دستور تهیه تصویری دسر کدو حلوایی


کدو حلوایی در فصل پاییز به مقدار زیاد در بازار یافت می شود و شما می توانید با این سبزی، این دسر خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم

کدو حلوایی   500 گرم

شکر    2 استکان چایخوری

آرد ذرت   1 قاشق غذاخوری

شیر   1 لیتر

نشاسته ذرت   2 قاشق سوپخوری

آرد برنج   2 قاشق سوپخوری

کره یا روغن  1 قاشق

زرده تخم مرغ  2 عدد

 

طرز تهیه کدو:

کدو را پوست کنده و قطعه قطعه می کنیم و با نصف استکان شکر و یک لیوان آب رو گاز می گذاریم تا کاملا بپزد و له شود.

 

طرز تهیه محلبی:

شیر و شکر و نشاسته ذرت، آرد ذرت، آرد برنج، زرده تخم مرغ و کره را مخلوط می کنیم و روی گاز می گذاریم تا خوب بپزد.


دستور تهیه دسر:

مقداری بیسکوییت را پودر می کنیم و در ظرف دلخواه می ریزیم.

 

 

سپس مخلوط کدو را به مخلوط محلبی اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود و سپس روی پودر بیسکوئیت می ریزیم تا خنک شود. سپس آن را در یخچال می گذاریم تا خنک شود و بعد از چند ساعت می توانید سرو کنید.

 

شما می توانید این دسر را در ظرف بزرگتری هم سرو کنید.

 

دستور از فرزانه جوادی

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 7479 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۶ مهر بازدید: 4138 ساعت: 11:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 تنبیه ۱۳۰ نانوایی متخلف ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
3 هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
4 ۶ علامت چرب شدن کبد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
6 قیمت بستنی در آرژانتین دوبرابر شد ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
7 شکلات قالبی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
8 دردسرهای مرغ منجمد برای تولیدکنندگان ۱۴۰۱ شنبه ۵ آذر
9 ۶ ترفند ارزان برای سفید شدن دندان‌ها ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
10 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
11 سم زدایی بدن با این خوراکی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص کاکائو را بشناسید نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد، کاکائو برای حفظ...

  غذاهای آلوده به باکتری لیستریا که می‌خوریم! با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه ...

  مصرف سوپ و آش بعد از شیمی درمانی فراموش نشود یک متخصص خون و آنکولوژی با تاکید بر ضرورت مصرف یک ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
بلاهایی که سر میوه ها آورده ایم/ موزهای هسته دار، پرتقال های بی هسته! میوه های نوبر این روزها به خاطر قیمت بالایشان سر و صدا به پا کرده اند، اما شاید بد نباشد که بدانید این نوبرهای زودرس، نه تنها برای اقتصاد خانواده تهدید به حساب می آیند، بلکه ممکن است سلامت خانواده شما را هم تهدید کنند!
قصه خرمای فرانسوی و زعفران اسپانیایی و فسنجان عراقی! بسیاری از کالاهای ایرانی مانند خرما،پسته، فرش و حتی زعفران به نام کشورهای دیگر در دنیا خرید و فروش می‌شوند.
7 ماده غذایی مفید و ضروری برای مادران 7 ماده غذایی مفید و ضروری برای مادرانمصرف گردو می تواند از بروز سرطان سینه و پوکی استخوان جلوگیری کند. مطالعه صورت گرفته نشان می دهد که مصرف روزانه گردو بروز و پیشرفت سرطان سینه را به تاخیر می اندازد.