تولید برگ سبز چای 10 درصد افزایش می‌یابد


رئیس اتحادیه چایکاران از افزایش 10 درصدی تولید برگ سبز چای خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، ایرج هوسمی اظهار کرد: با وجود آنکه هنوز یک چین از برداشت برگ سبز چای باقی مانده است، پیش‌بینی می‌شود که 10 تا 12 درصد بیشتر از سال گذشته محصول در کشور تولید شده باشد.

 

وی اضافه کرد: اندکی از مطالبات چایکاران که مربوط به چین سوم بوده، هنوز باقی مانده است.

 

هوسمی اظهار امیدواری کرد هرچه سریع‌تر مطالبات چایکاران وصول شود، زیرا این قشر نمی توانند طلبکار باقی بمانند و تأخیر در پرداخت مطالبات باعث بروز مشکلات مختلفی برای چایکاران خواهد شد.

 

وی از اقدام به‌ موقع سازمان چای کشور برای جلوگیری از ورود چای سنواتی به بازار تقدیر کرد و افزود: جلوگیری از ورود چای‌های سنواتی به بازار باعث شد که یک کیلوگرم از چای‌های داخلی نیز باقی نماند و تمامی آن به فروش برسد.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8286 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۱۸ مهر بازدید: 1160 ساعت: 5:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
3 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
4 بازگشت یک بیماری مسری به ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
5 برداشت کلزا در فارس آغاز شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
6 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
7 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
9 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
10 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 واریز یارانه یلدایی صحت ندارد ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تأثیر عجیب سوپ مرغ در سرماخوردگی آخرین تحقیقات علمی نشان می دهند که سوپ مرغ می توان...

  اگر می‌خواهید بچه دار شوید، ناگت نخورید! نتایج پژوهش جدیدی که در مجله‌ی پزشکی Diabetologia ...

  آلوده ترین بخش یخچال را بشناسید محمدرضا کمالی، کارشناس مبارزه با بیماریها معاونت ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت