مجری طرح تولید عسل:
تولید سالیانه ۶۴۴ تن عسل در استان قزوین


پایگاه خبری لقمه: قزوین- مجری مسئول طرح تولید عسل سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: سالیانه ۶۴۴ تن عسل در زنبورستانهای استان قزوین تولید می شود.

به گزارش پایگاه خبریلقمه، مصطفی افشار نژاد در گفتگو ی اظهار کرد: یک هزارو ۵۹۰ نفر زنبوردار در استان فعالیت دارند که ۶۴۴ تن با میانگین تولید ۷.۵ کیلوگرم عسل تولید می کنند.

وی بیان کرد: بر اساس آخرین آمارگیری از زنبورستان های استان قزوین که همزمان با سراسر کشور در مهر ماه سالجاری انجام شد، ۸۷ هزار و ۸۲۲ کلنی زنبور عسل در استان وجود دارد.

افشار نژاد اظهار داشت: از این میزان عسل تولیدی در استان ۴۲۵ هزار و ۴۸۵ کیلوگرم شهرستان قزوین، ۵۴ هزارو ۶۳۱ کیلوگرم آبیک، ۱۹ هزارو ۱۱۹ کیلوگرم البرز، ۲۰ هزار و ۷۹۷ کیلوگرم تاکستان، ۶۹ هزارو ۳۲۷ کیلوگرم بوئین زهرا و ۵۴ هزارو ۳۰ کیلوگرم عسل در شهرستان آوج تولید می شود.

وی تعداد کلنی های موجود در سطح شهرستانها را به ترتیب ۴۷ هزارو ۵۹۵ قزوین، ۱۰ هزارو ۷۸۲ آبیک، چهار هزارو ۵۹ البرز، پنج هزارو ۱۰۰ تاکستان، ۱۰ هزارو ۴۸۲ بوئین زهرا و ۹ هزارو ۸۰۴ شهرستان آوج برآورد کرد.

افشار نژاد خاطر نشان کرد: از ۱۵۹۰ نفر زنبور دار استان، ۹۳۴ نفر قزوین، ۱۳۸ نفر آبیک، ۶۲ نفر البرز، ۱۷۱ نفر تاکستان، ۱۱۹ نفر بوئین زهرا و ۱۶۶ نفر در شهرستان آوج فعالیت دارند.

مجری مسئول طرح تولید عسل استان خاطر نشان کرد: با توجه به نقش زنبور عسل در افزایش محصولات کشاورزی، برآورد تولید عسل و سایر فرآورده های زنبور عسل، مشخص شدن رتبه زنبور داری در سطح کشور و در راستای برنامه ریزی در جهت ارتقا صنعت زنبور داری استان، آمار گیری از زنبورستانهای استان در مهر ماه سال جاری انجام شد.

افشار نژاد اضافه کرد: این سرشماری توسط ۳۰ نفر از کارشناسان مراکز خدمات جهاد کشاورزی استان با نظارت مستقیم روسای مراکز و مدیران جهاد کشاورزی شهرستان ها و روسای ادارات امور دام شهرستانها و مدیریت طیور و معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اجرا شد.

وی اظهار امیدواری کرد: با برنامه ریزی مناسب و بکارگیری روشهای نوین بتوان در راستای توسعه صنعت زنبور داری و رشد و شکوفایی بیشتر بخش کشاورزی گامهای موثری برداریم.
 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 8416 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ آذر بازدید: 1783 ساعت: 12:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تقویت حافظه با این ۶ خوراکی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
2 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3 فعالیت زنبورداری از تولید تک محصولی خارج شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
4 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
5 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
6 علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
7 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
8 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
9 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
10 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
11 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 راه پنهانی برای افزایش كلسیم دریافت كافی كلسیم برای جلوگیری از ابتلا به پوكی اس...

  ۹ علت خون ریزی لثه را بشناسید افرادی که از نخ دندان استفاده می کنند، گاهی دچار خ...

  چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیم لاغری ۱۰ روزه برای آب کردن چربی های اضافه اگر می خواهید خیلی زودتر از اینها به نتیجه برسید، باید به رژیم غذایی کوتاه مدت رو بیاورید. این رژیم غذایی کوتاه مدت کمکتان می کند تا در عرض یک هفته تا ده روز به صورت کاملا اصولی چند کیلو وزن کم کنید
آقایان قبل از نزدیکی چه بخورند؟ اسپرمها معمولا ده تا دوازده هفته برای تکامل، زمان احتیاج دارند به همین دلیل توصیه می شود از ۱۲ هفته قبل از عمل لقاح، مقدار کافی روی، منیزیوم، ویتامین C و A برای تولید اسپرمهای سالم مصرف کنید.
مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی پایگاه خبری لقمه: بسیار شنیده ایم که یکی از جذابیت های ایران برای گردشگران خارجی، بویژه اروچایی ها غذای ایرانی است اما این همه ماجرا نیست و رسانه های غربی به مزایا و معایب غذاهای ایرانی از منظر گردشگران پرداخته اند.
غذاهایی که چربی اضافی بدن تان را از بین می برند! اگر بدانید چه چیزهایی برای کاهش وزن مفید تراست و چه غذاهایی چربی ها را می سوزانند بهتر و راحت تر می توانید از شر چربی های اضافی خلاص شوید.