معاون فدراسیون بین المللی دیابت: هر یك كیلوگرم اضافه وزن، 5 درصد خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد معاون فدراسیون بین المللی دیابت با اشاره به اینكه افراد دارای اضافه وزن، بیش از سایر افراد در معرض ابتلا به دیابت قرار دارند، گفت: هر یك كیلوگرم اضافه وزن، پنج درصد احتمال ابتلا به دیابت را افزایش می . . .
هشدار دانشمندان قطع نمک از عوامل افزایش خطر بیماری‌های قلبی و سکته دانشمندان هشدار دادند که قطع کردن مصرف نمک، می‌تواند بیشتر از اینکه خوب باشد، باعث ضرر زدن به بدن شود، چرا که باعث افزایش مواد شیمیایی‌ می‌شود که برای قلب مضر است.
آب آناناس بخورید سرما نخورید اگر شما هم از آن سرماخورهای حرفه‌ای هستید و با شروع فصل سرما به هر دارویی متوسل می‌شوید تا سرما نخورید، برای یک بار هم که شده آناناس را امتحان کنید. چرا؟
كیومرث دانشور: عدم اثبات تاثیر ویتامین C بر سرماخوردگی یك فوق‌تخصص تغذیه گفت: مصرف مكمل‌های ویتامین C به طور كلی به ارتقای ایمنی بدن كمك می‌كند و در پیشگیری از بیماری‌ها می‌تواند نقش داشته باشد.
امام، فوق تخصص روماتولوژی: نیمی از افراد بالای 65 سال پوکی استخوان دارند پوکی استخوان تا مراحل پیشرفته درد ایجاد نمی کند بنابراین باید به طور مرتب آزمایشات تشخیصی این بیماری را انجام دهیم و منتظر بروز علایم پوکی استخوان نباشیم.
توصیه‌های امام رضا(ع) درباره سلامت بدن و تغذیه امام رضا(ع)، توصیه هایی درباره سلامت بدن از جمله جلوگیری از ضعف حافظه، سرماخوردگی، دردهای مزمن، دردهای معده و روده و ... داشته اند که در زیر می خوانید.
گروه خونی شما چیست؟ چه غذایی برای‌تان مفید است؟ ارتباط میان گروه خونی و عملكرد ارگان های بدن از موضوعات قابل بحث در علم پزشكی است كه در 30 سال گذشته مورد توجه محققان قرار گرفته است.
صفحه 269 از 273  اول  قبلی   264    265    266    267    268    269    270    271    272    273   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لواشک چاق می کند یا لاغر؟ مدیر گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران گف...

  سبوس گندم، برای سیستم گوارشی مفید است لقمه: سبوس گندم، فیبر غذایی است که در آب حل نمی شو...

  پیشگیری از سرطان ها با مصرف زیاد میوه و سبزی پیشگیری از سرطان ها با مراقبت های مداوم غذایی، رعا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمان کم خوابی با مصرف برنج نتایج بررسی های جدید نشان می دهد، مصرف برنج مشکل بی خوابی را برطرف می کند.
با سوختگی‌های خفیف در آشپزخانه چه کنیم؟ مثلث آتش از 3 عامل گرما، اکسیژن و ماده سوختنی تشکیل‌شده و بی‌شک سهل‌انگاری در رعایت نكته‌های ساده ایمنی آشپزخانه، می‌تواند با ایجاد این مثلث خانه‌تان را به آتش بکشد...
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »
همه چیز درباره پیتزا؛ مهمان ایتالیایی شاید در نگاه اول، ایرانی ها مردمان بدغذایی به نظر برسند؛ چون به سختی با غذاهای ملل دیگر ارتباط برقرار می کنند. دلیل این مدعا هم به همراه بردن چند قوطی کنسرو و چند پسته غذای کنسروی در سفرهای خارجی است.