توصیه های نوروزی
در مسافرت از خوردن غذاهای کنسروی اجتناب کنید


وقتی با وفور سبزیجات و میوه های تازه روبرو هستیم چرا باید از محصولات کنسرو شده استفاده کنیم.

به گزارش لقمه ، دكتر برلیانت بزرگمهر، مشاور تغذیه و رژیم درمانی در گفتگویی گفت: بسیاری از افراد عادت دارند وقتی به سفر می روند برای سهولت با خود کنسرو می برند و بیشتر غذاهای کنسرو شده می خورند و شام یا گاهی هر دو وعده را غذاهای آماده مصرف می کنند.

بزرگمهر افزود: اگر مقایسه ای بین غذاهای کنسرو شده و غذاهای تازه شود دیده می شود که گوشت، مرغ و ماهی را می توان حداکثر دو روز در یخچال نگهداری کرد ولی کنسرو آنها دو سال ماندگاری دارد یا سبزیجات تازه را که معمولاً 2 یا 3 روز بیشتر نمی توان نگهداری کرد سبزیجات پخته شده نیز ماندگاریشان کمتر است و کیفیت خود را زود از دست می دهند این درحالی است که سبزیجات کنسروی معمولاً 2 سال قابلیت نگهداری دارند اما دلیل این ماندگاری این است که به مواد غذایی در کارخانجات کنسروسازی مواد نگهدارنده اضافه می کنند این مواد نگهدارنده جزء مواد شیمیایی است اما مواد شیمیایی مجاز، ولی اگر در مصرف این مواد زیاده روی شود چون شیمیایی است مشکل ایجاد می کند.

این مشاور تغذیه و رژیم درماتی در ادامه با بیان اینکه نباید در مصرف غذاهای کنسروی افرط کرد گفت: اگر در مصرف غذاهای کنسرو شده افراط نشود و جزء برنامه غذایی روزانه قرار نگیرد می توان به صورت تنوعی از کنسروها استفاده شود متخصصین تغذیه بیشتر تأکید دارند که غذاهای تازه استفاده شود و غذاهای فیریز شده و خشک شده کمتر مصرف شود چراکه خاصیت غذاهای تازه بیشتر از غذاهای فیریز و خشک شده است مانند میوه های تازه که ویتامین بیشتری نسبت به میوه های خشک دارند.

وی در ادامه در خصوص مصرف غذاهای کنسرو شده در سفر گفت: بعضی از افراد می گویند اگر در سفر مواد غذایی کنسرو شده مصرف شود مشکلی ندارد و اگر به طور مثال یک هفته به سفر می روند روزی یک الی دو بار کنسرو مصرف می کنند که این برای هیچ کس به خصوص برای کودکان و سالمندان مفید نیست.

بزرگمهر در ادامه بیان کرد: بیمارانی که مشکل کلیوی، ناراحتی گوارشی و یا مشکل قلبی عروقی دارند تا حدامکان نباید غذاهای کنسرو شده مصرف کنند.


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 824 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ سه شنبه ۲۳ اسفند بازدید: 6265 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لاغری با این عرق گیاهی افرادی که اقدام به لاغری و کاهش وزن می کنند ممکن ا...

  غذاهایی که دندانپزشکان هرگز نمی خورند! دندان پزشكان به جای مصرف فرآورده‌هایی مانند ذرت حج...

  کنسروهای ممنوعه! خبر نگران‌کننده استفاده از گوشت دلفین‌های مرده و ف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با 8 خاصیت برنج قهوه‌ای غلات کامل یا سبوس‌دار بخش مهمی از هر رژیم غذایی را تشکیل می‌دهند و از جمله سالم‌ترین مواد غذایی محسوب می‌شوند که بهتر است همه گروه‌های سنی از آن استفاده کنند.
روغن زیتون اصل را اینگونه بشناسید تائید اصالت روغن زیتون و به خصوص روغن زیتون بکر از اهمیت به سزایی برخوردار است. روغن زیتون به دلیل قیمت و ارزش بالای تغذیه‌ای، با روغن‌های معمولی و کم ارزش مخلوط و به بازار عرضه می‌‌شود.
پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ پایگاه خبری لقمه: طبق اطلاعات و اسنادی که به دست تابناک رسیده است، بهروز مرادی، مدیرعامل سابق شرکت توسعه صنایع بهشهر که طبق شنیده‌ها از دوستان محمدرضا فرزین، مدیرکل کنونی بانک مرکزی است، سلسله اقداماتی را رقم زده که ورود نهاد‌های نظارتی جهت واکاوی جدی در راستای صیانت از منافع ملی را می‌طلبد.
روشهای طلایی خانگی برای پاک کردن انواع لکه چسب از روی لباس پایگاه خبری لقمه: لکه چسب یکی از سخت ترین لکه ها است که بسته به نوع چسب می تواند پاک کردن آن سخت باشد.