دیناروند خبر داد:
تکلیف کارخانه‌های آبلیمو آبان‌ماه مشخص می‌شود


رئیس سازمان غذا و دارو بر ضرورت کنترل بیشتر مراکز علوم پزشکی بر تولیدات مواد غذایی و توزیع داروها تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، «رسول دیناروند» رئیس سازمان غذا و دارو در مراسم اختتامیه همایش معاونان غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور، با اشاره به ضرورت بازرسی‌ها در مورد تولیدات مواد غذایی گفت: در مورد آب میوه‌ها وضعیت چندان بد نیست، به جز کارخانه‌های کوچک در مورد شرکت‌های بزرگ مشکل چندانی نداریم.


معاون وزیر علوم و رئیس سازمان غذا و دارو بیان کرد: تکلیف آب لیموها در آبان ماه باید مشخص شود و همان کاری که در مورد آب معدنی‌ها انجام دادیم باید در این زمینه نیز انجام شود.


دیناروند اظهار داشت: دانشگاه‌های علوم پزشکی بر کنترل این کارخانه‌ها و تعیین کیفیت آب لیموی تولیدی و یا کنسانتره بودن و یا تقلبی بودن آنها نظر دهند.


30 میلیارد تومان در زمینه کمک به بیماران صعب‌العلاج اعتبار در نظر گرفته می‌شود

وی گفت: 30 میلیارد تومان در زمینه کمک به بیماران صعب‌العلاج اعتبار در نظر گرفته می‌شود و دانشگاه‌های علوم پزشکی بر اساس این اعتبار هزینه کنند.


معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو بر سخت‌گیری در زمینه داروهای قاچاق تاکید کرد و گفت: برخورد با داروهای قاچاق در سطح عرضه و توزیع باید با جدیت دنبال شود و با سازمان تعزیرات حکومتی در این زمینه صحبت‌هایی شده است.


کمبود 30 قلم دارو در کشور/ برخی پزشکان داروهایی تجویز می‌کنند که ممنوعیت واردات دارد

وی با اشاره به اصلاح سهمیه دارویی و رفع کمبودها یادآور شد: سهمیه داروی استان‌ها اصلاح شده و در عین حال کمبودهایی داریم که تقریبا 30 قلم دارو در کشور کمبود داریم.


دیناروند گفت: راه کار حل کمبودهای دارو در کشور پیشگیری است و 90 درصد مشکل‌ها در این زمینه حل شده و داروهایی که تولید داخل است را واردات نداریم اما برخی پزشکان داروهایی را تجویز می‌کنند که ممنوعیت واردات دارد.


وی با اشاره به معضلات بخش درمان در کشور گفت: برخی داروهای ضد درد در کشور قابل دسترسی نیست و به خاطر برخی سوء استفاده‌ها نمی‌توانیم این داروها را بیشتر در دسترس قرار دهیم و باید کاری شود که داروهای ضروری برای مردم فراهم شود و راه‌حل این مشکل بیمارستانی کردن برخی داروهای ضددرد است تا دسترسی فقط برای بیماران باشد.


تخلف در سطح معاونان غذا و دارو قابل قبول نیست

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو اظهار کرد: برخی داروهای ضد درد به معتادان با سوءاستفاده برخی افراد داده می‌شود که این امر موجب صدمه به بیماران نیازمند می‌شود.


وی خواستار اقدام هماهنگ معاونان غذا و دارو در کشور شد و گفت: تخلف در سطح معاونان غذا و دارو قابل قبول نیست و یکی از این تخلفات احداث داروخانه‌های دولتی است که مورد قبول نیست و تنها داروخانه‌های آموزشی به صورت محدود مجوز می‌گیرند.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8282 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۱۷ مهر بازدید: 2586 ساعت: 4:27 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جریان دوتابعیتى بودن وزیر بهداشت چیست؟ ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد
2 مهمترین عواملی که از ناحیه غذا سلامت مردم را تهدید می کند، چیست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
3 برگزاری هفته پیشگیری از مسمومیت‌ها با هدف آموزش به مردم ۱۳۹۴ شنبه ۲ آبان
4 تقلبات غذایی معضل بسیار جدی است/ ایجاد شبکه شناسایی تقلبات غذایی ۱۳۹۴ جمعه ۲۴ مهر
5 پذیرایی از خبرنگاران با آب «دماوند» در نشست خبری دکتر دیناروند ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۲ مهر
6 موجب بی اعتمادی مردم به استاندارد نمی‌شویم/ سیاست ما جایگزین کردن نان صنعتی است ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۰ مهر
7 عمده نگرانی ما دسترسی مردم به غذای سالم است ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۰ مهر
8 سرانجام ماجرای آب و آبلیموهای تقلبی ۱۳۹۴ شنبه ۱۸ مهر
9 پروانه آب معدنی «دماوند» لغو شد ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۴ مهر
10 تعیین استاندارد برای آبلیموهای صنعتی طبیعی و کنسانتره ۱۳۹۴ سه شنبه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب برخی از مواد غذایی ارزش غذایی بالایی دارند و برای ...

  توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید پایگاه خبری لقمه: روزه، عبادتی است که فواید روحی و...

  10برگزیده دنیای خوراکی ها لقمه: با توجه به تنوع مواد غذایی بیشتر ما برای انت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تشخیص علت کمبود وزن، اولین قدم برای درمان لاغری یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه اولین گام در درمان لاغری تشخیص علت کمبود وزن است، گفت: بررسی تاریخچه پزشکی، میزان مصرف غذایی فرد، کمبودهای تغذیه‌ای و همچنین عادت غذایی اولین کاری است که باید در خصوص تعیین رژیم غذایی برای این افراد انجام شود.
کاهش مصرف چربی با 9 ترفند ساده اگر می‌خواهید چند کیلو لاغر شوید یا راحت‌تر نفس بکشید چند توصیه داریم تا مصرف چربی را کاهش دهید.
سرکه دوست یا دشمن سلامتی؟ سرکه به طور کل برای سلامتی خوب است اما در مواردی هم یک ماده‌ی غذایی آلرژی‌زا و آسیب‌رسان به دستگاه گوارش می‌باشد.
چه میوه‌هایی را چه وقت بخوریم؟ یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف 2 تا 4 واحد میوه در روز ضروری است، گفت: میوه‌ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل یا بعد از غذا باید خورد.