خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

قراردادی برای واردات کیوی امضا نشده است پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی: ایران قطب تولید کیوی است و از نظر من قراردادی برای واردات کیوی امضا نشده است و اگر حقیقت باشد باید کسانی که تصمیم گرفتند پاسخگو باشند.
پیش بینی تلفات 200 هزار واحد دامی در کرمانشاه پایگاه خبری لقمه: رکنی گفت:براساس برآورهای اولیه و بازدید از منطقه، بیش از 200 هزار واحد دامی تلفات خود را اعلام کردند.
۹ ماه از سال در کشور کیوی داریم/ نیاز ۱۰ کشور را تامین می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه باغداران مازندران با بیان اینکه ما حدود ۹ ماه از سال در کشور کیوی داریم، گفت: کیوی ایران به کشورهای زیادی از جمله هندوستان، ترکیه و کشورهای حاشیه دریای خزر صادر می شود. . . .
توزیع "جو" رایگان بین دامداران مناطق زلزله‌زده پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی، وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: دو هزارتن «جو» به‌طور رایگان بین دامداران مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه توزیع می‌شود.
عسل با موم نخورید/ استاندارد عسل اجباری کنید پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن ملی زنبورداران و تولیدکنندگان عسل ضمن تاکید بر صدور گواهی استاندارد اجباری برای عسل، به مصرف کنندگان توصیه کرد که عسل‌های با موم به هیچ عنوان مصرف نکنند.
افزایش قیمت نان/قیمت آرد تغییری نمی کند پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه نانوایان سنتی اعلام کرد که بر اساس مصوبه کارگروه تنظیم بازار قیمت انواع نان قطعاً افزایش پیدا می‌کند اما در ادامه تصمیم‌گیری‌هایی که در راستای طرح یکسان سازی گندم، آرد و . . .
تعرفه واردات انواع آبمیوه به عراق۱۳۰ درصد پایگاه خبری لقمه: رییس میز عراق در سازمان توسعه تجارت گفت: تعرفه واردات انواع آبمیوه به عراق ۳۰ درصد بود که مدتی است این تعرفه‌ به ۱۳۰ درصد افزایش یافته است.
صفحه 215 از 696  اول  قبلی   210    211    212    213    214    215    216    217    218    219    220   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حذف کربوهیدرات‌ها از رژیم غذایی تنفس را بد بو می کند حذف کربوهیدراتها از رژیم غذایی به منظور کاهش وزن، ...

  کمبود ویتامین C، موجب افزایش کلسترول بد در افراد می‌شود عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان ا...

  ده خاصیت شکلات خوردن آنها که مرتباً شکلات می خورند کار مفیدی برای قلب ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی در مورد حضور موفق در نمایشگاه های بین المللی اولین قدم برای ورود به بازارهای صادراتی و شناسایی مشتریان بین الملل، حضور در نمایشگاههای بین المللی در منطقه های شناسایی شده است.
هر ایرانی یک شربت فروتونیک / تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا پایگاه خبری لقمه: اولین داروی آهن با ساختار یونی، به شکل فرآورده طبیعی با نام فروتونیک در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی توسط محققان ایرانی رونمایی شد.
راه‌های درمان انزال زودرس با طب سنتی انزال زودرس یکی از شایع‌ترین شکایات مردان در مراجعه به پزشک است. حدود یک‌سوم مردان از این مشکل رنج می‌برند که این میزان برحسب سن، نژاد، محل زندگی و عوامل دیگر در جوامع مختلف متغیر است. زودانزالی از مهم‌ترین علل سردی روابط زوجین است و گاهی از علل ناباروری نیز محسوب می‌شود.
نحوه جلوگیری از اسراف غذا در کشورهای دنیا رسانه‌های گروهی چین در روزهای اخیر مردم را به جلوگیری از اسراف غذا دعوت کرده‌اند.