طرز تهیه چلو دیزی


چلو دیزی غذای محلی شهر كاشان به شمار می آید.

 مواد لازم برای شش نفر

برنج: چهار پیمانه
گوشت گوسفند یا بره: 500 گرم
لوبیا چشم بلبلی: دو پیمانه
پیاز متوسط: دو عدد
روغن محلی: 100 گرم
زردچوبه: سه قاشق چایخوری
نمك: به میزان لازم
 

طرز تهیه

پیازها را خرد كرده با كمی روغن سرخ می‌كنیم تا طلایی شود سپس زردچوبه را به آن افزوده و تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود. گوشت را به قطعه‌های بزرگ تقسیم كرده با پیاز تفت می‌دهیم.

لوبیا را هم اضافه كرده و می‌گذاریم تا مواد روی حرارت ملایم بپزد. بعد از 30 دقیقه نمك را اضافه كرده و اجازه می‌دهیم تا كاملا مواد پخته شوند. پس از پخت گوشت و لوبیا، برنج را شسته به همراه شش پیمانه آب، باقیمانده روغن و نمك اجازه می‌دهیم تا روی حرارت ملایم دم‌ بكشد و مانند كته شود.

پس از دم كشیدن، مخلوط گوشت و لوبیا را روی پلو ریخته و چلو دیزی را با ماست سفت یا ترشی سرو می‌كنیم.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خانواده سبز

کد: 7200 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲ شهريور بازدید: 4334 ساعت: 12:43 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
2 یک پرس چلوکباب با کیفیت ۲۰ هزار تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
3 بی خبری وزارت جهاد کشاورزی از گوشت گیاهی ۷۰۰۰ تومانی در کبابی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
4 یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
5 چلوکباب کوبیده معروف ترین غذای ایران چند؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
6 سفارش چندانی برای پخت نذری‌های محرم نداریم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
7 مگر قرار نبود برنج، گوشت و نان از مالیات معاف باشند؟! ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
8 چلوخورشت "چنزو" ۱۳۹۶ شنبه ۱۷ تير
9 ارائه‌ غذای گرم به شکل بیرون‌بر تخلفاست/واحدهای متخلف پلمب می شوند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد
10 کره در کنار چلوکباب از نظر ارزش تغذیه ای صحیح است؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ خرداد
11 غذای محبوب ناصر‌الدین‌ شاه چه بود؟ ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۸ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت