امسال یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن برنج تولید شد


مدیرکل غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به کاهش ۴۰ درصدی سطح زیر کشت برنج در مناطق غیرشمالی، اعلام کرد: با ۱۵۰ هزار تن افزایش، یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن برنج امسال تولید شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، کاوه خاکسار مدیرکل غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی گفت: براساس برآوردهای انجام شده تولید برنج امسال با حدود 150 هزار تن افزایش نسبت به سال قبل به یک میلیون و 800 هزار تن رسید.

وی شرایط آب و هوایی و مدیریت منابع آب را عامل افزایش تولید برنج دانست و افزود: نیاز به واردات برنج را بخش بازرگانی وزارتخانه تعیین می‌کند.

مدیرکل غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: اگرچه واردات برنج امسال به دلیل موجودی برنج از سال‌های قبل ممنوع بوده، اما بخشی از نیاز داخلی باید از طریق واردات انجام شود که تصمیم‌گیری در این رابطه برعهده بخش بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی است.

وی مصرف سالانه برنج را حدود 3 میلیون تن عنوان کرد و گفت: برای جلوگیری از لطمه به تولید‌کنندگان داخلی باید هرگونه وارداتی با برنامه‌ریزی باشد.

خاکسار با اشاره به کمبود منابع آبی در کشور تصریح کرد: امسال 35 تا 40 درصد از سطح زیر کشت برنج در مناطق غیرشمالی کاسته شد.

مدیرکل غلات و محصولات وزارت جهاد کشاورزی بیان داشت: علیرغم کاهش سطح زیر کشت برنج در مناطق غیرشمالی به دلیل کمبود آب، اما تولید برنج به دلیل کشت مجدد و کشت رتون برنج در مناطق شمالی، حدود 150 هزار تن افزایش تولید داشت.

وی افزود: کاهش سطح زیر کشت برنج و افزایش عملکرد در طرح اقتصاد مقاومتی برنج در وزارتخانه پیش‌بینی شده است.

وی با بیان اینکه مزارع برنج برای اندازه‌گیری میزان سموم مرتبا پایش می‌شود ، گفت: با دستورالعمل‌هایی که در مورد میزان و نحوه به کارگیری سموم در اختیار کشاورزان قرار داده می‌شود، اجازه نمی‌دهیم که محصولی آلوده تولید شود.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 8356 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان بازدید: 1407 ساعت: 9:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
2 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
3 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
4 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
6 ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
7 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
8 دولت می‌تواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند ۱۴۰۳ چهارشنبه ۷ آذر
9 شاخص‌ بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
10 وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
11 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی پایگاه خبری لقمه: چاقی شدید دوران کودکی می‌تواند ...

  مصرف مواد قندی را در دوران پیش دبستانی محدود کنید کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان...

  مصرف مولتی ویتامین خطر سقط جنین را افزایش می هد محققان می گویند مادرانی که شش هفته قبل از لقاح از ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی در مورد تغذیه سالمندان پیر شدن به این معنا نیست که فرد باید خود را رها کند و دیگر اهمیتی به سلامت و ظاهر خود ندهد. تغذیه‌ای مناسب و انجام فعالیت‌های جسمی و ذهنی، به عنوان ارکان سلامتی در سنین پیری شناخته می‌شوند. تغذیه متعادل و فعالیت، برای پیشگیری یا جلوگیری از شدت یافتن برخی عوارض مانند پوکی استخوان، تصلب شرائین، کاهش سطح ایمنی بدن و برخی از انواع سرطان‌ها ضروری هستند.
گرم کردن دوباره این غذاها سرطان‌زاست پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شوند سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می شوند.
تغذیه در شرایط بحران كمبود غذا اولین پیامد شرایط بحران می‌باشد كه می‌تواند منجر به قحطی و ایجاد سوء تغذیه‌های پروتئین انرژی وك مبود ریز مغذی‌ها و در نتیجه تشدید شرایط بحران و شیوع انواع بیماری‌ها و یا افزایش مرگ و میر شود.
کم‌کالری‌ترین میوه‌های تابستانی کدامند؟ فصل تابستان فصل میوه‌های جورواجور و خوشمزه است. میوه‌های رنگی، آبدار، خوش‌طعم و صد البته مغذی. اما آیا می‌دانید میزان کالری هر کدام از این میوه‌ها چقدر است؟ آیا دنبال میوه‌های کم کالری هستید؟