حذف دلالان با افتتاح پایانه دائمی عرضه مستقیم محصولات شیلاتی با تخفیفاتی بین 5 تا 30 درصد


باپایگاه خبری لقمه : مدیرعامل اتحادیه سراسری مراکز تکثیر و پرورش ماهیان سردابی از افتتاح پایانه دائمی عرضه مستقیم محصولات کشاورزی از بیست و ششم آذرماه در تهران خبرداد و گفت: ایجاد چنین پایانه هایی در کشور علاوه بر حذف دلالان می تواند حمایت از مصرف کنندگان را در پی داشته باشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، آرش نبی زاده روز پنجشنبه در گفت و گویی افزود: قرار است در این پایانه تمامی محصولات کشاورزی اعم از تازه خوری و فرآوری از جمله شیلاتی، پروتئینی، سبزی، صیفی و میوه جات تازه به شکل مستقیم از کشاورزان و کارخانجات خریداری و عرضه شود.
به گفته وی، به دلیل فصل سرما در ابتدا فروشگاه عرضه انواع آبزیان دریایی از جمله گرمابی و سردآبی راه اندازی خواهد شد.
وی اظهار داشت: به طور قطع با عرضه مستقیم کالا و حذف دلالان محصولات با قیمت مناسب تری به دست مصرف کنندگان می رسد.
وی تصریح کرد: همچنین مقرر شده محصولات شیلاتی با تخفیفاتی بین 5 تا 30 درصد در این پایانه عرضه شود.
مدیر عامل اتحادیه سراسری مراکز تکثیر و پرورش ماهیان سردابی گفت: این پایانه در مساحت 17 هکتار زیر نظر شرکت بازرگانی شبکه تعاونی های کشاورزی ایران وابسته به وزارت جهاد کشاورزی ایجاد شده است که هم اکنون 5 هکتار آن در قالب سردخانه و فروشگاه آماده راه اندازی است و برای توسعه به تدریج مابقی پایانه نیز احداث خواهد شد.
وی اظهارداشت: برای حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان تعدادی اتحادیه سراسری و شرکت های خصوصی با یکدیگر همکاری دارند.
نبی زاده گفت: در صورت موفقیت پایانه دائمی عرضه محصولات کشاورزی ایجاد چنین پایانه هایی در دیگر استان های کشور تعمیم داده خواهد شد.
وی افزود: فعالیت پایانه دائمی عرضه مستقیم محصولات کشاورزی از روز جمعه - بیست و ششم آذرماه سالجاری در تهران پارس، حکیمیه روزانه از 10 صبح تا 9 شب آغاز می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ایرنا

کد: 8515 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۵ آذر بازدید: 1357 ساعت: 10:34 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
3 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
5 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
6 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
7 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
8 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
9 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
10 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
11 وزیر آینده جهاد کشاورزی باید شهامت دفاع از کشاورزان را داشته باشد ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چاقی و اضافه وزن کبد را پیر می‌کند پزشکان هشدار دادند: اضافه وزن موجب فرسودگی سریع ک...

  مضرات غذاهای چرب و شور برای دانش‌آموزان مصرف میان وعده و غذاهای شور بین دانش آموزان نه تنه...

  تاثیر تغذیه بر تقویت میل جنسی وقتی در مورد سلامت جنسی صحبت می‌شود، پای مسائل زیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

علائم کم خونی چیست؟ کم خونی مشکلی است که بین خانم ها شایع است و آمار آن در زنانی که فعالیت بیشتری دارند، بالاست. اما علایم کم خونی چیست و چگونه می توان فهمید که دچار کمبود آهن شده ایم. فرشته همیشه از خستگی زیاد گلایه داشت.
استاتین‌ها با گریپ فروت تداخل دارند یک دکترای داروسازی با اشاره به اینکه گاه عوارض جانبی استاتین‌ها بسیار ناراحت کننده است، گفت: برای کاهش بروز عوارض جانبی دستگاه گوارش، باید استاتین‌ را عصرها با یک وعده غذا مصرف کرد.
هتل ها و رستوران های تهران 100 درصد گرانتر شدند+نمودار پایگاه خبری لقمه: تورم ماهانه و تقطه ای شهریور ماه استان تهران در بخش هتل و رستوران صعودی شده و بالاتر از کل کشور به ثبت رسیده است.
۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی ماشینی است که تنفس این آلاینده‌ها منجر به التهاب، استرس اکسیداتیو، سرکوب سیستم ایمنی و جهش‌زایی در سلول‌های سراسر بدن ما می‌شود که بر ریه‌ها، قلب، مغز و سایر اندام‌ها تأثیر می‌گذارد و در نهایت منجر به بیماری می‌شود.