ماجرای کباب ایرانی؛ از 3 ریالی تا 50 هزار تومانی
هیچكدام از ما به درستی نمیدانیم این غذا از كجا آمده و شده غذای محبوب بسیاری از ما، عدهای میگویند از قفقاز آمده و در زمان ناصرالدین شاه قاجار توسط سرآشپز مخصوص او به دربار شاه رسیده است و گروهی معت . . .
چرا این همه بیماری داریم؟
میگویند در شهری، چالهای عمیق وجود داشت كه هر روز تعداد زیادی از شهروندان داخل آن سقوط میكردند. نتیجهاش هم آسیبهای جدی و شكستن دست و پای این آدمهای بیچاره بود.
طعم بی رقیب غذاهای ایرانی
انگشتهایی كه قبلا با آبگوشتهای چرب و پردنبه خورده میشد و دلهایی كه قبلا برای قورمهسبزیهای جا افتاده و خوشعطر غنج میرفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده میشود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از . . .
برنج نداریم، سوال نفرمایید
ایجاد صفهای طویل در مقابل مغازههای برنجفروشی ونصب تابلوی «برنج نداریم، سوال نفرمایید»، پشت شیشه برخی از مغازهها و افزایش لحظهای قیمت برنج خارجی در استانهای غربی كشور بویژه كرمانشاه و كردستان، . . .
ساخت آشپزخانه «اوپن» ممنوع شد
استاندار کهكیلویه و بویراحمد از شهردار یاسوج خواست تا از دادن مجوز به ساختمانهای در دست ساخت این شهر که آشپزخانه اوپن (OPEN) در آنها طراحی شده است، خودداری کند.
بهترین مکان نگهداری 5 ماده مهم غذایی
5 ماده غذایی وجود دارد كه برخی از ما كم و بیش در خصوص جای نگهداری از آنها سردرگم هستیم. این مطلب شما را راهنمایی میكند تا بدانید كجا باید از این مواد غذایی نگهداری كنید.