ویتامین B5 را فراموش نکنید


ویتامین B5 یکی از ویتامین‌های مهم و حیاتی برای حفظ سلامت بدن است.

  به گزارش لقمه، ویتامین B5 از جمله ویتامین‌هایی است که برای تولید گلبول‌های قرمز ضرورت دارد و به بدن کمک می‌کند که غذای مصرفی را به انرژی تبدیل کند. سایت «هلث لاین» در مطلبی آورده است ویتامین B5 غیر از فوائد ذکر شده کاربردهای دیگری نیز برای بدن دارد که می‌توان به حفظ سلامت پوست، مو و چشم‌ها و همچنین عملکرد صحیح کبد و سیستم عصبی اشاره کرد.

ویتامین B5 یکی از هشت ویتامین گروه B است. تمامی ویتامین‌های B به بدن کمک می‌کنند تا پروتئین، کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها را به انرژی تبدیل کند. از دیگر فوائد این ویتامین کمک به حفظ سلامت دستگاه گوارش است. این ویتامین از جمله ویتامین‌هایی است که می‌توان آن را از طریق رژیم‌های غذایی در بدن جذب کرد. ویتامین B5 در بسیاری از سبزیجات به خصوص بروکلی و خانواده کلم‌ها پیدا می‌شود. سایر منابع غنی از این ویتامین شامل قارچ، مغز خشکبار، لوبیا، نخود، عدس، گوشت،‌ لبنیات و تخم‌مرغ هستند.

تمامی ویتامین‌های B‌ در آب حل می‌شوند و بهترین راه که می‌توان میزان کافی ویتامین B5‌ را وارد بدن کرد استفاده از رژیم‌های غذایی روزانه سالم و متعادل است. همچنین در صورتیکه بدن دچار کمبود ویتامین B5 شود این کمبود را با علائمی همچون سردرد، خستگی، اختلال در همکاری ماهیچه‌ای و تحریک پذیری نشان می‌دهد. علاوه بر این در صورت ابتلا به عارضه‌ها و مشکلاتی از جمله آلرژی، آکنه، گرفتگی پا، پایین بودن قندخون و فشارخون، التهاب مفاصل، بیماری پارکینسون و کندیِ درمان زخم می‌توان از مکمل‌های ویتامین B5 مصرف کرد.

موسسه مایوکلینیک و موسسه ملی سلامت اعلام کردند شواهد کمی وجود دارد که نشان دهنده فوائد ویتامین B5‌ برای درمان عوارض و بیماری‌ها باشند. بررسی‌های اولیه حاکی از آن است که این ویتامین در درمان روماتیسم مفصلی و اختلال کم توجهی ناشی از بیش فعالی مفید است هرچند لازم است مطالعات بیشتری در این زمینه انجام شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7734 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۳ آذر بازدید: 3003 ساعت: 6:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
3 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
4 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
5 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
6 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
7 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
8 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
9 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
10 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 تغذیه برای بهبود آنفولانزا ۱۴۰۱ دوشنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراكی‌های مفید برای مو میوه‌ها و سبزیجاتی كه برای سلامت مو مفید هستند را ...

  ممنوعیت فروش بستنی و آب میوه در خیابان ممنوع شدن فروش بستنی و آب میوه در حاشیه خیابانها، ...

  نکاتی درباره نگهداری از کابینت های mdf رعایت این نکات عمر کابینت شما را افزایش می دهد.

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟
زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخ‌زدایی در دمای اتاق می‌گیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.
تغذیه مناسب زمان امتحانات لقمه: موفقیت در آزمون ها و امتحانات دانش آموزان و یا دانشجویان، تنها به مطالعه زیاد بستگی نداشته و رژیم غذایی خاص خود را هم می طلبد.
ارتباط استرس با مشکلات گوارشی پایگاه خبری لقمه: استرس می‌تواند باعث ایجاد طیفی از مشکلات گوارشی از جمله گرفتگی عضلات شکم، نفخ و از دست‌ دادن اشتها شود.