صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر میکند
۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد
تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی
سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر
۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکتهای ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد
صرف نظر چینیها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها
کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته میشود
اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است
هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره)
نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
زیر گروه ها
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه یلدا
ویژه نامه محرم و صفر
ویژه نامه نوروزی
ویژه نامه اگروفود
ویژه جام جهانی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
روز جهانی غذا
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
بوی سیب زمینی کبابی، شادی آور است
دانشمندان دریافتند بویی که از غذا به ویژه سیب زمینی در حین روند پخت و پز آزاد میشود، میتواند خاطرات مثبت را در مغز انسان زنده کند
گزارش تصویری / شکوفه های بهاری
به گزارش لقمه با آغاز فصل بهار شکوفه ها و فضای سبز باغات استان فارس جلوه ای از زیبایی های طبیعت را نمایان کرده است.
آشپزی، یک میلیون و 900 سال پیش رایج بوده است
قدمت آشپزی در جهان بیش از یک میلیون و 900 هزار سال گزارش شده است.
آثار برگزیده و منتخب دومین مسابقه عكاسی از سفرههای هفتسین
لقمه: دومین مسابقه عكاسی از سفرههای هفتسین در خردادماه 1389 پس از انجام مراحل انتخاب و داوری، با برتری قاسم شیشهگری، جمشید فرجوند فردا و نرگس رادمان به پایان رسید.
تشعشعات مایکروویو در غذا باقی نمی ماند
مایکروویو در مقابل سیستم های سنتی پخت ارجحیت بیشتری دارد به شرطی که درست استفاده شود.
رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی ایران:
بازار گوشت مرغ کمبودی ندارد
رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی ایران گفت : بازار گوشت مرغ هیچ کمبودی ندارد و رشد تولید هم مناسب است.
نخستین بار در کشور
رستورانهای مشهد ستارهدار میشود
رئیس مرکز بهداشت خراسان رضوی گفت: برای نخستین بار در کشور رستورانها از نظر بهداشتی ستارهدار میشوند تا معیاری برای بررسی بهداشت و کیفیت آنها مد نظر قرار گیرند.
صفحه 1662 از 1740
اول
قبلی
1657
1658
1659
1660
1661
1662
1663
1664
1665
1666
1667
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
راه های داشتن ابروهای پرپشت و پهن
پهنای مناسب و پرپشت و خوش فرم تأثیر زیادی در آراست...
آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی
پایگاه خبری لقمه: با وجود خواص مفید پونه کوهی، مصر...
بخور نخورهای شب امتحان
امسال روزهای امتحان کمی زودتر از همیشه فرارسیدهان...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟
متخصصان تغذیه توصیه میکنند روزانه حداقل پنج سهم میوه و سبزیجات باید در سبد غذایی افراد قرار بگیرد چرا که این مواد غذایی انواع ویتامینها و مواد معدنی ضروری را به بدن میرسانند. البته هر چند وقت یکبار اخباری مبنی بر آلودگی سبزیجات به دلیل آبیاری با آبهای آلوده یا کودهای غیراستاندارد مطرح میشود و کارشناسان از مردم میخواهند مثلا در تهران سبزیجات مصرف نکنند.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی سینا (2)
غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نمبخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نمبخش و خنککننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکیهای سرد و کمتغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.
موج پنجم کرونا هم از راه رسید/ هشدار برای پایتخت
پایگاه خبری لقمه: سرانجام علائم موج پنجم کرونا هم در نقاطی از کشور نمایان شد تا از هم اکنون آماده روزهای سخت بیماری و تکرار تجربههای تلخ موج های قبلی باشیم.
اختلاف دو وزارت خانه بر سر آمار تولید و عرضه تراکتور
وزارت جهاد کشاورزی معتقد است، عطش بازار تراکتور به عرضه پایین برمیگردد اما وزارت صنعت، معدن و تجارت در این خصوص میگوید، بین آمار نیاز بازار و تقاضا اختلاف وجود دارد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است