طرز تهیه كوفته ریحان


کوفته یکی از غذاهای ایرانی است که انواع مختلفی در بین استانها و شهرها دارد. کوفته ریحان یکی از انواع این غذای خوشمزه است که دستور آن به شرح زیر است.

مواد لازم برای شش نفر

كره و روغن جامد روی هم: یك پیمانه
وانیل: یك قاشق مرباخوری
شكر: یك پیمانه
ماست: یك پیمانه
شكلات تختهای رنده شده: دو قاشق سوپخوری
تخم مرغ: سه عدد
آرد الك شده: دو پیمانه
بیكینگ پودر: یك قاشق مرباخوری
خامه زده شده: به میزان لازم
 

طرز تهیه

گوشت چرخ‌كرده را همراه ریحان، برنج و سیر داخل غذاساز می‌ریزیم تا خوب مخلوط شوند، سپس تخم‌مرغ، آرد نخودچی، نمك، فلفل و زردچوبه را به همراه ادویه‌ها به مواد گوشتی افزوده و خوب ورز می‌دهیم تا حالت چسبندگی پیدا كند. از مواد به اندازه نارنگی برداشته، در دست گرد كرده و در روغن سرخ می‌كنیم، سپس درون سس ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا پخته شود.

طرز تهیه سس كوفته

پیازها را نگینی خرد كرده و به همراه كره تفت می‌دهیم. سیرها را افزوده و بعد از كمی تفت دادن، رب گوجه‌فرنگی و سبزیجات معطر را اضافه می‌كنیم. دو لیوان آب درون مواد ریخته و اجازه می‌دهیم تا جوش بیاید. در آخر آبلیمو را هم به سس اضافه می‌كنیم.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خانواده سبز

کد: 7611 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ آبان بازدید: 4239 ساعت: 6:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جزییات پرونده ثبت ملی کوفته تبریزی ۱۴۰۱ جمعه ۳۰ دي
2 محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
3 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
4 طرز تهیه کوفته ازمیری «دستور سرآشپز معروف ترکیه‌ای» ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير
5 مسابقه آشپزی دو بازیگر روی آنتن تلویزیون ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۱ اسفند
6 دستور پخت کوفته تبریزی با تمام فوت و فن آن ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۵ خرداد
7 روش تهیه كوفته كباب ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۳ آذر
8 طرز تهیه‌ کوفته گوشت یونانی ۱۳۹۲ دوشنبه ۴ شهريور
9 دستور پخت كوفته ریزه با سیب‌زمینی مناسب برای سحری ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ مرداد
10 طرز تهیه كوفته كباب، وعده‌ای مناسب شام و سحر ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۱ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راه‌حل‌های خوراکی برای تسکین سردرد بسیاری از مردم هنگام مواجهه با سردرد به مصرف انواع...

  کلسیم سازترین محصول لبنی را بشناسید! خامه و بستنی به دلیل اینکه در ساختار آنها بیشتر مو...

  خطر ابتلا به تب مالت با مصرف بستنی‌های سنتی و خامه محلی ستنی‌های سنتی و پنیر و خامه محلی مهم‌ترین عامل انت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میزان مجاز مصرف روزانه میوه و سبزیجات چقدر است؟ محققان می‌گویند خوردن روزانه 5 میوه و سبزیجات برای سلامت بدن مفید است؛ اما چرا 5 واحد میوه و سبزیجات؟
گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج پایگاه خبری لقمه: مصرف سرانه هر فرد ۳۷ تا ۴۰ کیلوگرم برنج است که باتوجه به آمار جمعیت سالانه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن برنج نیاز بوده که باید یک میلیون تن برنج وارد شود.
تخم‌مرغ محلی بخوریم یا ماشینی؟ اگر بدانید نیمروی تخم‌مرغ محلی با کره و خوردن آن با‌نان روستایی چه لذتی دارد، دیگر هیچ‌وقت هوس خوردن تخم‌مرغ صنعتی به سرتان نمی‌زند.همان تخمی که مرغش درهوای بکر و آزاد روستا رشد می کند و خواب و خوراکش به راه است و به دور از تنش های مرغ ماشینی است.مرغ ماشینی را که می شناسید همان مرغی که در فضای سربسته و به دور از نور آفتاب با بیداری مداوم 45 روزه اسید لاکتیک خونش بالا می رود.
خواص معجزه آسای تره فرنگی تره فرنگی فشارخون بالا را کاهش می‌دهد. ترکیبی از ویتامینC، ویتامین B6، فولات، آهن و منگنز است. مصرف منظم آن، باعث افزایش کلسترول مفید و کاهش کلسترول مضر می‌شود. حفظ این تعادل در بدن لازم است زیرا مانع از تصلب شرایین، بیماری دیابتی قلبی، حمله قلبی و حتی سکته می‌شود.