مزرعه پرورش شتر مرغ


لقمه: پرورش شترمرغ به یکی از مشاغل پر درآمد مردم تاکستان تبدیل شده است،این پرنده به دلیل سازگاری با محیط زیست و آب و هوای متفاوت از نظر نگهداری،کم هزینه‌ترین جایگاه را به خود اختصاص داده‌ و به دلیل قدرت متابولیسمی بالا و تبدیل غذا به انرژی، رشد سریع، عمر مفید و طولانی و تولید مثل بالا از دیگر دام‌ها متمایز می‌باشد.

عکس / امین رحمانی
 

عکس / امین رحمانی


نقل از :مهر

کد: 717 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۵ فروردين بازدید: 4350 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نیمی از محصولات کشاورزی ایران به ضایعات تبدیل می شود! ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
2 اختلاف سه برابری قیمت گوجه از مزرعه تا بازار/سودی که به جیب کشاورز نمی رود ۱۴۰۰ دوشنبه ۶ دي
3 دلایل گران شدن ماهی قزل آلا تا شب عید / قیمت ماهی سر مزرعه به ۳۰ تا ۳۱ هزار تومان می رسد ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
4 بررسی وضعیت سلامت مواد غذایی از مزرعه تا سفره ۱۳۹۶ چهارشنبه ۵ مهر
5 افزایش ۲ برابری قیمت قارچ از مزرعه تا بازار ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
6 کاهش ۴۰ درصدی قیمت پیاز/ نرخ پیاز تا هفته آینده متعادل می‌شود ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۲ مرداد
7 خواص خیار مزرعه ای با گلخانه ای یکسان است؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين
8 محصولات ارگانیک؛ مُد جدید یا نوید فرهنگ تغذیه ای بهتر؟ ۱۳۹۴ شنبه ۲۹ فروردين
9 ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۳ فروردين
10 کاهش ضایعات کشاورزی با بهبود فرآیند تولید تا مصرف ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۷ بهمن
11 ‌آموزش کشاورزان در اولویت کار وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد ۱۳۹۲ پنج شنبه ۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عادت هایی که شما را چاق می کند! لقمه: برخی رفتارها و عادت ها در زندگی افراد وجود د...

  خوردن روزانه قرص كلسیم خطر شكستگی استخوان سالمندان را كاهش می دهد سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان ...

  برای پیشگیری از دیابت، تلویزیون تماشا نکنید بررسی‌های جدید نشان می‌دهد افرادی که در مرز ابتلا ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا شما هم به متخصص تغذیه مراجعه خواهید کرد؟ صرف نظر از وزن و ویژگی های جسمانی، عوامل چندی امکان مراجعه افراد به متخصصان تغذیه یا استفاده از رژیم های غذایی خاص را افزایش می دهد که از جمله آنها می توان به عوامل اجتماعی، روانشناختی و بیولوژیک اشاره کرد.
فریدون مهربانی مالک ساندوچی مشهور به فری کثیف درگذشت/راز موفقیت فریدون پایگاه خبری لقمه: فریدون مهربانی مدیر 80 ساله ساندویچی فریدون معروف به فری کثیف عصر روز گذشته در گذشت.
بفرمایید دسرهای سبزیجاتی اگر نگران قند خون تان هستید، دنبال راهی برای افزایش سبزیجات مصرفی‌تان می‌گردید و نمی‌خواهید قند و چربی زیادی مصرف کنید اما درعین‌حال عاشق دسر هستید می‌توانید سبزیجات را دریابید.
نقش تغذیه در میگرن و کنترل آن بیماری میگرن که 15 تا 20 درصد از مردان و 25 تا 30 درصد از زنان از آن رنج می‌برند، با سردرد شدید و عمیق، نبض دار‌ و اغلب دردهای تکرار شونده و حساسیت به نور بروز پیدا می‌کند. درد شدید معمولا از صبح زود شروع می‌شود و ممکن است یک سمت سر را درگیر کند و همراه با استفراغ یا تهوع باشد. 10 درصد از مبتلایان به میگرن، دچار اختلالات چشمی، گیجی و ضعف بعد از حملات میگرن نیز می‌شوند.