غذاهای نذری در ایران/
روش تهیه ته چین گرمساری نذری معروف گرمسار و ورامین


چلو گوشت یا مرغ، یکی از قدیمی ترین غذاهای اعیانی مناطق مرکزی ایران است. غذایی چرب و پرکالری و البته همچنان گران که گرمساری ها به آن ته چین هم می گویند. این غذا در گرمسار و ورامین یکی از نذری های معروف محرم و ایام رمضان است.

مواد لازم:

مرغ یا گوشت 700 گرم
برنج خیس کرده 3 پیمانه
رشته پلویی بو داده و خرد شده 2 پیمانه
زعفران دم کرده 2 قاشق
روغن
دارچین 1قاشق چای خوری
گرد غوره 1قاشق جای خوری
پیاز ساطوری 5 قاشق
کشمش پلویی 4قاشق
آب 3لیتر
نمک، کره و روغن مایع

 

طرز تهیه

مرغ ها را در کمی روغن سرخ کرده و کنار گذاشته.
آب را جوشانده برنج را اضافه کرده وقتی برنج روی آب آمد رشته پلو را اضافه کرده بعد ابکش می کنیم.
کف قابلمه کمی روغن ریخته کمی برنج ریخته بعد مرغ های سرخ شده را روی برنج می چینیم. روی مرغ پیاز دارچین گرد غوره و زعفران داده سپس بقیه برنج را روی آن می دهیم و اجازه می دهیم دو ساعت دم بکشد.
کشمش را در کمی کره تفت داده بعد از کشیدن پلو آن را با کشمش تزیین کنید.

 

دستور از فرزانه جوادی

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 7625 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۱ آبان بازدید: 10362 ساعت: 1:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
2 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين
3 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
4 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
5 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
6 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
7 رکورد شکنی تهران در جوجه‌ریزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
8 صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
9 اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
10 چرایی نوسانات قیمت دام در روزهای اخیر/قیمت‌ها مصنوعی تغییر کرده است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
11 افزایش زایش و کاهش دام سبک پروار شده نسبت به سال گذشته ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر كپسول بابونه بر تهوع و استفراغ ناشی از بارداری كپسول بابونه در مقایسه با زنجبیل و پلاسبو در كاهش ...

  کاهش سکته با موز محققان دریافتند که مصرف موز در رژیم غذایی به دلیل ...

  پرخوری پس از ماه رمضان ممنوع لقمه: در روزهای اول پس از ماه رمضان، از مصرف غذاها...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.
پوست خود را شاداب کنیم سلامت پوست تاثیر بسزایی در شادابی چهره شما دارد.با خوردن مواد غذایی زیر چهره خود را شاداب تر کنید.
غذاهای مناسب کودکان شما غذاهای سالم بسیاری وجود دارند که کودکان آنها را دوست دارند، اما بیشتر والدین گمان می‌کنند که کودکان هات‌داگ، پیتزا، سیب‌زمینی سرخ‌کرده و نوشابه را بیشتر دوست دارند.
کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران پایگاه خبری لقمه: به نظر می رسد مردم از وجود قارچ های سمی اطلاع چندانی ندارند و اقدام و اطلاع رسانی به موقع دستگاه ها و نهادهای ذیربط می توانست از بروز بحران مسمومیت با اینگونه قارچ‌ها پیشگیری کند.