فقط از فروشگاه های معتبر خرید کنید


مدیر مرکز فوریت های پزشکی و اورژانس گیلان گفت: برای پیشگیری از مسمومیت غذایی فرآورده های خام دامی (گوشت و لبنیات) فقط از فروشگاه های معتبر با مجوز بهداشتی خریداری شود.

به گزارش لقمه، دکتر «جمشید محمدی»، مدیر مرکز فوریت های پزشکی و اورژانس گیلان اظهار کرد: با توجه به فرارسیدن فصل گرما توجه به هشدارها برای پیشگیری از مسمومیت غذایی ضروری است.

وی افزود: برای پیشگیری از مسمومیت غذایی فرآورده های خام دامی(گوشت و لبنیات) فقط از فروشگاه های معتبر دارای مجوز بهداشتی خریداری شود، از مصرف فرآورده های دامی که در یخچال نگهداری نمی شوند نیز باید حتماً خودداری شود.

مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی گیلان با بیان این‌که تاریخ مصرف مواد غذایی حین خرید باید بررسی شود، گفت: از خرید مواد غذایی مانند زرشک، لواشک و... از دستفروش ها خودداری شود. در طول سفر برای حمل مواد غذایی فاسدشدنی از یخدان مناسب استفاده شود.

محمدی با اشاره به این‌که سردرد، تب، خستگی، تهوع، استفراغ، اسهال، کم شدن آب بدن، ضعف و درد شکم از علائم مسمومیت غذایی است، یادآور شد: اگر در طول سفر قصد خوردن مواد غذایی در رستوران ها، کبابی ها و ... را دارید حتماً از بهداشتی بودن آن اطمینان حاصل شود، شهروندان و مسافران در صورت بروز مسمومیت غذایی با اورژانس 115 تماس گرفته و از خدمات رایگان مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان گیلان بهره مند شوند.


بازگشت به صفحه نخست

 

 

 


نقل از :ایسنا

کد: 8025 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ پنج شنبه ۳۱ ارديبهشت بازدید: 2586 ساعت: 12:54 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
3 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
4 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
5 نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
8 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
9 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
10 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
11 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه‌هایی با طعم سرطان! همه متخصصان علوم پزشکی به مردم توصیه می‌کنند که بر...

  حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ پایگاه خبری لقمه: تحقیق جدید نشان می دهد افزودن ان...

  دیر ناهار خوردن، خطر چاقی را تشدید می‌کند متخصصان تغذیه و سلامت در یک آزمایش جدید تاکید کردن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سرانجام ماجرای آب و آبلیموهای تقلبی پس از چالش‌های موجود میان سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد، شاهد خبرهای خوبی از معاون وزیر بهداشت هستیم که موضوعات مربوط به سلامت مردم بالاخره به سرانجام خواهد رسید.
یازده نکته در مورد بهداشت در آشپزخانه آشپزخانه به دلیل فعالیت‌های گوناگونی که در آن انجام می‌شود، در صورت عدم رسیدگی به آن و عدم رعایت بهداشت، می‌تواند به یکی از آلوده‌ترین نقاط خانه تبدیل شود. آلودگی آشپزخانه و یا ظروف و وسائل موجود در آن، می‌توانند به آلودگی غذا و موادغذایی و در نهایت مسمومیت غذایی در افراد خانواده منجر شوند.
افراد چاق خوشحال‌ ترند/ ژن چاقی افسردگی را کاهش می‌دهد تحقیقات علمی جدیدی نشان می دهد که برای چرایی شاد بودن افراد چاق شواهد ژنتیکی وجود دارد.
پرخوری موجب درد مفاصل/کم‌خوری باعث پیری زودرس یک متخصص طب سنتی گفت: در پرخوری جذب غذا به‌درستی صورت نمی‌پذیرد و موجب ضعف معده، تنگی نفس و درد مفاصل شده،همچنین در کم‌خوری و تداوم آن، قوای بدن تحلیل رفته ضعف در بدن بروز می‌کند که سوءتغذیه یا کم‌خوری منجر به پیری زودرس می‌شود.