خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره پایگاه خبری لقمه: خانم دکتر فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت از غرفه لبنیات پاک بازدید کرد و نسبت به شعار تبلیغاتی این برند واکنش جالبی داشت.
کافه موکا در کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر پایگاه خبری لقمه: در حالی که همه هنردوستان در کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر معمولا در انتظار دیدن سلبریتی ها و هنرمندان مطرح سینما هستند، اتفاقی جالب نظرها را به سوی خود جلب کرد.
حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر پایگاه خبری لقمه:همواره کاخ جشنواره قلب تپنده و مرجع هیجانات و جریانات رسانه ای جشنواره فیلم فجر در سراسر کشور بوده است و امسال هم مرکز همایش های برج میلاد از این قاعده مستثنی نبوده است.
حواشی کاخ جشنواره فیلم فجر؛ فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر پایگاه خبری لقمه: چهل‌وسومین دوره جشنواره فیلم فجر این روزها در کاخ این جشنواره با طعم ژامبون و دلستر در حال برگزاری است.
سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور از تولید ۴۰ درصد گوشت قرمز کشور توسط دامداری های کوچک‌مقیاس خبر داد.
ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن هل؛ دانه‌ای کوچک با قدرتی بزرگ! این ادویه معطر نه تنها به غذاها طعم و عطر ویژه‌ای می‌بخشد، بلکه همچون یک درمانگر طبیعی، از دل مشکلات گوارشی گرفته تا استرس و سلامت قلب، به بدن شما کمک می‌کند.
خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها تحقیقات نشان می دهد که خوردن فیبر بیشتر با سلامت بهتر روده و باکتری های مضر کمتر در روده مرتبط است.
صفحه 13 از 1745  اول  قبلی   8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با میوه ای برای شادابی پوست هلو غنی از ویتامین آ و پتاسیم است و با توجه به سای...

  چه بخوریم تا ام اس نگیریم؟ بحران ویتامین دی این روزها در جماعت ایرانی به اوج ...

  آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم پایگاه خبری لقمه: مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیق...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قند خون پایین، احتمال بروز زوال عقل را افزایش می‌دهد تحقیقات جدید نشان داد پایین بودن قند خون در افراد سالخوردۀ مبتلا به دیابت نوع دوم ممکن است خطر بروز زوال عقل را افزایش دهد.
قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ پایگاه خبری لقمه: نانوایی «شیخ احمد» در شهرستان کوهبنان کرمان با قدمتی بیشتر از 100 سال در حالی همچنان پابرجاست که برای ثبت در فهرست آثار ملی ملموس و ناملموس آماده می‌شود.
هرگز از تیروئیدتان غافل نشوید چند روز پیش وزارت بهداشت در آستانه روز جهانی گواتر (چهارم خرداد) نسبت به بازگشت‌ این بیماری به کشور هشدار داد و توجه رسانه‌ها و مردم را به بالا رفتن خطر بروز اختلالات تیروئیدی در افراد جامعه جلب کرد.
تشخیص علت کمبود وزن، اولین قدم برای درمان لاغری یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه اولین گام در درمان لاغری تشخیص علت کمبود وزن است، گفت: بررسی تاریخچه پزشکی، میزان مصرف غذایی فرد، کمبودهای تغذیه‌ای و همچنین عادت غذایی اولین کاری است که باید در خصوص تعیین رژیم غذایی برای این افراد انجام شود.