100 تن قزل‌آلای ایرانی در سفره روس‌‌ها


معاون وزیر جهادکشاورزی از صادرات ۱۰۰ تن قزل‌آلا به روسیه در آینده‌ای نزدیک خبر داد وگفت: پیش بینی می‌شود تولید این ماهی در سال‌جاری بین ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش داشته باشد.

به گزارش لقمه، حسن صالحی در مورد تولید ماهیان گرمابی طی سال‌جاری اظهار داشت: قطعا میزان تولید این نوع ماهیان طی سال‌جاری با افزایش همراه خواهد بود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ارائه آمار دقیق در زمینه میزان تولید امکان‌پذیر نیست، افزود: ارائه آمار پس از جمع بندی میسر خواهد بود.

رئیس سازمان شیلات کشور در مورد تولید قزل‌آلا نیز گفت: پیش بینی‌مان این است که تولید این ماهی بین ۱۰ تا حداکثر ۱۵ درصد کاهش داشته باشد چراکه مسئولان سازمان دامپزشکی تشخیص دادند تعدادی از مزارع که دچار بیماری شده بودند به دلیل عدم سرایت بیماری به مزارع دیگر و مدیریت آن؛ باید خشک شوند، مدتی آیش باشند و مجددا بچه ماهی ذخیره کنند.

صالحی با بیان اینکه پرورش گونه‌های دیگر این کمبود را جبران می‌کند، افزود: اقدامات لازم برای صادرات قزل‌آلا به روسیه انجام شده، در حال حاضر کارهای اداری آن در حال انجام است و به زودی ۱۰۰ تن قزل‌آلا به این کشور صادر می‌شود ضمن اینکه این صادرات حتما تا پایان سال‌جاری انجام خواهد شد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به این پرسش که آیا کاهش تولید و صادرات قزل‌آلا سبب افزایش قیمت این ماهی در بازار داخلی نخواهد شد؟ گفت: خیر، تولیدات دیگر این مساله را پوشش خواهد داد ضمن اینکه امسال به دلیل تقاضای بازاری که وجود داشته؛ نسبت به سال گذشته واردات فیله ماهی تیلاپیا نیز با افزایش همراه است.

صالحی تاکید کرد: امسال افزایش محصولات شیلاتی بویژه آبزی پروری، قطعا از نرخ تورم کمتر خواهد بود.

 

 

 

 

 

 

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 7845 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۴ بهمن بازدید: 2340 ساعت: 1:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
3 رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
4 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
5 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
6 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
7 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
9 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
10 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
11 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حرارت،خواص ماهی را کم نمی‌کند؟ ماهی جزو خوراکی‌‌هایی است که برای مصرف، حتما به پخ...

  کی چی بخوریم؟ لقمه: مواد غذایی با ترکیبات متنوع و متفاوت خود، خص...

  بیماران برای مصرف محصولات پروبیوتیک با پزشک مشورت کنند یک متخصص تغذیه گفت: محصولات حاوی پروبیوتیک ممنوعیت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کی و چقدر آبمیوه به کودکمان بدهیم؟ هیچ هیجانی مثل تماشای اولین روز میوه خوردن بچه‌ها نیست. وقتی که میوه را به سروصورت‌شان می‌مالند وصحنه‌های بدیعی را به وجود می‌آورند. برای همین والدین همیشه منتظر رسیدن این روز هستند و در مورد مصرف میوه درتغذیه کودک شان سوالاتی دارند.
برای خوردن غذاهای سالم مغزتان را تربیت کنید! متخصصان تغذیه می‌گویند: مغز را می‌توان به گونه‌ای تربیت کرد که موادغذایی سالم و با میزان کالری کمتر را به غذاهای پُرکالری ترجیح دهد.
اگر رژیم غذایی بگیرید دیرتر پیر می شوید! تحقیقات نشان می‌دهد که اگر میزان کالری‌های دریافتی تا 40 درصد کاهش یابند روند پیری سلول‌ها آهسته شده و عمر طولانی خواهد شد، از این رو محققان تلاش می‌کنند راهی پیدا کنند تا تأثیرات محدودیت کالری روی مغز را با یک دارو تقلید کنند.
سیب رکورد تولید را زد اما روی دست باغدار ماند همزمان با آغاز برداشت سیب و افزایش تولید این میوه نگرانی باغداران را فرا گرفته و اینک پس از یک سال زحمت و به ثمر نشستن محصول فراوان و با کیفیت به جای خوشحالی اندوه و نگرانی از بازار برای تولیدکننده باقی مانده است.