طرز تهیه نوشیدنی چهار فصل مقوی


این نوشیدنی برای بچه‌ها بسیار مفید و سالم است؛ به‌ویژه برای بچه‌هایی که زیر بار خوردن میوه و شیر نمی‌روند.

به گزارش لقمه، مخلوطی از میوه، بستنی، ماست و شیر نوشیدنی مقوی و سالمی است که برای همه افراد مناسب است، بنابراین در این روزهای گرم باقی‌مانده از تابستان امسال می‌توانید با تهیه این نوشیدنی خاص، مهمانی سالم و ساده‌ای داشته باشید.

مواد لازم

1. موز: یک عدد
2. توت‌فرنگی: 30 عدد
3. شاتوت: 100 گرم
4. کیوی: سه عدد
5. انبه: دو عدد
6. آناناس: نصف یک میوه متوسط
7. سیب: سه عدد
8. دارچین: به میزان دلخواه
9. ماست: یک بسته نیم‌ کیلویی
10. شیر: یک لیتر
11. بستنی: نیم کیلوگرم

روش تهیه:

1.به رنگ لیوان‌ها توجه کنید. هر یک از آنها رنگ خاصی دارند بنابراین مواد اولیه آنها متفاوت است. در اینجا فقط دستور کلی تهیه رنگ بنفش و سفید آن را توضیح می‌دهیم. برای تهیه بقیه رنگ‌ها هم همین طور عمل کنید.همه شاتوت‌ها و 10 عدد توت‌فرنگی را داخل کاسه بریزید و آن را با همزن کاملا هم بزنید. دانه‌های آن را جدا نکنید.

2. سپس بستنی و ماست را اضافه کنید و بازهم آن را با همزن بزنید. پس از آن بسته به میزان غلظتی که دوست دارید به آن شیر اضافه کرده و دوباره با همزن هم بزنید. نوشیدنی بنفش شما آماده است. برای تهیه نوشیدنی سفیدرنگ، سیب‌ها را پوست بکنید. آن را چهار قاچ کرده و پس از جدا کردن هسته، آن را داخل کاسه گذاشته و با همزن آن را هم بزنید. سپس بستنی، ماست و دارچین را اضافه کنید و دوباره با همزن هم بزنید. درنهایت کمی شیر اضافه کرده و بار دیگر مواد را هم بزنید. تزئینات روی هر لیوان بستگی به سلیقه خودتان دارد. تنوع رنگ و طعم این لیوان‌ها برای مهمانی‌های بزرگ نکته مهمی بوده و نشانگر سلیقه شماست.

نظر متخصص تغذیه چیست؟

لیوان‌های فیبری

همه میوه‌هایی که انتخاب شده‌اند حاوی فیبر هستند، اگرچه میزان آنها متفاوت است. علاوه براینکه بعضی از آنها حاوی ویژگی‌های اختصاصی هستند، به همین دلیل با خوردن هر یک علاوه بر دریافت فیبر، املاح و ویتامین‌های ضروری را نیز دریافت خواهید کرد؛ برای مثال موز حاوی پتاسیم، کیوی، توت‌فرنگی و شاتوت حاوی ویتامین C، سیب حاوی منیزیم و انبه حاوی منگنز است. شیر، ماست و بستنی هم که سرشار از پروتئین و کلسیم هستند.

نظر متخصص طب سنتی چیست؟

انبه، میوه‌ای برای گرما

ظاهر این میوه خاص است و خاص‌تر از آن، هسته داخل میوه است! این میوه زاده مناطق گرمسیری است اما سروکله‌اش در کشور ما هم پیدا شده است. طعم این میوه شیرین و طبع آن گرم و خشک است بنابراین اگر مزاج‌تان سرد یا سرد و تر است این میوه را فراموش نکنید. انبه کمی دیرهضم است اما نوشیدنی انبه‌ای که توضیح دادیم را می‌توانید به عنوان یک وعده غذایی نیز درنظر بگیرید و فراموش نکنید که برگ، پوست، ساقه و ریشه نارس آن خاصیت درمانی دارد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مجله سیب سبز

کد: 7204 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۹ شهريور بازدید: 3121 ساعت: 1:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 تبلیغ غیرقانونی در ویژه برنامه المپیکی تلویزیون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
3 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
4 درمان خانگی و فوری گرمازدگی با ۱۰ نوشیدنی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۶ تير
5 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
6 بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
7 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
8 بهترین نوشیدنی به وقت افطار ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
9 یافته های جدید درباره نوشیدنی های رژیمی ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ دي
10 این نوشیدنی شما را از عطش در ماه رمضان می رهاند+طرز تهیه ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
11 فواید مصرف صبحگاهی نوشیدنی‌های سبز/ از سم زدایی تا کاهش وزن ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف آب همراه با غذا موجب بروز یبوست می‌شود سیدعلی ابوالحبیب متخصص داخلی اظهار داشت: یکی از عل...

  آیا مصرف سیر باعث لاغری می‌شود؟ سیر جلوی اشتها را می‌گیرد، برای همین افرادی که سیر...

  تغذیه مادر با فست فود در تشدید کولیک شیرخوار موثر است فوق تخصص گوارش کودکان گفت: تغذیه مادر با غذاهای مح...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یازده نکته در مورد بهداشت در آشپزخانه آشپزخانه به دلیل فعالیت‌های گوناگونی که در آن انجام می‌شود، در صورت عدم رسیدگی به آن و عدم رعایت بهداشت، می‌تواند به یکی از آلوده‌ترین نقاط خانه تبدیل شود. آلودگی آشپزخانه و یا ظروف و وسائل موجود در آن، می‌توانند به آلودگی غذا و موادغذایی و در نهایت مسمومیت غذایی در افراد خانواده منجر شوند.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
اکسیری برای طول عمر هلیله سیاه، گیاهی است معروف به اکسیر طول عمر که بومی کشور هند است و برای درمان بیماری های متعدد از آن استفاده می شود.
ویژگی های یک شام مناسب برای جلوگیری از چاقی در شب هرمون هایی که متابولیسم را بالا می برند و باعث سوخت و ساز غذا در بدن می شوند ،مانند خودمان در حالت استراحت به سر می برند و به همین دلیل غذاهای سنگینی که مصرف می کنیم فقط در بدن تجمع پیدا می کنند و به چربی تبدیل می شوند و باعث بروز چاقی در افراد می شوند.