخانه تهیه کرد؛ اما سایر مواد غذایی، وارداتی و گران‌قیمت‌اند. ماهی‌های لذیذی در رستوران‌های آمازونی پیدا می‌شود که با نمک و سبزی کباب شده‌اند: سوروبیم، پاکو، دورادو و پیراروکو، بعضی از ماهی‌های معروف این ناحیه‌اند. میوه‌های بی‌نظیر جنگلی و آب‌میوه‌های بومی را هم فراموش نکنید.


جنوب و جنوب غربی برزیل، بهشت عاشقان غذاهای گوشتی است. غذاهای این نواحی به غذاهای اروپایی شباهت بسیاری دارند. اگر اهل استیک هستید، سری به رستوران‌های چوراسکاریاس بزنید که همه‌جا پیدا می‌شوند. بیشتر این رستوران‌ها، بوفه‌هایی هستند که همه‌چیز در آن‌ها پیدا می‌شود: کباب گوشت گاو، مرغ، سوسیس‌های برزیلی و... خیلی از دکه‌های خیابانی هم گوشت کبابی با برنج و فاروفا می‌فروشند.


در ریودوژانیرو و سائوپائولو، علاوه بر غذاهای برزیلی، رستوران‌های بین‌المللی هم زیاد پیدا می‌شود. مردم برزیل عاشق غذا خوردن در خارج از خانه‌اند و به همین دلیل شهرها و سواحل برزیل، پر از دکه‌های خیابانی، بار و رستوران است. برزیلی‌ها صبحانه‌ را سبک می‌خورند و برای ناهار به رستوران می‌روند. عصرانه خوردن بین برزیلی‌ها معمول است و برای همین، شام را دیرتر صرف می‌کنند. تا حدود ده شب معمولاً رستوران‌ها چندان شلوغ نمی‌شوند و از آن‌طرف هم تا یکی دو ساعت بعد از نیمه‌شب، همیشه غذایی برای خوردن پیدا می‌شود.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 6980 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۸ خرداد بازدید: 3292 ساعت: 1:44 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۸ میلیارد دلار کالای اساسی از برزیل وارد شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
2 موافقت مشروط حجتی با واردات گوشت اروپایی ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
3 کاهش وزن با نوشیدن قهوه قبل از ورزش ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد
4 مردم فعلا گوشت برزیلی نخرند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
5 وعده شام کریسمس در کشورهای گوناگون ۱۳۹۴ جمعه ۴ دي
6 اگر بدانید، نمی‌خورید! ۱۳۹۴ جمعه ۴ ارديبهشت
7 مرغ ایرانی از سفر به روسیه بازماند ۱۳۹۳ دوشنبه ۶ بهمن
8 خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب ۱۳۹۳ دوشنبه ۳ شهريور
9 تناسب اندام و موهایی درخشان با بادام برزیلی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۴ تير
10 "برزیلی ها" سرخوش‌ترین مردم دنیا ۱۳۹۳ سه شنبه ۳ تير
11 یک آشپزخانه برزیلی مثل خود کشور برزیل است ۱۳۹۳ سه شنبه ۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای جلوگیری از بیماری‌های غذایی چه کنیم بیماریهای ایجاد شده توسط غذا قابل پیشگیری می‌‌باشن...

  صبحانه چه غذاهایی نخوریم پایگاه خبری لقمه: بدترین گزینه های غذایی برای صبحا...

  مصرف ماهی خطر ابتلای کودکان را به آسم کاهش می‌دهد تحقیقات جدید در هلند نشان می‌دهد که مصرف ماهی بین ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف روزانه ۵ وعده سبزی و میوه/ توجه به نکات بهداشتی سبزی و میوه تازه فواید زیادی دارند و کارشناسان تغذیه توصیه می کنند روزانه حداقل ۵ وعده سبزی و میوه مصرف شود.
چند نکته کاربردی برای سفید کردن دندان ها یک لبخند زیبا قبل از هر فاکتور دیگری توجه اطرافیان ما را بویژه در اولین ارتباط، جلب می کند و شاید نخستین عامل ظاهری است که بواسطه آن، مورد قضاوت دیگران قرار می گیریم. داشتن دندان های خراب، زرد و معیوب می تواند تاثیر نامطلوب بر زندگی و حتی حرفه افراد داشته باشد که این امر در زنان بیشتر صدق می کند.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.
در فصل سرما عسل بخورید اغلب مردم عسل را به دلیل طعم خوب و خاصیت تنظیم‌کنندگی قند بدن استفاده می‌کنند.