برنامه ویژه وزارت بهداشت برای نیترات بالای گوجه فرنگی چیست؟


رئیس سازمان غذا و دارو از برنامه جامع وزارت بهداشت برای کنترل سموم در فرآورده‌های اصلی مواد غذایی و کشاورزی خبر داد.

 به گزارش لقمه، دکتر رسول دیناروند معاون وزیر بهداشت، گفت: در زمینه کنترل سموم در فرآورده‌های اصلی مواد غذایی و کشاورزی برنامه جامع و کاملی را در دست اجرا داریم.

وی در این باره افزود: در این راستا امسال در کل کشور و به ویژه در دانشگاه‌های علوم پزشکی قطب نمونه‌گیری‌ها در حال انجام و بررسی است. به این ترتیب سال 94 تصویر نسبتا جامعی از وضعیت آلاینده‌ها در فرآورده‌های اصلی غذایی و کشاورزی ارائه خواهیم داد.

وی همچنین به امضای تفاهمنامه‌ای در جهت پایش سموم و آلاینده‌ها در بازار میوه و تره بار تهران اشاره کرد و در عین حال گفت: البته کارگروه مشترکی را نیز با وزارت جهاد کشاورزی تشکیل داده‌ایم و به نتایج خوبی هم رسیده‌ایم. به عنوان مثال امسال برنامه‌ی مفصلی برای گوجه فرنگی داریم چرا که برخی مطالعات حاکی از وجود نیترات بالا و سموم در این کالای پرمصرف است. بنابراین به منظور ارتقای سلامت این کالا اقدامات لازم در دست انجام است.

دیناروند همچنین با اشاره به برنامه‌های در دست اجرا و همچنین تفاهم نامه امضا شده با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به منظور افزایش قدرت نظارت و برخورد با تقلبات در حوزه غذا اشاره کرد و گفت: به این ترتیب زیرساخت‌های پیشرفته جهت کنترل سریع و دقیق آلاینده‌ها و تقلبات غذایی در آزمایشگاه‌های مرجع و قطب سازمان غذا و دارو ایجاد می‌شود تا به این ترتیب نظارت‌ها و کنترل‌ها با دقت و سرعت بیشتری پیش رود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7532 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۶ مهر بازدید: 2493 ساعت: 9:37 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رگه های سفید گوجه فرنگی مضر است یا مفید؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
2 نگرانی از نیترات بالا در گوجه فرنگی ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر
3 نفوذ نیترات فاضلاب در شبکه آبرسانی تهران ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ مرداد
4 نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی می‌کند ۱۳۹۲ شنبه ۱۲ بهمن
5 گروه خونی A، زخم معده می آورد! ۱۳۹۲ چهارشنبه ۹ مرداد
6 آب شرب آلوده به نیترات و خطر تولد نوزادان نارس ۱۳۹۲ شنبه ۲۹ تير
7 کدام سبزی‌ها نیترات بیشتری جذب می‌كنند؟ ۱۳۹۱ شنبه ۱۴ بهمن
8 نوشیدن چای جوشیده ممنوع! ۱۳۹۱ شنبه ۸ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دوری از اضافه وزن در رستوران از نخستین نیازهای بشری، تهیه و تدارک غذای کافی، من...

  تغذیه مناسب در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: ٤٠هفته باردارى (یا مدت زمان بیشت...

  خوراکی‌هایی که مانع ابتلا به سرطان می‌شوند یک متخصص تغذیه در امور سرطان با اشاره به انواع آنت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت