تشعشعات مایکروویو در غذا باقی نمی ماند


مایکروویو در مقابل سیستم های سنتی پخت ارجحیت بیشتری دارد به شرطی که درست استفاده شود.

به گزارش لقمه، کارشناس بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص مایکروویو و تشعشعات آن گفت: دستگاه مایکروویو که در پخت غذا مورد استفاده قرار می گیرد، یک دستگاه نوسان ساز است که در فرکانس های مایکرو تولید پرتو می کند و قرار گرفتن در معرض این تشعشعات به آسیب های قابل توجهی منجر می شود.
علی گورانی در گفتگو با رادیو ایران گفت: افراد عادی درموقع روشن بودن مایکروویو حتی با وجود سالم بودن دستگاه بهتر است یک متر از آن فاصله بگیرند؛ اما افراد خاص مانند زنان باردار، سالمندان، کودکان و گروه های آسیب پذیر باید این فاصله را بیشتر کنند.
وی به دستگاه نوسان ساز قلب اشاره کرد و گفت: دستگاه مایکروویو سبب اختلال در کار دستگاه نوسان ساز قلب می شود و بیمارانی که این دستگاه در قلب انها قرار داده شده، بهتر است در هنگام روشن بودن مایکروویو از آن فاصله بگیرند.
گورانی ظروف شیشه ای را برای استفاده در مایکروویو مناسب دانست و افزود: از میان وسایلی که برای استفاده در مایکروویو توصیه می شود، ظروف شیشه ای ارجحیت بیشتری دارد زیرا هم از نظر بهداشتی و هم ایمنی مناسبترند.

به گفته وی، مایکرویو پس از پخت غذا و خارج کردن آن از دستگاه، اشعه را در خود نگهداری نمی کند و در مقابل سیستم های سنتی پخت غذا ارجحیت بیشتری دارد، به شرطی که درست استفاده شود.
گورانی به افراد توصیه کرد: در هنگام استفاده از مایکروویو باید از سالم بودن آن اطمینان حاصل کنند زیرا مانند هر وسیله دیگری قطعات آن مدتی پس از استفاده، مستهلک شده و سبب نشست اشعه می شود.


نقل از : ایصدا

کد: 892 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۱ فروردين بازدید: 5997 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حفظ منابع غذایی از آفات با امواج مایکروویو ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
2 روش پخت سوپ جو در ماکروویو ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
3 مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ مرداد
4 مصرف شکلات باعث بروز آکنه می شود ۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
5 آیا شایعات سرطان‌زا بودن مایکروفر درست است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
6 قارچ سرخ کرده ارزش غذایی دارد یا قارچ آب پز؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
7 حفظ ارزش غذایی قارچ با بهترین روش پخت ۱۳۹۵ شنبه ۳۰ بهمن
8 بیل گیتس با این تبلیغ ثروتمند شد ۱۳۹۵ شنبه ۹ بهمن
9 این چیزها را نباید در مایکروویو قرار دهیم ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۴ فروردين
10 آشنایی با روش تهیه پیتزا رولتی با مایکروویو ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ دي
11 روش تهیه گراتن چیپس و مرغ در مایکروفر ۱۳۹۳ شنبه ۲۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین ضد پوسیدگی دندان را بشناسید مشخص شد در کودکانی که دچار کمبود ویتامین D هستند، ...

  كاهش مصرف گوشت قرمز و کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن كارشناسان سلامت و تغذیه در انگلیس ادعا كرده‌اند كه...

  خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد پایگاه خبری لقمه: انگور، میوه‌ای که به «ابرغذا» مع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

احیای برجام و نوزایی صنعت گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: احیای برجام و رفع تحریم‌ها و همزمانی با فروکش کردن بیماری کرونا در سطح جهانی، گردشگری ایران را در موقعیت ممتازی قرار می‌دهد تا این صنعت با احیای بازار بین‌المللی خود، فرصتی برای بازنگری سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌های داخلی را هم بدست آورد.
علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ آشنایی با علائم فاسد شدن قارچ و روش‌ های تشخیص قارچ خراب از قارچ سالم این امکان را برای شما ایجاد می کند تا بتوانید قارچ ‌های ناسالم را از سالم تشخیص دهید و طعم و کیفیت غذا خود را بهبود بخشید.
چرا مجبورم لاغر شوم؟! این روزها درزندگی بی تحرک ما که پر از رژیم های ناسالم و انواع فست فودها و غذاهای چرب و خیلی شیرین است، اینگونه معمول شده که چند کیلو اضافه وزن آنقدرها هم خطرناک نیست و ما آن را عاملی برای تهدید سلامتی نمی دانیم.
صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی صید شب‌چراغی یکی از انواع صید غیر اصولی است که صیادان غیر قانونی طی دو سال اخیر در هرمزگان بسیار از آن استفاده می کنند.صیدی که زیست گاه آبزیان در خلیج فارس را به خطر انداخته است.