جویدن آدامس گاهی شکل صورت را تغییر می‌دهد نحوه جویدن که یک عمل طبیعی است، روی سلامت تاثیر می گذارد. به عنوان مثال، روش جویدن در روند هاضمه، شکل دندان ها و حتی صورت تغییراتی ایجاد می کند.
آرام خوردن و درست جویدن غذا در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و درست جویدن آن اشاره شده است.آرام خوردن غذا باعث می شود تا هضم غذا از دهان آغاز شود.
اسرار حریم سلطان بدن بیراه نیست اگر پوست را سلطان بدن بنامیم؛ چرا که پوست، اولین لایه دفاعی بدن است كه اگر لایه شاخی آن آسیب ببیند، این سد دفاعی تخریب می‌شود و میکروب‌ها و ویروس‌ها می‌توانند به بدن نفوذ كنند.
دشمن مینای دندان را بشناسید استفاده از خوراکی ها و نوشیدنی های اسیدی موجب فرسایش مینای دندان می شود.
مصرف سفیده تخم مرغ فشار خون را کاهش می دهد برخی محققان می گویند که مصرف سفیده تخم مرغ فشار خون را کاهش می دهد. محققان چینی معتقدند ترکیب موثری که در سفیده تخم مرغ یافت شده، دارای خاصیت کاهش دهنده فشار خون مشابه «کاپتروپریل» نوعی داروی فشار خون . . .
خطری که در برچسب مواد غذایی ذکر نمی شود مدیرگروه تغذیه دانشگاه جندی شاپور اهواز با بیان اینکه در الگوی غذایی ما ایرانی ها مصرف نمک چند برابر متوسط دنیا است از عدم درج میزان سدیم در برچسب گذاری مواد غذایی انتقاد کرد.
ایرانی‌ها ۲ برابر استاندارد نمک می‌خورند زهرا عبدالهی در نشست خبری رونمایی از فناوری‌های نوین ارتباطی در وزارت بهداشت افزود: هفته سلامت که از 18 تا 24 فروردین در کشور برگزار می‌شود با شعار فشار خون را جدی بگیریم آغاز شده و در روز دوم از این . . .
صفحه 225 از 273  اول  قبلی   220    221    222    223    224    225    226    227    228    229    230   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی برای خوش مزه تر شدن سوپ جو 27 نکته برای اینکه سوپی خوشمزه‌تر و سالم‌تر بپزید....

  رژیم غذایی مدیترانه‌ای و رابطه آن با سلامت قلب این رژیم به عنوان یکی از سالم‌ترین رژیم‌های غذایی ...

  لاغری و عمر بیشتر با روزی یک مشت آجیل متخصصان تغذیه و سلامت در انگلیس می‌گویند: افرادی ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مراقبت‌ها و خوراک‌های مناسب زمان سرماخوردگی با آغاز فصل سرما و شیوع بیشتر سرماخوردگی و آنفلوآنزا، بیایید نگاهی به مراقبت‌های دوره این بیماری و تغذیه مناسب این ایام داشته باشیم.
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
بفرمایید دسرهای سبزیجاتی اگر نگران قند خون تان هستید، دنبال راهی برای افزایش سبزیجات مصرفی‌تان می‌گردید و نمی‌خواهید قند و چربی زیادی مصرف کنید اما درعین‌حال عاشق دسر هستید می‌توانید سبزیجات را دریابید.
دلیل لاغری ناگهانی چیست؟ لاغری ناگهانی بی‌اهمیت نیست. اگر فردی ظرف چند ماه چندین کیلو وزن کم کند یعنی حداقل 5 درصد وزن بدن خود را بدون هیچ‌گونه رژیم و دلیل مشخصی از دست بدهید باید به پزشک مراجعه کند تا وضعیتش مورد بررسی قرار گیرد.