بهار نارنج، برای رفع تپش قلب مفید است بهارنارنج همان گل های درخت نارنج است که دارای بوی معطر و طعم مطلوبی است.
یک فوق تخصص گوارش: نگرانی، عامل تشدید سندروم روده تحریک پذیر در ۷ میلیون ایرانی است یک فوق تخصص گوارش گفت: حدود ۷ میلیون نفر در کشور به سندروم روده تحریک پذیر مبتلا هستند اغلب افرادی که برای سندرم روده تحریک پذیر دارند مراجعه می کنند در زندگی نگرانی، اضطراب و افسردگی دارند.
طرز تهیه یک عصرانه بهاری ساده لقمه: در فصل بهار به دلیل هوا و میوه های خاصش، دسرها و عصرانه های ویژه ای نیز می توان تهیه کرد.
خبرنگار جوانی که عاشق کشور ایران شده است؛ توصیف خانم روس از غذاهای ایرانی ـ خبرنگار خبرگزاری روس بیزنس كنسالتینگ ـ در مقاله‌ای به معرفی جاذبه‌های ایران، بویژه غداهای ایرانی پرداخته است.
ماجرای غذای مورد علاقه امام خمینی(ره) و دخترش سایت جماران در مصاحبه ای با دکتر زهرا مصطفوی دختر امام خمینی(ره) از قول وی نوشت: روزی به امام گفتم ما چند نفریم در منزل خب همه نظر بدهند که هر روز ناهار چی بخوریم...
کافی شاپ غم برای مردم افسرده افتتاح شد اخبار رسیده از شرق چین حاکی از آن است که چند ماه پیش کافی شاپی در این منطقه افتتاح شده که “کافی شاپ غم نام دارد.
گزارش تصویری / زنان شالیکار لنگرود - 1 فصل بهار با همه زیبایی هایش قصه درد و رنج شیر زنانی است که پا به پای مردان نشاء برنج با رنج فراوان را بر پهنه گلی شالیزارهای گیلان میکارند به امید ذخیره آینده خود و فرزندان . زنانی که مانند تمام هم نو . . .
صفحه 1653 از 1750  اول  قبلی   1648    1649    1650    1651    1652    1653    1654    1655    1656    1657    1658   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تجربه کرونا و لزوم تاکید بر تغذیه سالم پایگاه خبری لقمه: حالا که شاید بیش از هر زمان دیگر...

  خوراکی که چربی خون را کاهش می دهد کارشناس تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی انستیتو تغ...

  توصیه های تغذیه ای طب اسلامی برای فصل پاییز با آغاز ۶ ماه دوم سال و سرد شدن تدریجی هوا، باید د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت