مشخصات وعوارض رژیم‌های غذایی غلط


رژیم‌های نادرست و غیر علمی در ابتدا بسیار جالب به نظر می‌رسند، اما ادامه چنین برنامه‌های غذایی نامتعادلی می‌تواند....

رژیم هاینادرست:
-رژیم‌های پر پروتئین، پرچربی و كم كربوهیدرات.
-رژیم‌های خیلی محدود از كالری (كمتر از 1200 كیلو كالری)
-رژیم‌های كاهنده آب بدن.
-برنامه‌های غذایی تك وعده‌ای.
-برنامه غذایی معین و از قبل نوشته شده یا استفاده از برنامه دیگران.
-رژیم‌های غذایی تك غذایی كه یك یا چند ماده غذایی را مصرف می‌كنند یا یك یا چند گروه غذایی را حذف می‌كنند.

توجه:
رژیم‌های نادرست و غیر علمی در ابتدا بسیار جالب به نظر می‌رسند، اما ادامه چنین برنامه‌های غذایی نامتعادلی می‌تواند باعث :
كج‌خلقی
اختلالات روحی
عدم كارایی و تمركز
كاهش یادگیری
كاهش مقاومت بدن به سایر بیماری‌ها
ریزش مو
خرابی پوست
بیماری‌های قلبی
گوارشی، تنفسی
افزایش ابتلا به برخی سرطان‌ها و تحلیل عضلانی شده
و حتی در بعضی موارد منجر به مرگ ‌‌شوند


شهزاد محمدیان [ کارشناس ارشد تغذیه ] 


 


نقل از :سلامت نیوز

کد: 823 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ سه شنبه ۲۳ اسفند بازدید: 4770 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با خوردن این ۷ ماده ی غذایی جوان بمانید اگر همیشه سعی می کنید غذاهای سالم را پیدا کنید و ف...

  چرا صورت پف می کند عوامل مختلف روحی، هورمونی، جسمانی و تغذیه ای می تو...

  توصیه های لازم برای تغذیه در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: درصورتی بارداری نتیجه ی موفقیت آ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین راه لاغری چیست؟ چاقی معضلی است که امروز گریبان خیلی ها را گرفته است زندگی ماشینی و نحوه نا درست تغذیه مهمترین عوامل چاقی است اما برای داشتن یک بدن متناسب چه باید کرد ؟ چطور بخوریم که چاق نشویم ؟ بهترین راه های لاغری چیست ؟
وقتی غذا، دراماتیک می شود! پایگاه خبری لقمه: سریال آشپز باشی و فیلم های همچون ماهی ها عاشق می شوند و مهمان مامان، حرفه و كنش آشپزی را عمق بخشیده و اعتبار بیشتری داده و به مخاطب می آموزد كه غذا خوردن صرفا در جویدن و بلعیدن نیست و ظرافت ها و ظرفیت های هنری و زیبایی شناختی هم دارد.
بایدها و نبایدهای استفاده از مایكروویو ظروف پلاستیكی معمولی برای استفاده در مایكروویو مناسب نیست، چون در اثر حرارت زیاد، ساختار شیمیایی آنها تغییر می‌كند و مواد سمی وارد غذا می‌شود.
با این رژیم غذایی زیبا می شوید هیچ کس دوست ندارد که زیر چشمهایش گود رفته و سیاه شود. اما اگر به این وضعیت دچار شده اید، از ویتامین C به همراه آهن استفاده کنید.