مواد لبنی حاوی روغن پالم باید دارای برچسب باشند


متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: هر گونه تخلف و تقلب در تهیه شیر و سایر محصولات لبنی مفید، بخشودنی نیست و باید با قاطعیت با آن برخورد شود.

به گزارش لقمه، دکتر مسعود کیمیاگر با اشاره به این که اسید چرب اشباع با زنجیره طولانی روغن پالم بیشتر از سایر روغن ها است، اظهار کرد: به هر حال روغن پالم یک روغن خوراکی است و منع مصرف انسانی ندارد در عین حال که بی خطر نیست.

وی با بیان این که البته همیشه تاکید ما به استفاده از روغن های مایع بوده و با روغن های حاوی اسیدچرب اشباع با زنجیره طولانی مخالفیم، توضیح داد: در کشور ما متاسفانه برچسب مناسب روی محصولات غذایی وجود ندارد. اگر این برچسب وجود داشته باشد، شهروندان با خرید محصولات لبنی حاوی پالم، از وجود آن و میزان استفاده از این روغن با خبر می شوند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این که تاکید ما بر این است روغن پالم یا حذف شود و یا میزان استفاده از آن به حداقل ممکن برسد، گفت: اگر در موارد خاصی قرار است روغن پالم به محصولات غذایی اضافه شود، بهتر است با برچسب مناسب اطلاع رسانی روی محصول، این کار انجام گیرد. برچسب باید درصد اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع، را مشخص کند تا مصرف کننده بداند چه محصولی را خریداری کرده است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: ترجیح ما این است که شیر را همراه با چربی طبیعی خودش به مصرف کننده ارائه کنیم و اگر قرار است به آن روغن گیاهی افزوده شود، این روغن را با درصد کم در کارخانه به محصولاتی که مجوز استفاده از روغن گیاهی دارند، بیفزاییم.

استاد انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان این که متاسفانه دیده می شود به دلیل بی توجهی به کیفیت فرآوری شیر در بعضی اوقات مردم یا از مصرف شیر سرباز می زنند یا به مصرف شیرهای محلی که اطمینانی از صحت و سلامتشان نیست روی می آورند، اظهار کرد: مسئولان باید بر تهیه و تولید شیر سالم چه پاستوریزه و چه استریل نظارت کامل داشته باشند و بر زنجیره انتقال آن تا رسیدن به دست مصرف کننده وسواس به خرج دهند.

دکتر کیمیاگر تاکید کرد: هر گونه تخلف و تقلب در تهیه این ماده غذایی مفید بخشودنی نیست و باید با آن با قاطعیت برخورد شود.

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7365 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ شهريور بازدید: 2687 ساعت: 4:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
2 رژیم غذایی که به بهبود آلزایمر کمک می کند ۱۴۰۱ چهارشنبه ۶ مهر
3 میزان نمک بربری بالاتر از بقیه نان‌هاست ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۱ تير
4 رئیس اسبق انستیتو پاستور درگذشت ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
5 بهترین نان برای مصرف چیست؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور
6 راهکارهای کاهش مصرف نمک در هنگام پخت ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ دي
7 خطر چاقی برای 77 درصد ایرانی ها ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ آبان
8 کلسیم شیرهای پرچرب بیشتر است!؟ ۱۳۹۳ شنبه ۲۶ مهر
9 استفاده از پالم در بستنی ممنوع شد ۱۳۹۳ دوشنبه ۷ مهر
10 افزایش طول عمر انسان با این باکتری مفید ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر غذاهای پرچرب در ابتلا به سرطان لوزالمعده بر اساس اعلام مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشک...

  توصیه‌های بهداشتی برای غذای عزاداران محرم با توجه به فرا رسیدن ماه محرم و برگزاری مراسم مذهب...

  کمبود ویتامین C، موجب افزایش کلسترول بد در افراد می‌شود عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راهنمای خرید گردو/گردوی ایرانی یا خارجی؟ پایگاه خبری لقمه: در این مقاله به نکاتی پرداختیم که قبل از خرید گردو باید مد نظر داشته باشید.
چرا مجبورم لاغر شوم؟! این روزها درزندگی بی تحرک ما که پر از رژیم های ناسالم و انواع فست فودها و غذاهای چرب و خیلی شیرین است، اینگونه معمول شده که چند کیلو اضافه وزن آنقدرها هم خطرناک نیست و ما آن را عاملی برای تهدید سلامتی نمی دانیم.
۱۰ عادت نادرست که مانع از هضم غذا می‌شود پایگاه خبری لقمه: آیا بعد از هر وعده‌ی غذایی احساس سنگینی زیاد می‌کنید؟ معده‌تان آتش می‌گیرد؟ بدتر از همه این که دچار یبوست یا اسهال می‌شوید؟ اینها جزو شایع‌ترین مشکلات گوارشی هستند که در اکثر موارد به عادت‌های بد خودمان مربوط می‌شوند.
15 چربی سوز خوشمزه را بشناسید خوش‌اندام شدن نیاز به اراده و برنامه‌ریزی درست دارد. در این مقاله 15 ماده‌ی غذایی مفید را معرفی می‌کنیم که به چربی سوزی و خوش‌اندامی شما کمک زیادی می‌کنند.