چهارراه کاهش سوخت‌وساز بدن حالا که با چهارراه افزایش متابولیسم بدنتان آشنا شده‌اید، بد نیست چهارراه کاهش سوخت‌وساز بدنتان را هم بشناسید:
قیمت دل و جگر و قلوه و گوشت گوسفند رییس اتحادیه دل، جگر و قلوه تهران از افزایش قیمت گوشت گوسفند زنده خبر داد.
نظارت بر واردات گوشت و دام دقیق‌تر شد معاون سازمان دامپزشکی کشور گفت: در پی نگرانی‌های ایجاد شده در ارتباط با مصرف گوشت‌های وارداتی، نظارت بر واردات گوشت و دام دقیق‌تر شد.
علت افزایش قیمت ماهی چیست؟ قیمت انواع ماهی به ویژه‌قزل‌آلا با افزایش بیش از 30 درصدی نسبت به نیمه اول سال مواجه شده است که سازمان شیلات ایران دلیل اصلی آن را افزایش قیمت خوراک آبزیان عنوان کرد.
کیوی صادراتی ایران به کدام بازارها می‌رود؟ بر اساس تازه‌ترین آمار گمرک ایران در 10 ماهه سال جاری 46.2 هزار تن کیوی تازه به ارزش 39.2 میلیون دلار از کشور صادر شد.
قیمت کشمش پایین است دبیر اجرایی نظام صنفی آجیل و خشکبار آذربایجان‌شرقی گفت: با توجه به کندی روند صادرات و پایین بودن قیمت فروش نسبت به قیمت تمام شده محصول راهکار مناسبی اتخاذ نشود موجب از بین رفتن محصولات می‌شود.
همایش ملی خشکبار در تبریز برگزار می شود رییس اتحادیه صنف آجیل و خشکبار کشور از برگزاری همایش ملی خشکبار در سال 92 در تبریز خبر داد.
صفحه 1340 از 1741  اول  قبلی   1335    1336    1337    1338    1339    1340    1341    1342    1343    1344    1345   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  8 حقیقت شگفت انگیز درباره ی میوه ها لقمه: هر روز می خوانید، می بینید، و می شنوید که با...

  چرا پوست این میوه ضد سرطان است میوه‌هایی که رنگدانه‌های قرمز دارند اعم از هویج، گ...

  تعریف و اثرات اختلالات خوردن پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته ای از اختلال...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قهرمانان میوه‌ای کدامند؟ برای سنجش ارزش و اهمیت هر چیزی معیارهایی وجود دارد. مهم‌ترین معیار سنجش ارزش میوه‌ها نیز میزان آنتی‌اکسیدان‌های آنهاست. البته میوه‌ها معمولاً خیلی دست پر هستند و فواید زیادی برای سلامتی ما دارند.
مادری که سرآشپز خاص یک ورزشکار شد! آرزوی المپیکی خانواده نعمت‌زاده محقق شد. مبینا دختر دهه‌ هشتادی ایران در 19 سالگی از اولین المپیکش دست پر بیرون آمد چرا که خانواده‌اش خانه را المپیکی نگه داشته بودند.
حقایقی درباره غذاهای رستوران‌ها و سرآشپزها خیلی کیف دارد که رستوران بروید، غذا سفارش بدهید و با خیال راحت بنشینید تا بشقاب غذایتان را روی میز بگذارند. در واقع بدون زحمت و بدون اینکه بوی پیاز داغ بگیرید غذای مورد علاقه‌تان را نوش جان کنید و از آن لذت ببرید. البته این یک روی سکه است!
نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران پایگاه خبری لقمه: استخدام یک سرآشپز برای یک رستوران یا واحد غذایی مهم و حیاتی است و باید با دقت و وسواس خاص به این امر پرداخت.