دستور تهیه یخمه تُرُش غذای اصیل اصفهانی


یخمه تُرُش یک نمونه از غذاهای قدیمی اصفهان است که هم اکنون خیلی کم پخت می‌شود.

مواد لازم

آلو برقانی  ۳۰ عدد
پر زردآلو  ۲۰۰ گرم
به خرد شده  ۲ عدد
گوشت گوسفند  ۲۵۰ گرم
برنج  ۱ استکان
شکر  ۱/۲ استکان
زردچوبه  ۱ قاشق چایخوری
نمک   کمی

 

طرز تهیه

۱- گوشت را با کمی آب و زردچوبه روی حرارت گذاشته تا نیم‌پز شود.
۲-  آلو، به و پر زردآلو را به گوشت نیم پز افزوده و پخت را ادامه دهید تا این مواد نیز نیم‌پز شوند.
۳- برنج را اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا کاملاً جا بیافتد و آب آن کشیده شود.
۴- بعد از پخت آرام آرام غذا را بکوبید تا هسته‌های آلوها را به تعداد آن‌ها خارج کنید.
۵- بعد از بیرون آوردن هسته‌ها، غذا را با گوشت کوب خوب وزر دهید، سپس شکر را افزوده و مجدداً روی حرارت قرار دهید تا زمانی که شکر در آن حل شود.
۶- سپس یخمه تُرُش آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه با نان سرو نمایید.


نکته:

این غذا خوشمزه و به واسطه داشتن پر زردآلو، به و آلو بسیار مقوی است.
مقدار شیرینی این غذا بسته به ذائقه خودتان دارد و می‌توانید شیره خرما را جایگزین شکر نمایید.

 

دستور از فهیمه خاکزاد

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 7879 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ بهمن بازدید: 3108 ساعت: 6:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تشعشعات مایکروویو در غذا باقی نمی ماند مایکروویو در مقابل سیستم های سنتی پخت ارجحیت بیشتر...

  امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری پایگاه خبری لقمه: مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان...

  مصرف منظم گیلاس خطر حمله نقرس را کاهش می‌دهد محققان اعلام کردند که مصرف منظم گیلاس خطر حمله نقر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت