آشنایی با پخت غذاهای گیاهی/
طرز تهیه پلو سبزیجات چینی


لقمه: بر اساس یک مطالعه انجام شده رژیم غذایی مبتنی بر گیاهخواری می تواند خطر سکته قلبی و مغزی را در افراد مبتلا به رماتیسم کاهش دهد. حمله قلبی و سکته مغزی از شایع ترین علل مرگ مبتلایان به این بیماری به شمار می روند.

با این وجود کارشناسان هشدار می دهند هرچند رژیم غذایی گیاهی ممکن است در کاهش کلسترول موثر باشد، اما براحتی نمی تواند همه مواد غذایی مورد نیاز بدن را تامین کند.


مواد اولیه :


برنج و جوانه ماش                      از هر کدام دو پیمانه
روغن كنجد یا معمولی                 هفت قاشق غذاخوری
آب                                         سه پیمانه
نمك                                       چهار قاشق چایخوری
زنجبیل                                    یك قاشق چایخوری
هویج متوسط و کدو خردشده         از هر کدام یك عدد
ساقه كرفس خردشده                 یك پیمانه
كاهو چینی یا كلم برگ خردشده     دو پیمانه
پنیر خردشده                            1/3پیمانه
گشنیز تازه خردشده                   دو قاشق غذاخوری
بادام پوست‌كنده و خلال‌شده        1/4 پیمانه
سویا سس                               یك قاشق غذاخوری 




طرز تهیه:

برنج برنج را شسته و از صافی رد كنید.
دو قاشق غذاخوری روغن در قابلمه ریخته تا داغ شود برنج را یك دقیقه در آن سرخ كنید آب و دو قاشق چایخوری نمك ریخته و حرارت را زیاد كرده تا آب جوش بیاید سپس حرارت را كم كرده 20 دقیقه بگذارید تا بپزد.
در یك قابلمه دیگر سه قاشق روغن ریخته و ادویه‌ها را تفت داده سپس تمام سبزیجات را ریخته و تفت دهید بعد در قابلمه را گذاشته تا 10 دقیقه بپزد.
كلم، جوانه ماش و سویاسس را ریخته و كاملا مخلوط كنید كنار بگذارید.
در قابلمه دیگر دو قاشق روغن باقی‌مانده را ریخته پنیر خردشده را بریزید و بعد بادام را افزوده تا طلایی شود.
تمام مواد سبزیجات و برنج را با هم مخلوط كرده دو دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید.
نمك باقی‌مانده و گشنیز خردشده را هم ریخته و پس از چند دقیقه این پلو آماده است.




کد: 705 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۳۰ ارديبهشت بازدید: 11067 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
4 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
6 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
7 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن


نظرات


حسین

مزخرف است.

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لواشک چاق می کند یا لاغر؟ مدیر گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران گف...

  تقویت استخوان‌های بدن با این خوراکی‌ها سلامت، رشد واستحکام استخوان‌های بدن نیازمند املاح...

  پوست هندوانه برای 3 ماسک معجزه گر این بار وقتی این میوه را می خورید ، بخشی را نیز بر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در چای آب لیمو تازه بریزیم یا نه؟ متأسفانه گاهی برخی از افراد مانند کارمندان که چای بیشتری در طول روز مصرف می‌کنند، اصلاً حواسشان به اضافه دریافت کالری از طریق خوردن قند و شکر بیش از اندازه نیست و نمی‌دانند چرا وزنشان افزایش پیدا می‌کند.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
کتاب کلید را بزن برای مدیران کسب و کار مفید است یا کم کردن وزن؟ پایگاه خبری لقمه: علاقمندان به تغییرات فردی یا سازمانی می توانند از کتاب کلید را بزن الگوی ارائه شده در آن به نحو مقتضی بهره مند شوند.
مصرف روغن نامناسب در بارداری باعث اضافه وزن کودک می شود محققان دانشگاه ساوث همتون انگلیس دریافتند: مصرف انواع نامناسب روغن در دوره بارداری احتمال اضافه وزن کودکان متولد شده را افزایش می دهد.