مجری خسته نباشید نانوا می شود


پایگاه خبری لقمه: میثم رازفر مجری و تهیه کننده «خسته نباشید» در قسمت جدید این برنامه با حضور در نانوایی سنگکی دشواری های کار شاطرها را تجربه می کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، میثم رازفر مجری و تهیه‌كننده مجموعه «خسته نباشید» درباره موضوع این قسمت گفت: این بار سراغ شغل نانوایی سنگكی رفته ایم. جالب اینكه نانواها درباره تاریخچه این نان صحبت می كردند و آن را به شیخ بهایی یا رستم منتسب می دانستند. البته ما تحقیق كردیم و دیدیم این موارد صحت ندارد و صرفا مربوط به فرهنگ عامه است.


وی افزود: نكته جالب در این قسمت این بود كه در این شغل حال نانوا با كیفیت نان در ارتباط است. حال شاطر تاثیر مستقیمی روی خمیری كه درست می كند می گذارد. بنابراین نانواها برای به سرانجام رساندن این مسئولیت خطیر و مهم باید حال خوب و خوشی داشته باشند وحتی با خمیر حرف بزنند.


مجری «خسته نباشید» یادآور شد: البته توقع مردم از نانواها هم خیلی زیاد است و حتی اگر شاطر نان بد دستشان بدهد احساس می كنند این اتفاق از عمد رخ داده در حالی كه شاغلان این حرفه هم آدم هستند و مشكلات خاص خودشان را دارند كه روی نانی كه دست مردم می دهند تاثیر می گذارد.


رازفر یادآور شد: حس خوبی كه در این قسمت تجربه كردم این بود كه اگر شما نانوا باشید به منزله این است كه قوت غالب مردم را تهیه می كنید و از همه قشری هم با شما در ارتباط هستند. مثل كارگر، كارمند، تاجر یا حتی عالی ترین مقام مملكتی. چون همه از نان استفاده می كنند.


وی تأكید كرد: ما از پشت صحنه هیچ كاری باخبر نیستیم و فكر می كنیم برخی كم كاری می كنند، اما در این قسمت از «خسته نباشید» مردم می توانند استرسی را كه به خاطر نرسیدن آرد به نانواها وارد شده بود ببینند. آنها مسئولیت پذیری بالایی دارند و حسابی نگران بودند كه نمی توانند به مردم نان بدهند. چرا كه دوست دارند 24 ساعته و بدون تعطیلی در خدمت مردم باشند.


وی در پایان اعلام كرد: مخاطبان می توانند در صفحه اینستاگرام ما https://instagram.com/khastenabashid/ با ما در ارتباط باشند و اگر گمان می كنند شغل سخت و جذابی دارند، از خودشان در حال كار فیلم بگیرند و برای ما بفرستند.


هشتمین قسمت از مجموعه مستند «خسته نباشید» اول دی ماه ساعت 21روی آنتن می رود و بازپخش آن چهارشنبه دوم دی ساعت 9 و جمعه چهارم دی ساعت 17:30 خواهد بود. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روابط عمومي رسانه ملي،

کد: 8553 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۰ آذر بازدید: 3105 ساعت: 4:37 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تنبیه ۱۳۰ نانوایی متخلف ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
2 دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
3 قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
4 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
5 آغاز طرح نظارت بر آرد و نان نانوایی ها ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
6 رسیدگی به شکایت از بهداشت نانوایی ها ظرف ۴۸ ساعت ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
7 آرد مورد نیاز نانوایی‌های جزیره خارگ تامین شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
8 کاهش مصرف آرد/ ۸۰ هزار نانوایی در کشور کارتخوان هوشمند دارند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
9 گم شدن روزانه ۵۰ میلیون نان لواش در نانوایی ها! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۸ دي
10 چگونه تاکسی اینترنتی حق نوبت مردم را می خورند؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۸ مهر
11 آغاز مدیریت هوشمند آرد در استان تهران از امروز ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان می دهد که اف...

  رژیم غذایی سالم چقدر هزینه دارد؟ صرفه‌جویی یکی از آن عادت‌های پسندیده‌ای است که حتی...

  چاقی و اضافه وزن کبد را پیر می‌کند پزشکان هشدار دادند: اضافه وزن موجب فرسودگی سریع ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی در مورد تغذیه سالمندان پیر شدن به این معنا نیست که فرد باید خود را رها کند و دیگر اهمیتی به سلامت و ظاهر خود ندهد. تغذیه‌ای مناسب و انجام فعالیت‌های جسمی و ذهنی، به عنوان ارکان سلامتی در سنین پیری شناخته می‌شوند. تغذیه متعادل و فعالیت، برای پیشگیری یا جلوگیری از شدت یافتن برخی عوارض مانند پوکی استخوان، تصلب شرائین، کاهش سطح ایمنی بدن و برخی از انواع سرطان‌ها ضروری هستند.
آیا چاشنی های ترش لاغر کننده اند؟ لیمو ترش، آب نارنج، آبغوره و سرکه چاشنی های مفیدی هستند که می توان آنها را جایگزین نمک کرد.
حقایقی درباره غذاهای رستوران‌ها و سرآشپزها خیلی کیف دارد که رستوران بروید، غذا سفارش بدهید و با خیال راحت بنشینید تا بشقاب غذایتان را روی میز بگذارند. در واقع بدون زحمت و بدون اینکه بوی پیاز داغ بگیرید غذای مورد علاقه‌تان را نوش جان کنید و از آن لذت ببرید. البته این یک روی سکه است!
خوراکی‌هایی که باید سرد مزاج‌ها بخورند یک متخصص طب سنتی گفت: افرادی که مزاج سرد دارند بیشتر درون‌گرا و سفید پوست هستند.این افراد بهتر است غذاهای آبکی و سنتی بیشتر بخورند و از مصرف فست‌فود بپرهیزند.