فقط با نوشیدن دو لیوان آب قبل از غذا، لاغر شوید!!


محققان دانشگاه ویرجینیای آمریکا می‌گویند، نوشیدن دو لیوان آب قبل از غذا می‌تواند باعث کاهش وزن شود.

به گزارش لقمه، طی این تحقیق که در دانشگاه ویرجینیای آمریکا صورت گرفت و به مدت 12 هفته به طول انجامید، 48 نفر از افراد میانسال و مسن بین سنین 75- 55 سال مورد تحقیق و بررسی قرار گرفتند.


در این تحقیق افراد به دو گروه 24 نفره تقسیم شدند و به گروه اول یک رژیم غذایی کم کالری با دو لیوان آب قبل از غذا داده شد و به گروه دوم همان رژیم کم کالری داده شد اما به آن‌ها گفته نشد، چه زمانی آب بنوشند. در انتهای زمان تحقیق، گروه اول، حدود هفت کیلوگرم از وزنشان کاسته شد و گروه دوم با کاهش وزن حدود پنج کیلوگرم مواجه شدند.


علاوه بر آن پس از گذشت یک سال، گروهی که دو لیوان آب قبل از هر وعده غذایی نوشیده بودند بسیار بهتر از گروه دیگر توانسته بودند وزن خود را ثابت نگه دارند.
به نظر می‌رسد آنچه باعث کاهش وزن این گروه شده بیشتر مربوط به کاهش مصرف غذای آنان بوده به این معنا که نوشیدن آب باعث کاهش اشتهای آنان شده است.


هر چه سن بیشتر می‌شود فرآیند هضم کندتر صورت می‌گیرد و نسبت به زمان قبل بیشتر احساس سیری می‌کنید. اما "برندا داوی" یکی از محققان این بررسی می‌گوید در هر سنی که باشید نوشیدن آب قبل از غذا می‌تواند کمک موثری در کاهش وزن داشته باشد چرا که نوشیدن آب سوخت و ساز بدن شما را افزایش داده و در نتیجه باعث سوزاندن کالری‌های بیشتری می‌شود.


نقل از :همشهری آنلاین

کد: 989 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۸ تير بازدید: 3820 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
4 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
5 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
6 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
7 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
9 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
10 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توت سفید برای مبتلایان به دیابت مفید است توت سفید سرشار از املاح معدنی، تانن، مواد چربی و و...

  چگونه حرفه ای ماهی را تمیز کنید بعضی افراد از تمیز کردن یا بوی ماهی فراری هستند و ...

  تغذیه برای سلامت ریه ویتامینA، ویتامینD، ویتامینE، ویتامینC و همچنین وی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف چه مقدار قهوه کشنده است محققان می‌گویند قهوه در صورتی که در حد اعتدال مصرف شود یک داروی بی‌خطر است و در مقابل مصرف بیش از اندازه آن برابر با مرگ است.
مهمترین عامل خطرزای سرطان پروستات دبیر علمی نخستین کنگره بین‌المللی نفرولوژی و اورولوژی گفت: اثر حفاظتی مصرف گوجه فرنگی (به‌ویژه به‌صورت پخته و رب گوجه فرنگی) در جلوگیری از سرطان پروستات به اثبات رسیده است.
پنج پیشنهاد خوردنی برای مسافران مشهد مشهد توریستی ترین شهر ایران است و همیشه مهمان های حرم امام رضا(ع) در آن روی چشم هستند. نشانه اش همین رستوران‌های درجه یکی است که در کمتر جای ایران آنها را پیدا خواهید کرد.
هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید تاریخ انقضا بر روی بسته‌بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.