رفع مشکل سوء تغذیه با جوانه‌ها


به گفته پزشکان مصرف جوانه‌ها در سطح جهانی می‌تواند مشکل سوء تغذیه را از بین ببرد زیرا دانه‌ها و جوانه‌ها 20 برابر بیشتر از مواد گوشتی مغذی هستند.

 به گزارش لقمه، جوانه‌ها یکی از بهترین موادغذایی برای وعده‌های غذایی ماست و برای رشد کودکان نیز بسیار مفید است، آشپزهای بزرگ به عنوان طعم دهنده غذا یا حتی به عنوان سبزیجات تزئینی در کنار غذا از آنها استفاده می‌کنند.

اکثر متخصصان در مورد مزایای جوانه‌ها و دانه‌ها گفته‌اند: ساقه‌ها نسبت به دانه ویتامین بیشتری دارند در واقع مانند دارویی کمبودهای تغذیه‌ای را جبران می‌کنند و دارای ویتامین‌های بسیاری مانند موادمعدنی، عناصرکمیاب، پروتئین‌ها، اسیدهای آمینه، اسیدهای چرب ضروری، آنزیم‌ها و مواد فعال بیولوژیکی هستند.

جوانه‌ها سطح بالایی از کلروفیل را برای بدن فراهم می‌کنند و به کمک اکسیژن، بدن را سم زدایی می‌کنند؛ دانه‌ها دارای آنتی اکسیدان و فیبر هستند که باعث هضم بهتر غذا می‌شوند، پیری زودرس بافت‌ها را کند می‌کنند، با سرماخوردگی مبارزه می‌کنند، سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنند؛ در کل ویتامین‌ها و اکسیدان‌های مفیدی برای زمستان هستند؛ دانه‌ها و جوانه‌ها به راحتی قابل هضم هستند و دارای مواد مغذی بیشماری هستند.

به گفته پزشکان استفاده از جوانه‌ها در سطح جهانی می‌تواند مشکل سوء تغذیه را از بین ببرد زیرا دانه‌ها 20 برابر بیشتر از مواد گوشتی مغذی هستند در ضمن ارزان‌ترند و با اضافه کردن برخی از جوانه‌ها در منوی غذایی روزانه کمتر دچار سوء هاضمه می‌شوید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7510 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۲ مهر بازدید: 2354 ساعت: 5:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 درمان پیش دیابت با کلم بروکلی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران ۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
3 رایج ترین غذاهایی که می توانند شما را مسموم کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
4 ماکارانی سمولینا چه خواصی دارد ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
5 کاهش وزن با این جوانه معجزه بخش ۱۳۹۵ دوشنبه ۲ اسفند
6 کدام سیب‌زمینی‌ها سمی هستند؟ ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ شهريور
7 آشنایی با نوشابه ضدآلودگی هوا ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۹ خرداد
8 طرز تهیه انواع جوانه‌‌ها در منزل ۱۳۹۲ شنبه ۲ آذر
9 جوانه‌های سیر و پیاز سمی هستند ۱۳۹۲ سه شنبه ۷ آبان
10 خاصیت جوانه ها را بشناسیم ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۷ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اپیدمی آنفلوانزا تا سه هفته ادامه دارد/ رعایت بهداشت فردی و عمومی پایگاه خبری لقمه: تعداد مرگ و میر ناشی از آنفلوانز...

  توصیه های غذایی برای بارداری بیشتر مردم به خاطر خوردن گوشت گاو، گوسفند یا مرغی ...

  بخور نخورهای کبدی اگر می‌خواهید بدانید که برای سلامت کبدتان چه باید ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

روش‌هایی برای سوزاندن کالری این 14 توصیه را که هر کدام از آنها می‌توانند باعث سوزاندن 200 کیلوکالری انرژی در روز شوند، امتحان کنید.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.
بهترین راه لاغری چیست؟ چاقی معضلی است که امروز گریبان خیلی ها را گرفته است زندگی ماشینی و نحوه نا درست تغذیه مهمترین عوامل چاقی است اما برای داشتن یک بدن متناسب چه باید کرد ؟ چطور بخوریم که چاق نشویم ؟ بهترین راه های لاغری چیست ؟
برای خوردن غذاهای سالم مغزتان را تربیت کنید! متخصصان تغذیه می‌گویند: مغز را می‌توان به گونه‌ای تربیت کرد که موادغذایی سالم و با میزان کالری کمتر را به غذاهای پُرکالری ترجیح دهد.