مواد لازم
آلو برقانی ۳۰ عدد پر زردآلو ۲۰۰ گرم به خرد شده ۲ عدد گوشت گوسفند ۲۵۰ گرم برنج ۱ استکان شکر ۱/۲ استکان زردچوبه ۱ قاشق چایخوری نمک کمی
طرز تهیه
۱- گوشت را با کمی آب و زردچوبه روی حرارت گذاشته تا نیمپز شود. ۲- آلو، به و پر زردآلو را به گوشت نیم پز افزوده و پخت را ادامه دهید تا این مواد نیز نیمپز شوند. ۳- برنج را اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا کاملاً جا بیافتد و آب آن کشیده شود. ۴- بعد از پخت آرام آرام غذا را بکوبید تا هستههای آلوها را به تعداد آنها خارج کنید. ۵- بعد از بیرون آوردن هستهها، غذا را با گوشت کوب خوب وزر دهید، سپس شکر را افزوده و مجدداً روی حرارت قرار دهید تا زمانی که شکر در آن حل شود. ۶- سپس یخمه تُرُش آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه با نان سرو نمایید. نکته:
این غذا خوشمزه و به واسطه داشتن پر زردآلو، به و آلو بسیار مقوی است. مقدار شیرینی این غذا بسته به ذائقه خودتان دارد و میتوانید شیره خرما را جایگزین شکر نمایید.
دستور از فهیمه خاکزاد
بازگشت به صفحه نخست