خواص کشمش


مدیرنظارت برمواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی معاونت غذا ودارو خراسان شمالی گفت: کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بوده که از تخریب سلولی جلوگیری کرده ومنبع خوب عناصرمعدنی آهن، پتاسیم، کلسیم وهمچنین برخی ویتامین های B می باشد.

به گزارش لقمه، کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بوده که از تخریب سلولی جلوگیری کرده ومنبع خوب عناصرمعدنی آهن، پتاسیم، کلسیم وهمچنین برخی ویتامین های B می باشد.

مدیرنظارت برمواد غذایی ، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی معاونت غذا وداروی دانشگاه با بیان این مطلب گفت: کشمش میوه ی مغذی با قابلیت ماندگاری بالا است که درتمام فصول سال یافت می شود.

دکتر « حسن براتی زاده » افزود: از دیگر خواص کشمش می توان به عنوان یک منبع خوب فیبرغذایی، کاهش دهنده کلسترول بد خون ویک منبع غذایی پرانرژی ، کم چرب وکم سدیم مناسب بیماران قلبی اشاره کرد.

این مسئول درادامه با بیان اینکه استان خراسان شمالی یکی از مراکز مهم تولید انگوردرایران است تصریح کرد: برخی از ارقام انگور با ماندگاری بالا برای نگهداری درسردخانه ها برای فصول غیرزراعی استفاده می شود وبرخی برای خشک کردن وتولید کشمش به روش های آفتابی وگوگردی درکارخانه های بهداشتی فراوری، تصفیه وبسته بندی می گردند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :معاونت غذا و دارو

کد: 7863 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۳ بهمن بازدید: 4108 ساعت: 2:07 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن یک مشت کشمش در روز چه تاثیری برای بدن دارد؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۴ آبان
2 رشد 51 هزارتنی صادرات کشمش سال99 نسبت به سال زراعی قبل ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۲ آبان
3 واردات موز در ازای صادرات کشمش ۱۳۹۶ چهارشنبه ۵ مهر
4 حضور کنسرسیوم صادراتی خوشه فراوری انگور قزوین در نمایشگاه مسکو ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
5 بازارهای جهانی کشمش از دست رفت ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
6 تقویت حافظه با 7 نوع مواد غذایی ۱۳۹۵ شنبه ۹ بهمن
7 انگور بخورید تا لاغر شوید ۱۳۹۳ شنبه ۸ آذر
8 طرز تهیه کشمش پلو بابلی نذری محلی بابل ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۲ آبان
9 نوشیدن چای با قند، کم ضررتر از خرما و کشمش و توت خشک! ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر
10 20 توصیه ناب تغذیه‌ای از امام رضا (ع)/ جلوگیری از زکام زمستانی با این خوراکی ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۷ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  12 ماده‌ غذایی برای بالا بردن کلسترول خوب خون فیبرهای غذایی می‌توانند میزان کلسترول خوب خون را ا...

  8 حقیقت شگفت انگیز درباره ی میوه ها لقمه: هر روز می خوانید، می بینید، و می شنوید که با...

  دیر ناهار خوردن، خطر چاقی را تشدید می‌کند متخصصان تغذیه و سلامت در یک آزمایش جدید تاکید کردن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی درباره‌ی عصاره های گوشت و مرغ در عصاره‌های آماده گوشت و مرغ یا سبزی، انواع چاشنی‌ها هم وجود دارد و پس از استفاده از آن‌ها، نیازی به اضافه کردن چاشنی به غذا نیست.
یک روز گشت با تعزیراتی ها پایگاه خبری لقمه: خودرو گشت مشترک تعزیرات از خیابان مطهری راه می افتد و ماموران تعزیرات تلفنی با ماموران دیگر از جمله نماینده اصناف قرار می گذارند تا جایی در ستارخان همدیگر را ببینند.
غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ موادغذایی و تنقلات بی‌ارزشی در افراد جامعه ما به وفور مصرف می‌شود؛ تغذیه نامناسب امروزه عامل بروز بسیاری از مشکلات مانند بلوغ‌های زودرس, رنگ‌های پریده, بی‌اشتهایی, تیک‌های عصبی, افسردگی‌ها و اعصاب‌های به هم ریخته است.
پوستى بدون چروک با ده ماده غذایى بسیارى از مردم ویتامین A را پیام آور بینایی بهتر مى دانند. توجه کنید که سلامت پوست ما نیز مستقیماً به میزان ویتامین A غذاى ما مرتبط است.