طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی ویژه رمضان ابلاغ شد


معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی ویژه ماه مبارک رمضان ابلاغ شد، نظارتها در ساعات غیر اداری هم انجام می‌شود اما جلوگیری از ورود اصناف دیگر به پخت غذا به عهده اتحادیه اصناف است.

به گزارش لقمه، رضا غلامی افزود: دستورالعمل نظارت بر اماکن مرتبط با ماه مبارک رمضان به خصوص مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی ویژه این ماه به تمام دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شد و در این دستورالعمل به تفصیل درباره نحوه نظارت، تکالیف مراکز عرضه کننده و توصیه های مردمی ارائه شده است.

وی ادامه داد: نظارتهای مأموران بهداشتی وزارت بهداشت بر مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی به صورت 24 ساعته حتی در ساعات غیر اداری نیز ادامه دارد. البته این نظارت به صورت هماهنگ با مسئولان صنف مربوطه، تعزیرات، نیروی انتظامی و سازمان صنعت،معدن و تجارت استان انجام می شود.

غلامی گفت: در این مورد که برخی اصناف در ماه رمضان کار خود را رها می‌کنند و به عرضه مواد غذایی می‌پردازند،وزارت بهداشت مسئولیتی ندارد و صنف مربوطه باید جلوی فعالیت غیر مجاز این مراکز را بگیرد.

وی گفت: وظیفه وزارت بهداشت این است که بر رعایت اصول و دستورالعمل های بهداشتی در اغذیه فروشی ها نظارت کند اعم از اینکه این مراکز مجوز فعالیت در این حوزه داشته باشند یا نداشته باشند.

رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی وزارت بهداشت افزود: بیشترین تخلفی که در مراکز عرضه مواد غذایی طی سالهای گذشته داشتیم، رعایت نشدن اصول بهداشت فردی، تجهیزات و ظروف نامناسب و رعایت نکردن اصول بهداشتی نگهداری مواد غذایی بوده است.

وی گفت: سامانه ارتباط مردمی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با شماره 1490 آماده دریافت شکایات مردمی از تخلفات بهداشتی در همه ایام سال و از جمله در ماه مبارک رمضان است این شکایتها دسته بندی می‌شوند، برخی از آنها ظرف 6 ساعت رسیدگی می‌شوند،برخی 12 ساعته، برخی 24 ساعته و برخی 48 ساعته و به همه شکایت مردمی رسیدگی خواهد شد.

غلامی افزود: بر اساس دستورالعمل تشدید نظارت بر اماکن عمومی ماه رمضان همه این مراکز حداقل یکبار نظارت می شوند اما مطلوب و انتظار ما این است که همه مراکز تهیه توزیع مواد غذایی ویژه ماه رمضان حداقل دو بار بازرسی شوند که به علت کمبود نیرو امکانات در همه شهرها میسر نیست.
 


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 7020 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۳ تير بازدید: 1695 ساعت: 1:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان ۱۴۰۳ جمعه ۲۴ اسفند
3 رقابتی‌شدن قیمت کالا و خدمات، به دنبال اجرای دستورالعمل جدید نرخ‌گذاری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 تمدید یک روزه مهلت تسلیم اظهارنامه ارزش افزوده ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
6 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
8 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
9 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
10 آغاز ثبت‌ نام قطعی نمایشگاه ایران هلث از ۱۷ آذر ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
11 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  16 ماده‌ غذایی پاییزی برای لاغری مسلماً هیچ ماده‌ی غذایی معجزه آسایی وجود ندارد که ...

  خواص خوردن ژله یکی از محبوبترین دسرها ژله است که با طعم و رنگ‌های...

  دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: مطالعه روی بیش از ۴۰۰ هزار نفر ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت