دستور پخت لازانیای مکزیکی


یکی از ویژگی های غذاهای مکزیکی، لوبیا قرمزی است که در آن استفاده می کنند. در دستور لازانیای زیر نیز از لوبیا قرمز استفاده شده است.

مواد اولیه برای 4 نفر

    لوبیا 400گرم (قرمز یا چیتی)
    نان 24عدد (ذرت یا تست)
    پنیر نیم كیلو (بدون چربی ریكوتا)
    سس سالسا 400گرم
    ماست به میزان لازم (بدون چربی)
    سیر 3حبه
    زیره به میزان لازم
    فلفل قرمز به میزان لازم
    ذرت 200گرم (پخته)



طرز تهیه


ابتدا لوبیا را در ظرفی مناسب پخته و بعد آن را له میكنیم و مقدار خیلی كمی را برای تزیین برمیداریم.سیر،فلفل قرمز و زیره را به لوبیا له شده اضافه میكنیم .سینی فر را چرب كرده و روی آن سس سالسا میریزیم و یك لایه نان ذرت قرار داده و روی آن لوبیا و ذرت میریزیم و روی آن مجددا سس سالسا میریزیم و لایه دیگری نان ذرت قرار میدهیم و روی آن یک لایه پنیر بدون چربی ریکوتا و یک لایه سس سالسا ، به ترتیب قرار میدهیم . در پایان یک لایه نان، لوبیا ،ذرت و روی آن زیره میپاشیم . ماست بدون چربی را روی آن ریخته و باقیمانده سس سالسا را روی آن پخش می کنیم . آن را بدون درپوش ، به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه ، با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت داخل فر قرار میدهیم.بعد از آماده شدن مقداری لوبیا و ذرت را به عنوان تزیین روی آن میگذاریم.

نكات:

1) این غذا با نان تست خیلی خوب نمی شود ولی اگر نان ذرت نداشتید از نان تست استفاده كنید.

2) لوبیا چیتی این غذا را خوشمزه تر میكند تا لوبیا قرمز.

3) حتما لوبیا را از شب قبل خیس كرده و آب آن را 3مرتبه عوض كنید و اگر فراموش كردید آن را 2بار جوشانده،آبش را خالی كرده و بعد بپزید.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سوران

کد: 7796 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱۳ دي بازدید: 3619 ساعت: 6:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تیمپانو لازانیا؛ لازانیای چند لایه ایتالیایی ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
2 دستور تصویری لازانیای سبزیجات ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي
3 دستور تصویری لازانیای سبزیجات ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان
4 روش تهیه لازانیای اسفناج ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۹ مهر
5 طرز تهیه لازانیای بادنجان ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ بهمن
6 دستور پخت لازانیای کدو حلوایی ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۷ دي
7 طرز تهیه لازانیای سبزیجات ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۰ آذر
8 دستور پخت لازانیای کـدو ۱۳۹۲ چهارشنبه ۶ آذر
9 5 دستور پخت لازانیای خوشمزه ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۹ خرداد
10 طرز تهیه لازانیای کدو سبز و گردو ۱۳۹۲ چهارشنبه ۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نجات سر یک بچه از زود پز! مدیرعامل آتش نشانی یاسوج از نجات یک پسر بچه یک سال...

  چه بخوریم و چه نخوریم تا بهتر رشد کنیم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با اش...

  مروری بر برخی خواص دارویی و درمانی زالزالک زالزالک میوه‌ای پاییزی است که این روزها در بازار م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هرگز این داروها را خودسرانه قطع نکنید بروز افسردگی، استرس و عصبانیت نیز از آثار روانی قطع درمان و رها کردن هورمون تیروئید به حال خود است که در میان بیماران بسیار شایع است.
ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید می‌شود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار می‌رفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.
كدام موادغذایی را باید در یخچال گذاشت؟ برای خریدكردن از خانه خارج می‌شوید، خریدهایتان را می‌كنید و به خانه برمی‌گردید، همه چیزهایی را كه خریده‌اید در جای خودشان قرار می‌دهید و موادغذایی را در یخچال و فریزر می‌گذارید و سپس راحت مقابل تلویزیون دراز می‌كشید اما صبر كنید، دست نگه دارید، می‌دانید برخی از موادغذایی اگر در یخچال و فریزر نگهداری شوند، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند و زودتر خراب می‌شوند؟ این را هم می‌دانید كه برخی از موادغذایی كه در محیط خانه و در فضای معمول نگه می‌دارید از فریزشدن سود خواهند برد؟
هفت ماده غذایی که در رژیم غذایی نباید فراموش کنیم در سال های اخیر ، بیش از نیمی از افراد دچار اضافه دریافت مواد غذایی هستند و بخشی هم کمبود دریافت و لاغری دارند.