امسال یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن برنج تولید شد


مدیرکل غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به کاهش ۴۰ درصدی سطح زیر کشت برنج در مناطق غیرشمالی، اعلام کرد: با ۱۵۰ هزار تن افزایش، یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن برنج امسال تولید شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، کاوه خاکسار مدیرکل غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی گفت: براساس برآوردهای انجام شده تولید برنج امسال با حدود 150 هزار تن افزایش نسبت به سال قبل به یک میلیون و 800 هزار تن رسید.

وی شرایط آب و هوایی و مدیریت منابع آب را عامل افزایش تولید برنج دانست و افزود: نیاز به واردات برنج را بخش بازرگانی وزارتخانه تعیین می‌کند.

مدیرکل غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: اگرچه واردات برنج امسال به دلیل موجودی برنج از سال‌های قبل ممنوع بوده، اما بخشی از نیاز داخلی باید از طریق واردات انجام شود که تصمیم‌گیری در این رابطه برعهده بخش بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی است.

وی مصرف سالانه برنج را حدود 3 میلیون تن عنوان کرد و گفت: برای جلوگیری از لطمه به تولید‌کنندگان داخلی باید هرگونه وارداتی با برنامه‌ریزی باشد.

خاکسار با اشاره به کمبود منابع آبی در کشور تصریح کرد: امسال 35 تا 40 درصد از سطح زیر کشت برنج در مناطق غیرشمالی کاسته شد.

مدیرکل غلات و محصولات وزارت جهاد کشاورزی بیان داشت: علیرغم کاهش سطح زیر کشت برنج در مناطق غیرشمالی به دلیل کمبود آب، اما تولید برنج به دلیل کشت مجدد و کشت رتون برنج در مناطق شمالی، حدود 150 هزار تن افزایش تولید داشت.

وی افزود: کاهش سطح زیر کشت برنج و افزایش عملکرد در طرح اقتصاد مقاومتی برنج در وزارتخانه پیش‌بینی شده است.

وی با بیان اینکه مزارع برنج برای اندازه‌گیری میزان سموم مرتبا پایش می‌شود ، گفت: با دستورالعمل‌هایی که در مورد میزان و نحوه به کارگیری سموم در اختیار کشاورزان قرار داده می‌شود، اجازه نمی‌دهیم که محصولی آلوده تولید شود.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 8356 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان بازدید: 1442 ساعت: 9:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
2 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
3 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
4 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
5 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
7 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
8 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
9 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
10 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حفظ امنیت غذایی در کشور لازمه رسیدن به جامعه شاد است پایگاه خبری لقمه: نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد ک...

  چربی موجب کاهش ماده خاکستری مغز می‌شود پایگاه خبری لقمه: نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد...

  حقایقی درباره "تاریخ انقضا"ی موادغذایی برای بسیاری از ما بارها اتفاق افتاده که مقابل یخچا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک روز گشت با تعزیراتی ها پایگاه خبری لقمه: خودرو گشت مشترک تعزیرات از خیابان مطهری راه می افتد و ماموران تعزیرات تلفنی با ماموران دیگر از جمله نماینده اصناف قرار می گذارند تا جایی در ستارخان همدیگر را ببینند.
مُسکن هایی که بلای جان می شوند! این قرص‌ها قرار است دوست شما باشند، همدم‌هایی كه درد شما را آرام كنند و نگذارند اذیت شوید، اما گاهی خود آنها باعث می‌شوند كه مشكلاتی بسیار خطرناك پیش بیایند، شما باید حتما این نكته‌ها را در مورد مسكن‌ها بدانید.
چرا باید شام را زودتر خورد؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که اخبار مربوط به سلامت و تناسب اندام را پیگیری می‌کنند، حتما تاکنون بارها از پزشکان و متخصصان تغذیه شنیده اید که باید شام را پیش از ساعت 7 شب خورد.
ماجرای واکس روی پوست سیب چیست/ پارافین سرطانزا نیست! معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات به‌عنوان جلادهنده و براق کننده استفاده می‌شود و سرطان‌زا نیست.