خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

تنها ۲ درصد عسل تولیدی صادراتی است/افزایش صادرات با تولید عسل ارگانیک پایگاه خبری لقمه: رکنی گفت: تنها 2 درصد عسل تولیدی به بازارهای هدف صادر می شود، اما این امر به معنای آن نیست که تولید عسل مناسب نداریم، بلکه به سبب نبود مزیت قیمتی امکان حضور پررنگ در بازارهای هدف وجو . . .
ضرورت تبدیل استاندارد تشویقی به اجباری پایگاه خبری لقمه: صفایی گفت: با توجه به آنکه استاندارد تشویقی، موجب عرضه برخی ازعسل های ضعیف به بازار می شود از این رو پیگیر اجباری شدن استاندارد عسل هستیم.
همکاری ایران و ارمنستان برای صادرات ماشین‌آلات کشاورزی پایگاه خبری لقمه: بدنبال سفر قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت به ایروان، نمایندگان شرکت‌های ایرانی در خصوص صادرات ماشین‌آلات کشاورزی ایران به ارمنستان، مذاکره کردند.
افزایش مجدد قیمت لبنیات چه بر سرِ سرانۀ مصرف می‌آورد؟ پایگاه خبری لقمه: نبود تناسب میان درآمد خانوارها و نرخ محصولات لبنی نگرانی هایی برای آحاد جامعه در برداشته که به موجب این امر برخی از خانوارها اقدام به کاهش و یا حذف آن از سبد غذایی خود کرده‌اند.
هندوانه ایرانی هیچ مشکلی ندارد پایگاه خبری لقمه: در حالی که خبرهایی مبنی بر برگشت خوردن هندوانه‌های ایرانی از عمان منتشر شده بود و سازمان حفظ نباتات اعلام کرد که این محصول باقی مانده سموم ندارد و برگشت نخورده است، رییس اتحادیه فروش . . .
پیتزای اسپانیا به ایران آمد؛ شرکت‌های صنعتی نیامدند پایگاه خبری لقمه: در حالی که بسیاری از شرکت های خارجی فعال در زمینه های صنایع مهم به دلیل ترس از تحریم های پابرجای دولت آمریکا از ورود به بازار ایران خودداری کرده اند، شرکت رستوران های زنجیره ای تله پ . . .
سرنوشت یارا کارت کشاورزان به کجا رسید؟ پایگاه خبری لقمه: با وجود یاراکارت اعتباری مشکلات تأمین وثیقه و ضامن مرتفع خواهد شد و تسهیلات به اعتبار یارانه به کشاورزان پرداخت خواهد شد تا نگرانی های آنها برای خرید ملزومات و ابزار به حداقل ممکن بر . . .
صفحه 311 از 696  اول  قبلی   306    307    308    309    310    311    312    313    314    315    316   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  داروهای فشارخون همزمان با این غذاها مصرف نکنید مصرف مواد غذایی فرآوری شده حاوی سدیم برای بیماران ...

  تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان داده است که ...

  هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۹ چیزی که تیروئیدتان را تهدید می کند بحث در مورد ترکیبات شیمیایی، یک موضوع تخصصیه. اما چاره ای نیست برای حفظ سلامت باید بخشی از این مواد رو شناخت. از جمله این ترکیبات پرفلورنیته (PFCS) . این ماده نوعی فلورید شیمیایی با ویژگی های منحصر به فرده.
غذاهایی که با خوردن آنها گرسنه‌تر می‌شوید! احساس گرسنگی در مغز فرمان خوردن را صادر می‌کند و اگرچه خوردن غذا سبب سیری می‌شود اما برخی خوراکی‌ها بنا به دلایل متعدد، احساس گرسنگی را از بین نمی‌برد و برعکس، سبب میل به خوردن بیشتر می‌شود.
لاغری روانی! زمانی كه تلاش می كنید وزن‌تان را كاهش دهید، باور داشتن هدف‌تان و داشتن رفتارهای مثبت می‌تواند به همان اندازه اهمیت داشته باشد كه اصلاح رژیم غذایی و داشتن فعالیت اهمیت دارد. اگر وقتی قصد دارید رژیم لاغری بگیرید به‌خودتان انگیزه بدهید، شانس بیشتری برای موفقیت خواهید داشت.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.