آشنایی با پخت غذاهای گیاهی/
طرز تهیه پلو سبزیجات چینی


لقمه: بر اساس یک مطالعه انجام شده رژیم غذایی مبتنی بر گیاهخواری می تواند خطر سکته قلبی و مغزی را در افراد مبتلا به رماتیسم کاهش دهد. حمله قلبی و سکته مغزی از شایع ترین علل مرگ مبتلایان به این بیماری به شمار می روند.

با این وجود کارشناسان هشدار می دهند هرچند رژیم غذایی گیاهی ممکن است در کاهش کلسترول موثر باشد، اما براحتی نمی تواند همه مواد غذایی مورد نیاز بدن را تامین کند.


مواد اولیه :


برنج و جوانه ماش                      از هر کدام دو پیمانه
روغن كنجد یا معمولی                 هفت قاشق غذاخوری
آب                                         سه پیمانه
نمك                                       چهار قاشق چایخوری
زنجبیل                                    یك قاشق چایخوری
هویج متوسط و کدو خردشده         از هر کدام یك عدد
ساقه كرفس خردشده                 یك پیمانه
كاهو چینی یا كلم برگ خردشده     دو پیمانه
پنیر خردشده                            1/3پیمانه
گشنیز تازه خردشده                   دو قاشق غذاخوری
بادام پوست‌كنده و خلال‌شده        1/4 پیمانه
سویا سس                               یك قاشق غذاخوری 




طرز تهیه:

برنج برنج را شسته و از صافی رد كنید.
دو قاشق غذاخوری روغن در قابلمه ریخته تا داغ شود برنج را یك دقیقه در آن سرخ كنید آب و دو قاشق چایخوری نمك ریخته و حرارت را زیاد كرده تا آب جوش بیاید سپس حرارت را كم كرده 20 دقیقه بگذارید تا بپزد.
در یك قابلمه دیگر سه قاشق روغن ریخته و ادویه‌ها را تفت داده سپس تمام سبزیجات را ریخته و تفت دهید بعد در قابلمه را گذاشته تا 10 دقیقه بپزد.
كلم، جوانه ماش و سویاسس را ریخته و كاملا مخلوط كنید كنار بگذارید.
در قابلمه دیگر دو قاشق روغن باقی‌مانده را ریخته پنیر خردشده را بریزید و بعد بادام را افزوده تا طلایی شود.
تمام مواد سبزیجات و برنج را با هم مخلوط كرده دو دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید.
نمك باقی‌مانده و گشنیز خردشده را هم ریخته و پس از چند دقیقه این پلو آماده است.




کد: 705 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۳۰ ارديبهشت بازدید: 11142 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
10 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
11 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد


نظرات


حسین

مزخرف است.

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تند غذا خوردن چاقتان می‌كند به سرعت غذا خوردن منجر به چاقی می‌شود.

  چگونه ورزشکاران نوجوان می توانند با پروتئین عضله سازی کنند؟ پایگاه خبری لقمه: تمرین باعث ساخت عضله می شود:اگرچ...

  چه کسانی وقتی به رستوران می‌روند، سالاد نخورند! یك سازمان پشتیبانی از مصرف كننده در آلمان هشدار دا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تخم‌مرغ را قبل از نگهداری در یخچال نشوئید یک کارشناس تغذیه گفت: شستن پوسته تخم مرغ از آنجا که باعث باز شدن منافذ آن شده و احتمال انتقال آلودگی را به درون تخم مرغ افزایش می دهد مناسب نیست و باید هنگام مصرف شسته شود.
خوراک‌هایی که انگل و باکتری دارند، کدامند؟ باکتری‌ها با تمام راه‌حل‌های ما برای از بین رفتن، مبارزه می‌کنند و همچنان نقش اصلی در بیماری و مرگ‌ومیر را دارند. تا زمانی که ندانیم، این موجودات ریز کجاها و چطور زندگی می‌کنند.
آقایان قبل از نزدیکی چه بخورند؟ اسپرمها معمولا ده تا دوازده هفته برای تکامل، زمان احتیاج دارند به همین دلیل توصیه می شود از ۱۲ هفته قبل از عمل لقاح، مقدار کافی روی، منیزیوم، ویتامین C و A برای تولید اسپرمهای سالم مصرف کنید.
روند پرشتاب تغییر اقلیم؛ حاصل افزایش انتشار گاز متان پایگاه خبری لقمه: بررسی‌های پژوهشگران نشان می‌دهد انتشار گاز متان بیش از پیش سرعت گرفته و باعث افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای و سرعت گرفتن تغییر اقلیم می‌شود.