خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

علایم کم‌خونی را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص آنکولوژی و خون گفت: ضعف، رنگ پریدگی پوست، ضربان نامنظم یا تند قلب، کوتاهی نفس، درد قفسه سینه، احساس سبکی در سر و یا سرگیجه خفیف، بی‌حسی، بی‌خوابی در شب، کرختی یا سردی انت . . .
مطالبات گندمکاران بزودی پرداخت می شود پایگاه خبری لقمه: رئیس کمیسون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از تاخیر در پرداخت مطالبات گندمکاران گفت: براساس قول های داده شده این وجوه بزودی تامین اعتبار و پرداخت می شود.
مهندسی‌ژنتیک مانعی برای کاهش تنوع زیستی پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن ژنتیک ایران می گوید، در حالی که برخی محافل رسانه ای سعی در ایجاد هجمه علیه زیست فناوری هستند، می توان از این حوزه برای رفع بحران های زیست محیطی، مدیریت منابع آب و بهبود تو . . .
برگزاری مراسم روز جهانی استاندارد پایگاه خبری لقمه: به مناسبت روز جهانی استاندارد (مصادف با ٢٢ مهرماه)، از صبح امروز (سه شنبه) مراسمی با حضور معاون اول رئیس جمهوری، وزیر صنعت، معدن و تجارت و نیز سایر مقامات مسئول برگزار می شود.
کنترل پسیل پسته و شته انار با روش زیستی پایگاه خبری لقمه: محققان کشور به نانوفرمولاسیون آفت‌کش‌هایی دست یافتند که به گفته آنها با انجام تست میدانی بر روی آفت پسیل پسته و شته انار و یونجه نتایج مطلوبی در کنترل این آفات کسب کرده‌اند.
هیچ محدودیتی برای ارائه تسهیلات به گلخانه‌ها نداریم پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد کشاورزی از تخصیص ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار جهت آبیاری تحت فشار باغ‌های کشاورزی خبر داد و گفت: برای ایجاد گلخانه‌های کوچک تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات با سود شش درص . . .
توصیه‌های سه روزه هواشناسی کشاورزی پایگاه خبری لقمه: مبارزه با جوندگان و با بیماری‌های انگلی داخلی در گوسفندان، آماده‌کردن کندوهای زنبور عسل برای زمستان گذرانی و... از جمله توصیه‌های هواشناسی کشاورزی برای امروز (۲۴ مهرماه) تا روز چهارش . . .
صفحه 236 از 696  اول  قبلی   231    232    233    234    235    236    237    238    239    240    241   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین روش شست‌وشوی سبزیجات ایرانی همیشه متخصصان تغذیه مصرف سبزیجات را توصیه می کنند ...

  جلوگیری از سردرد در ماه رمضان با نوشیدن چای سبز لقمه: در ماه رمضان برای جلوگیری از سردرد، چای سبز ...

  شیرخام نخورید گروهی از متخصصان اطفال در آمریکا هشدار دادند که زن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هر قرص را چه موقع باید خورد؟ بسیاری از ما مجبوریم برای پیشگیری یا درمان خود هر روز دارو بخوریم اما آیا می‌دانید هر دارویی را باید در زمان مناسبش در روز مصرف كرد؟ تحقیقات نشان داده خوردن داروها در زمان نادرست نه تنها اثر آنها را كم می‌كند بلكه در بعضی موارد ممكن است برای بدن مضر باشد. برای مثال خوردن داروهایی مانند داروی درمان آرتروز، پوكی استخوان یا سوزش معده در زمان مناسب می‌تواند تاثیر شگفت‌انگیزی روی میزان اثر آنها داشته باشد و زمان بهبود شما را به‌طور چشمگیری كاهش دهد.
این غذاها به شدت کاهنده وزن هستند بسیاری از خوراکی ها و سبزیجات و میوه ها هستند که کالری منفی دارند و یا سوخت و ساز بدن در مواجهه با آنها کاهش دهنده انرژی بدن است.
بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را كاهش می دهد مصرف حدود 50 تا 100 گرم بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 30 درصد و مصرف حدود 5 قاشق چای خوری كره بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را تا 20 درصد كاهش می‌دهد.
توصیه‌های سرآشپز برای کاهش مصرف نمک همه می‌دانیم که مصرف بیش از اندازه‌ی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفه‌ای با علم به این موضوع سعی دارند در عین تهیه‌ی غذاهای خوشمزه، میزان سدیم (نمک) استفاده شده در غذاهایشان را کاهش دهند.