خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

محصولات غذایی فاقد صلاحیت وزارت بهداشت، جایگاهی در جشنواره غذای سالم نخواهد داشت مواد غذایی كه مورد تایید كارگروه سلامت ستاد اجرایی جشنواره و نمایشگاه غذای سالم نباشند، جایگاهی در این جشنواره نخواهند داشت.
قیمت‌های جدید لبنیات اعلام شد/ شیر نایلونی 1100 تومان قیمت‌های جدید لبنیات از سوی سازمان حمایت مصرف كنندگان و تولیدكنندگان اعلام شد.
با همکاری وزارت بهداشت پنجمین جشنواره غذای سالم از ۱۸ مهر در تهران برگزار می‌شود پنجمین جشنواره غذای سالم با همکاری وزارت بهداشت ۱۸ تا ۲۱ مهر در مرکز نمایشگاههای کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان در تهران برگزار می‌شود.
ایران بیست‌وسومین صادرکننده جهان شد سازمان تجارت جهانی با اشاره به رشد ۳۰ درصدی صادرات و رشد ۵ درصدی واردات ایران در سال گذشته میلادی رتبه ایران در جمع بزرگترین صادرکنندگان جهان را ۲۳ اعلام کرد.
برداشت انار آلک از باغ‌های ساوه آغاز شد مدیرجهاد کشاورزی شهرستان ساوه از آغاز برداشت انار آلک در این شهر خبر داد.
برای اقتصادی ‌شدن باغ‌ها برداشت زیتون باید 2 برابر شود فصل برداشت زیتون درحالی آغاز شده كه علیرغم سازگاری این محصول با اقلیم كشور به گفته مجری طرح توسعه زیتون میزان برداشت اقتصادی نیست و از 104 هزار هكتار باغ زیتون تنها 47 هزار هكتار بارور بوده و بقیه هنو . . .
آغاز برداشت انار در شهرستان طارم مدیر جهادکشاورزی طارم از آغاز برداشت انار از باغات این شهرستان خبر داد و گفت: این برداشت در سطح 1400 هکتار باغات بارده طارم آغاز شده است.
صفحه 656 از 695  اول  قبلی   651    652    653    654    655    656    657    658    659    660    661   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا "استرس" باعث گرسنگی شما می‌شود؟ شاید کنترل کامل استرس در زندگی های پردغدغه امروزی ...

  کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان با مصرف مداوم آسپرین نتایج یک آزمایش جدید نشان داده است که مصرف مداوم آ...

  چگونه غذا بخوریم تا فشار خون نگیریم وزارت بهداشت مجموعه‌ایی از دستورالعمل‌ها در رابطه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت