تغییر آب و هوا سیستم غذایی جهان را تهدید می کند


پایگاه خبری لقمه:طبق یک گزارش جدید بین المللی، دمای گرم تر و تغییر در الگوهای بارش می تواند تهدیدی برای تولید مواد خوراکی، اختلال در سیستم حمل و نقل، و کاهش امنیت مواد غذایی باشد.

به گزارش پایگاه خبریلقمه، کارشناسان مرکز ملی تحقیقات جوی به همراه سازمان امنیت غذایی جهان با انتشار گزارشی هشدار دادند که تغییر آب و هوا احتمالاً تاثیرات مهمی بر امنیت غذایی سراسر جهان، بخصوص مناطق فقیر و مناطق گرمسیری، خواهد داشت.

این گزارش که با مشارکت ۱۹ سازمان دولتی و غیردولتی در ایالات متحده، آرژانتین، بریتانیا و تایلند آماده شده، تاکید دارد که آب و هوای گرم تر و تغییر در الگوی بارش می تواند بر تولید، توزیع و امنیت مواد خوراکی تاثیرگذار باشد.

به گفته یکی از دانشمندان همکار در ارائه این گزارش، «اگر جوامع به مسیر فعلی انتشار بالای گازهای گلخانه ایی ادامه دهند، بدون شک، تغییر آب و هوا، چالش اصلی در تولید و توزیع مواد خوراکی خواهد بود. اما اگر جوامع موجب کاهش انتشار این گازها شوند، تغییرات اقلیمی همچنان عاملی تنش زا در عرصه امنیت خوراکی خواهد بود، اما سایر عواملی نظیر شرایط اجتماعی-اقتصادی هم می توانند مهم باشند.»

تاکید این گزارش، بر شناسایی تاثیرات تغییرات اقلیمی بر امنیت مواد غذایی جهانی تا سال ۲۱۰۰ است. البته محققان این گزارش اذعان می کنند که امنیت غذایی، یعنی توانایی مردم در دستیابی و مصرف مقادیر کافی مواد غذایی سالم و مغذی، تنها تحت تاثیر تغییر آب و هوا نیست، و عواملی نظیر پیشرفت های تکنولوژیکی، افزایش شمار جمعیت، توزیع ثروت، و تغییر در عادات خوراکی هم هست.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :مهر

کد: 8396 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۶ آذر بازدید: 1556 ساعت: 12:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
2 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
3 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
4 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
5 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
6 شاخص‌ بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
7 وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
8 بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
9 «آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
10 ۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب در حال ساخت است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
11 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان و بهبود آفت دهان با تغذیه آفت‌های دهانی (canker sores) زخم‌های دردناکی هستند...

  انگور سردردآور است انگور کالری کمی‌دارد و سرشار از ویتامین C و فیبر ا...

  در روزهایی که هوا آلوده میشود غذای آماده به مصرف نخورید عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
نقش تغذیه در کنترل و بهبود شرایط پس از سکته سکته مغزی یکی از بیماری‌هایی است که گاهی بدون علامت خاصی بروز می‌کند و به‌طور ناگهانی نمایان می‌شود. برای همین هم بسیاری از افراد می‌خواهند با شیوه‌های پیشگیری از آن آشنا شوند.
7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها در یکی از آخرین توضیحات ارائه‌شده در مجله نیویورک‌تایمز درباره علم خارق‌العاده اعتیاد به هله‌هوله‌ها یا همان خوراکی‌های ناسالم واقعیت قدرت بالای این موادغذایی برای برانگیختن اشتهای افراد حتی به عنوان یک واکنش فیزیولوژیکی انکار نشده و البته در عین حال این موضوع هم عنوان شده که این اتفاق در پی یک استراتژی مشخص از سوی کارخانه‌های تولید این نوع مواد خوراکی در حال بسط و گسترش است...
هفت دلیل واجب برای خوردن تخم مرغ سر صبح در این مبحث به هفت دلیل واجب برای خوردن تخم مرغ به عنوان صبحانه می پردازیم.