دستور پخت رتتویی، خوراک محبوب فرانسوی


اگر کارتون زیبا و دوست داشتنی رتتویی ، موش سرآشپز را دیده باشید مطمئنا دل تان خواسته که کاش دستور پخت این خوراک لذیذ را داشته باشید.

به گزارش لقمه، این خوراک که مواد تشکیل دهنده اش سبزیجات هستند، یکی از خوراک های محبوب کشور فرانسه است. همچنین این خوراک می تواند مورد توجه گیاه خواران هم باشد که در رژیم خوراک شان گوشت وجود ندارد. این خوراک بعنوان همراه خوراک اصلی و گاهی بعنوان خوراک اصلی سرو می شود.

مواد لازم

نصف پیاز ریز خرد شده
دو حبه سیر ریز شده
گوجه ی رنده شده یک پیمانه
روغن زیتون دو قاشق خوراک خوری
بادمجان یک عدد ورقه شده
کدوی سبز یک عدد ورقه شده
کدوی زرد یک عدد ورقه شده
فلفل ایتالیایی قرمز یک عدد
چند برگ آویشن تازه
نمک و فلفل

دستور پخت

ابتدا دمای فر را تا ۱۹۰ درجه ی سانتی گراد بالا ببرید و بگذارید گرم شود. گوجه فرنگی رنده شده را کمی داخل تابه حرارت دهید تا آبش کشیده شود. سپس سیر و پیاز رنده شده را به این سس اضافه کنید. آن را با یک قاشق از روغن زیتون بهم بزنید و با فلفل و نمک کافی سس را آماده کنید. سر و ته کدوها و بادمجان را ببرید و نازک ورقه کنید. سر فلفل را هم جدا کنید و داخلش را خالی کنید و آن را هم ورقه کنید. برای ورقه کردن تمام مواد رتتویی می توانید از رنده ی ورقه ای استفاده کنید که البته باید بسیار تیز باشد تا همه را با یک ضخامت ورقه کند.

سس آماده شده را کف ظرف نسوز بریزید طوری که کف ظرف را بپوشاند. حالا به ترتیب سبزیجات ورقه شده را مانند تصویر به نوبت و از لبه ی ظرف به سمت داخل ظرف به صورت مورب و تا حدی روی هم بچینید تا ظرف پر شود. روغن زیتون باقی را روی سبزیجات بریزید و نمک و فلفل بپاشید. ساقه های آویشن را جدا کنید و ریز خورد کنید و روی خوراک بپاشید. روی خوراک را با یک ورق کاغذ روغنی بپوشانید. (این یک فوت آشپزی است)

حدود ۴۵ تا ۵۵ دقیقه زمان بدهید تا خوراک خوب بپزد و سبزیجات آب شان را پس بدهند و خوب پخته شوند. اما نه به اندازه ای که له شوند. نباید بگذارید خوراک لبه ی ظرف قهوه ای رنگ شود (یعنی بسوزد) باید ببینید که سس گوجه فرنگی دارد قُل می زند.

حالا دیگر خوراک رتتویی شما آماده است. آن را در بشقاب تخت سرو کنید، می توانید در کنار آن کمی پلوی دم شده یا بلغور پخته شده نیز سرو کنید. نوش جان!


بازگشت به صفحه نخست




کد: 7105 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۱ مرداد بازدید: 3441 ساعت: 12:41 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دختران نوجوان از مصرف تنقلات و نوشابه های گازدار اجتناب کنند عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد ضمن گرامیداشت...

  راه‌حل تـرك شیـــــرینی خوردن شیرینی شاید یک عادت باشد، اما باید توجه كرد ...

  راه های داشتن ابروهای پرپشت و پهن پهنای مناسب و پرپشت و خوش فرم تأثیر زیادی در آراست...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بفرمایید دسر​ خانگی همه خانم‌ها دوست دارند برای مهمانی‌هایشان بهترین غذا و دسر را آماده کنند و البته تزئین آن هم برایشان اهمیت زیادی دارد اما شاید خیلی هم با این کار آشنا نباشند و به همین دلیل ترجیح بدهند اصلا به این کار فکر نکنند. در حالی که درست کردن بعضی از این غذاها و دسرها و تزئین آنها کار خیلی سختی هم نیست و براحتی می‌توان آن را انجام داد و به پایان رساند.
ژاپنی بخورید، مدیترانه‌ای زندگی کنید! عادت‌های سالم غذایی که در برخی مناطق مختلف این کره خاکی مرسوم هستند، می‌توانند در خانه هر یک از شما هم سلامت را به ارمغان بیاورند.
نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح پایگاه خبری لقمه: برنامه و هدف روز جهانی گردشگری در سال ۲۰۲۴ بررسی تقاطع گردشگری و ایجاد صلح است تا نشان دهد که چگونه سفر، تبادل فرهنگی و شیوه‌های گردشگری پایدار می‌تواند به حل مناقشه، آشتی، ثبات اقتصادی و اجتماعی، همزیستی مسالمت‌آمیز و ترویج صلح در سراسر جهان کمک کند.
تغذیه خوب برای داشتن حافظه خوب می‌دانیم هر غذایی که می‌خوریم تاثیر خاصی بر بدن‌مان می‌گذارد و تغییراتی مثبت یا منفی در آن ایجاد می‌کند. البته چنین تغییراتی فقط به جسم محدود نمی‌شود و حتی می‌تواند وضع مغزی و فکری ما را هم تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین مهم است طوری غذا بخوریم که نیازهای مغزمان هم بخوبی تامین شود.