بُرش یا آبگوشت روسی


آبگوشت غذایی در انحصار ایرانیان نیست، مردم کشورهای دیگر هم غذاهایی دارند که بنابر شیوه پخت و جغرافیای محل سکونت می‌توان آن را هم آبگوشت نامید و بُرش یکی از انواع این آبگوشت هاست.

لقمه: اگر آبگوشت را همان پختن گوشت در آب و با ادویه‌های مختلف بدانیم، باید گفت که آبگوشت غذایی در انحصار ایرانیان نیست، مردم کشورهای دیگر هم غذاهایی دارند که بنابر شیوه پخت و جغرافیای محل سکونت می‌توان آن را هم آبگوشت نامید. نجف دریابندری در «‌کتاب مستطاب آشپزی» از سیر تا پیاز به آنها اشاره‌ای می‌کند: آبگوشت اسپانیایی با قلوه گوساله پخته می‌شود. در پخت آبگوشت فرانسوی قلم، دنده و گردن گوساله و یا ماهی به کار می‌رود و در آبگوشت کره‌ای گوشت سردست گوساله ریخته می‌شود. به این فهرست می‌توان آبگوشت‌های دیگری اضافه کرد که شاید با آبگوشت‌های ما تفاوت زیادی داشته باشند. این انتخاب خورنده شماست که آن را آبگوشت بدانید یانه!

مواد اولیه :

    گوشت گوساله          نیم كیلوگرم
    هویج                       سه عدد
    سیب‌زمینی              دو عدد
    كلم                         نصف بوته
    برگ‌بو                       یك عدد
    میخك                       یك عدد
    جعفری                     دو قاشق چایخوری
    پیازچه                      دو قاشق غذاخوری
    روغن مایع                 دو قاشق غذاخوری
    پیاز كوچك                  یك عدد
    رب گوجه‌فرنگی          دو قاشق غذاخوری
    چغندر                       نیم كیلوگرم
    خامه                        درصورت تمایل كمی

 

طرز تهیه:

 حدود سه لیتر آب را جوش آورده و گوشت را به همراه چغندر، برگ‌بو و میخك به آن اضافه می‌كنیم، سپس حرارت را كم كرده و نیم ساعت كه غذا جوشید چغندرها را از آن درآورده، كنار گذاشته و كلم خرد شده را به برش اضافه می‌كنیم. می‌توانیم چغندر را رنده یا خرد كرده و با روغن و پیاز كمی تفت دهیم. رب را هم به این مواد اضافه كرده و آن را نیز تفت می‌دهیم و بعد چغندر، پیاز و رب را به ظرف غذا اضافه می‌كنیم، برگ‌بو و میخك را از قابلمه خارج كرده، نمك و فلفل غذا را زده حرارت را خاموش می‌كنیم. غذا را همراه جعفری، پیازچه و در صورت تمایل با خامه تزئین و سرو می‌كنیم.

نكته: سیب‌زمینی‌ و هویج را خرد كرده، همراه چغندر و پیاز تفت داده و با رب به غذا اضافه می‌كنیم.

انرژی کل آبگوشت: 1739 کیلوکالری




کد: 751 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۱۵ اسفند بازدید: 5277 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
4 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
5 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
7 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
8 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
9 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
10 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
11 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند


نظرات


ر.ظ

سلام برش آبگوشت نیست، یک آش روسی هست که بهش آش کام هم میگیم. مادر بزرگم روسی هستن و استاد پخت این آش.

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور ...

  سرد مزاجان و خوردن غذاهایی با طبع سرد اگر افراد بعد از مصرف غذاهایی که طبع سرد دارد، دچا...

  ۶ علامت چرب شدن کبد پایگاه خبری لقمه: کبد چرب محصول زندگی بی‌تحرک و تغ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت