دستور تهیه تصویری دسر کدو حلوایی


کدو حلوایی در فصل پاییز به مقدار زیاد در بازار یافت می شود و شما می توانید با این سبزی، این دسر خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم

کدو حلوایی   500 گرم

شکر    2 استکان چایخوری

آرد ذرت   1 قاشق غذاخوری

شیر   1 لیتر

نشاسته ذرت   2 قاشق سوپخوری

آرد برنج   2 قاشق سوپخوری

کره یا روغن  1 قاشق

زرده تخم مرغ  2 عدد

 

طرز تهیه کدو:

کدو را پوست کنده و قطعه قطعه می کنیم و با نصف استکان شکر و یک لیوان آب رو گاز می گذاریم تا کاملا بپزد و له شود.

 

طرز تهیه محلبی:

شیر و شکر و نشاسته ذرت، آرد ذرت، آرد برنج، زرده تخم مرغ و کره را مخلوط می کنیم و روی گاز می گذاریم تا خوب بپزد.


دستور تهیه دسر:

مقداری بیسکوییت را پودر می کنیم و در ظرف دلخواه می ریزیم.

 

 

سپس مخلوط کدو را به مخلوط محلبی اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود و سپس روی پودر بیسکوئیت می ریزیم تا خنک شود. سپس آن را در یخچال می گذاریم تا خنک شود و بعد از چند ساعت می توانید سرو کنید.

 

شما می توانید این دسر را در ظرف بزرگتری هم سرو کنید.

 

دستور از فرزانه جوادی

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 7479 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۶ مهر بازدید: 4108 ساعت: 11:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
2 ۶ علامت چرب شدن کبد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 قیمت بستنی در آرژانتین دوبرابر شد ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
5 شکلات قالبی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
6 دردسرهای مرغ منجمد برای تولیدکنندگان ۱۴۰۱ شنبه ۵ آذر
7 ۶ ترفند ارزان برای سفید شدن دندان‌ها ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
8 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
9 سم زدایی بدن با این خوراکی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
10 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
11 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا بچه‌ها از سبزیجات سبز بدشان می‌آید قیافه‌ی این طفل معصوم را ببینید با دیدن بروکلی چه ...

  غذاهایی برای جلوگیری از شل شدن پوست بعد از کاهش وزن ‌وقتی که شما وزن از دست می دهید مخصوصاً وقتی که شم...

  مصرف آجیل فشار خون را كاهش می دهد یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی ضمن بیان این مطلب اظه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیم غذایی که تاثیر بدی بر بدن ندارد پایگاه خبری لقمه: بسیاری از افراد در سراسر جهان از رژیم های سرشار از پروتئین مانند «رژیم آتکینز» برای کمک به تغییر وزن ناخواسته استفاده می کنند.
گلاب‌گیری در کوچه‌های قدیمی تهران+ عکس گلاب ناب کاشان و کرمان شنیده‌اید اما کسی تا به حال از گلاب ناب تهران چیزی نگفته است. گلابی که سال هاست در کوچه پس کوچه‌های جنوب تهران از دیگ‌های مسی می‌جوشد و در شیشه‌های نیزه‌ای راهی خانه و مغازه می‌شود.
این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ماهی کیلکا از جمله آبزیانی است که به دلیل جثه کوچکی که دارد بسیاری از افراد از خواص متعدد و ارزش غذایی آن غافل هستند. این ماهی از خانواده شاه ماهی سیاه است و زیستگاه اصل آن دریای خزر می باشد.
شلغم و خواص دارویی آن شلغم جزو سبزیجات ریشه‌ای (غده‌ای) با طعمی نسبتا تلخ شناخته شده است که هم ریشه‌ آن و هم برگ‌هایش قابل مصرف هستند. هرچند که تراکم ترکیبات و مواد مغذی موجود در برگ‌ها، بیشتر از خود شلغم است.