مرغ شكم ‌پر بدون نیاز به فر


لقمه: معمولا مرغ شکم پر را درون فر و یا مایکروفر گذارده و به صورت بریان سرو می کنند اما در این دستور آشپزی شیوه ای جدید به شما آموزش داده می شود.

مواد اولیه :

    مرغ متوسط یك عدد
    سبزی شامل (جعفری، گشنیز، تره، نعنا، سیر سبز، سبزی معطر شمال) روی هم یك كیلوگرم
    مغز گردو خردشده نصف پیمانه
    رب انار ترش دو قاشق غذاخوری
    آب نارنج یك لیوان
    پیاز سرخ‌شده نصف پیمانه
    نمك، فلفل و زردچوبه و روغن مایع به میزان لازم


طرز تهیه:

سبزی‌ها را خرد كرده و با كمی روغن سرخ كنید طوری كه رنگ سبز تیره نگردد. پیاز داغ، گردو و رب انار را با یك لیوان آب به سبزی اضافه كنید. بگذارید با شعله ملایم بخارپز شود. سپس ادویه‌ها و آب نارنج را اضافه كرده و بپزید طوری كه سبزی آب‌دار باشد. مرغ را با پوست سرخ‌كرده (به صورتی كه كاملا طلایی شود) مواد را داخل شكم مرغ اضافه و با نخ، سوزن یا خلال‌دندان بدوزید.

این مرغ را داخل قابلمه قرار داده كمی آبجوش اضافه كرده (تا نصف مرغ) و كمی نمك افزوده بگذارید ملایم بپزد. از باقی‌مانده سبزی كنار مرغ بریزید.

 

آموزش از فرشته عطایی




کد: 750 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ چهارشنبه ۱۰ اسفند بازدید: 115164 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
4 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
6 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
7 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن


نظرات


shadi

آموزش شیرینی درآشبزیهاداشته باشید
شادی

خوب بهتر تصویری هم غذاهایی که دستور طبخش اومده هم در کنار مطالب باشه متشکرم
ذد ذ

جالبه ولي بيشتر دوست دارم سرخ شده باشه و آب پز نشه.
آسیه

سلام چرا شما نوشتی اول مرغ را سرخ کنید و بعد شکمش رو پر کنید من احمق هم اینکارو کردم و موقع دوختن شکمش به دلیل پخته شدن مرغ در اثر سرخ کردن با مشکل مواجه شدم و بعدا که دستورای دیگه رو نگاه کردم همشون گفتن اول شکم مرغ رو پر کرده و سپس سرخ کنید..............
مینا

سلام واسه داخل شکمش یه ترکیب جدید بدون سبزی بگید این خیلی قدیمیه.مرسی
سارا

بابا اول کامل بخونید بعد درست کنید

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشپزخانه پاکیزه با لیموترش حال به شما خواهیم گفت با لیمو ترش چگونه وسایل خان...

  تغذیه مناسب برای جوش خوردن شکستگی استخوان غذایی که می‌خورید تأثیر مهمی در سرعت جوش خوردن شکس...

  ایرانی ها بیش از حد نمک می خورند پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه تغذیه و دارویی دانشگاه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزایش وزن به روش سالم با این که بیشتر وقت ها درباره اتخاذ روش های سالم کاهش وزن گفته و شنیده ایم اما نباید این نکته را فراموش کنیم که تعدادی از افراد از لاغری مفرط رنج می برند.
کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران پایگاه خبری لقمه: به نظر می رسد مردم از وجود قارچ های سمی اطلاع چندانی ندارند و اقدام و اطلاع رسانی به موقع دستگاه ها و نهادهای ذیربط می توانست از بروز بحران مسمومیت با اینگونه قارچ‌ها پیشگیری کند.
رژیم‌های غذایی مطابق با گروه‌خونی آیا گروه‌خونی بهترین راه برای تعیین رژیم‌غذایی است؟ در این مقاله می‌خواهیم بیشتر درمورد این رژیم‌های غذایی توضیح دهیم و ببینیم آیا قادر به کم کردن وزن شما هستند یا خیر.
گردشگر روس: مردم ایران بسیار مهربان و مهمان نوازند دندانپزشک روس که به همراه قطار گردشگری در تور رفت و برگشت یک روزه تهران - شمال (سوادکوه) شرکت کرده بود، گفت: مسافرت به ایران و بویژه استان مازندران بسیار لذت بخش و خاطره انگیز است.