دستور پخت لازانیای کـدو


لازانیای کدو از انواع لازانیای سبزیجات است.

مـواد لازم برای چهار الی شش نفر

لازانیا پیش پخت زرماکارون: یک بسته

کدو خورشی کبابی و پوره شده: دو پیمانه

پودر مریم گلی: نصف قاشق چایخوری

پنیر ریکوتای رنده شده: 50 گرم

شیر: نصف پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده: 1/4 پیمانه

پنیر موزارلای خرد شده: نصف پیمانه

نمک و فلفل: به میزان لازم



طرز تهیه

در ظرفی کدو را با مریم گلی مخلوط نموده و با مقداری نمک و فلفل مزه‌دار می‌کنیم. در ظرفی دیگر پنیر ریکوتا، پارمزان و شیر را به همراه نمک و فلفل مخلوط می‌نماییم. کف ظرف شیشه‌ای مخصوص فر را با کمی روغن چرب می‌کنیم. برای تهیه این خوراک از لازانیای پیش‌پخت زرماکارون استفاده شده ‌است. قبل از توضیح دستور پخت، ذکر چند نکته لازم به نظر می‌رسد که باعث صرفه‌جویی در زمان و هزینه‌های شما خواهد شد. در این روش، ورقه‌های نازک لازانیای زرماکارون که برای نخستین بار در ایران تولید شده‌ است، به صورت پیش‌پخت بوده و نیازی به جوشاندن ندارد، فقط کافی‌ست ورقه‌ها را چند ثانیه در آب سرد قرار دهید و پس از آن برای خوراک استفاده کنید. یک لایه از ورقه‌های لازانیا را کف ظرف چیده، روی آن را با نیمی از مخلوط کدو می‌پوشانیم، سپس یک لایه لازانیا روی مواد چیده و روی آن نیمی از مخلوط پنیرها را می‌ریزیم. به همین ترتیب ادامه می‌دهیم تا مواد تمام شده و روی لازانیا مخلوط پنیرها بماند، سپس موزارلا را افزوده، روی ظرف را با فویل پوشانده و آن را در فر گرم شده با حرارت 180درجه سانتی‌گراد به مدت 40 دقیقه قرار می‌دهیم.


نکات:

در صورت تمایل می‌توانید به مخلوط پنیرها کمی اسفناج بیفزایید.
برای کبابی کردن کدوها، آنها را از وسط به دو قسمت تقسیم نموده، دانه‌های آن را خارج کرده و به مدت 45 دقیقه در فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا کدوها نرم شده، سپس اجازه می‌دهیم تا کاملا خنک شوند. بعد گوشت کدو را به وسیله قاشق از پوست آن جدا نموده و در مخلوط‌کن یا غذاساز ریخته تا پوره شود.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 5655 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۶ آذر بازدید: 4408 ساعت: 1:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
2 تیمپانو لازانیا؛ لازانیای چند لایه ایتالیایی ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
3 دستور تصویری لازانیای سبزیجات ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي
4 لازانیا با نان پیتا، برای مهمانیِ عصر مناسبه! ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۰ دي
5 دستور تصویری لازانیای سبزیجات ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان
6 روش تهیه تصویری کیک لازانیا ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ شهريور
7 چندین روش برای پخت لازانیا ۱۳۹۴ جمعه ۱۹ تير
8 غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ ۱۳۹۴ جمعه ۴ ارديبهشت
9 دستور پخت لازانیای مکزیکی ۱۳۹۳ شنبه ۱۳ دي
10 روش تهیه لازانیای اسفناج ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۹ مهر
11 دستور پخت ماکارونی به سبک لازانیا ۱۳۹۳ جمعه ۳۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با علل حساسیت غذایی محققان بر این باورند که بعد از بیماری های عفونی آن...

  6 غذایی که کلسترول خون را افزایش می‌دهند آیا رژیم غذایی شما برای سلامت قلب مناسب است؟ حتی ا...

  جویدن آدامس گاهی شکل صورت را تغییر می‌دهد نحوه جویدن که یک عمل طبیعی است، روی سلامت تاثیر می...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص وفواید خرمالو برای بدن پایگاه خبری لقمه:خرمالو از میوه‌هایی است که به دلیل طعم گس شاید مورد علاقه بعضی‌ها نباشد اما این میوه دارای خواص مفیدی برای بدن ویکی از میوه های مهم در رژیم غذایی است.
دیابتی‌ها پائیز را با سیب سپری کنند آغاز فصل پاییز به معنای وارد شدن به فصل انواع سیب هاست که از دیرباز به عنوان مظهر سلامتی شناخته شده است.
12 غذا برای خانم هایی که بتازگی مادر شده‌اند به عنوان خانمی که اخیرا مادر شده ، یکی از بهترین کارهایی که می توانید برای خود و کودک خود انجام دهید، اینست که غذای سالم بخورید.
راه‌های درمان انزال زودرس با طب سنتی انزال زودرس یکی از شایع‌ترین شکایات مردان در مراجعه به پزشک است. حدود یک‌سوم مردان از این مشکل رنج می‌برند که این میزان برحسب سن، نژاد، محل زندگی و عوامل دیگر در جوامع مختلف متغیر است. زودانزالی از مهم‌ترین علل سردی روابط زوجین است و گاهی از علل ناباروری نیز محسوب می‌شود.