گزارش اختصاصی لقمه مهمان نوازی یزدی ها در نوروز 91 در روزهای آغازین سال 1391 بازدیدکنندگان اماکن و بافت های تاریخی یزد ضمن دریافت بلیط رایگان، با شیرینی های یزدی در ظروف سفالین میبد(از شهرهای استان یزد، توسط راهنمایان گردشگران، پذیرایی شدند.
شیرینی های نوروزی/ شیرینی بادامی یار همیشگی نوروز لقمه: شیرینی پر طرفدار نوروزی شیرینی بادامی که بسیار آسان نیز می‌باشد.
شیرینی های نوروزی/ شیرینی كشمشی مخصوص نوروز لقمه: یکی از شیرینی هایی که این روزها تقریباً برای پذیرایی از یادها رفته، شیرینی کشمشی است که به آسانی در منزل تهیه می‌شود. این شیرینی در ایام نوروز نیز طرفدار دارد.
آجیل عید چطور درست می شود؟ حدس زدن سرگذشتی که آجیل داشته تا از مزرعه به ظرف های پذیرایی نوروزی برسد، کار سختی نیست. اما در این بین چند پای ثابت ظرف آجیل هستند که مرموزتر از بقیه به نظر می رسند! مثلا این که نخودچی چطور درست می ش . . .
عید نوروز در جبهه مردانی، مرد با لباس‌‌های خاکی دور سفره عید نشسته‌اند، دست‌هایشان را رو به آسمان گرفته‌اند، به پیام نوروزی مولایشان گوش می‌دهند، می‌روند تا دوباره بایستند و معلوم نیست نوروز دیگر بر سفره آسمانی می‌نشی . . .
فراخوان چهارمین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین چهارمین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین با داوری محمدمهدی رحیمیان، فرزاد هاشمی و حسن غفاری و با مشارکت موسسه فرهنگی هنری توسعه هنرهای معاصر و سازمان فرهنگی هنری شهرداری(فرهنگسرای رویش)انجام خواهد شد . . .
شیرینی های نوروزی/ نان پنجره‌ای به شیوه نوروزی لقمه: از قدیم الایام، نان پنجره ای را خانم های خانه در ایام نوروز برای پذیرایی از مهمانانشان تهیه می کردند. در روزگار کنونی هم هستند افرادی که هنوز این شیرینی را در خانه تهیه می کنند.
صفحه 1680 از 1749  اول  قبلی   1675    1676    1677    1678    1679    1680    1681    1682    1683    1684    1685   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نوشیدن 6 فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان رحم را کاهش می‌دهد متخصصان علوم پزشکی دانشگاه هاروارد در یک آزمایش جد...

  چرا زنان باردار باید قرص اسیدفولیک بخورند؟ کمبود اسید فولیک در دوران بارداری باعث بروز بیماری...

  تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

9 نکته خوب و بد درباره کاهش وزن نتایج جدید مطالعات محققان نشان می دهد، کاهش پنج تا 10 درصد از وزن بدن علاوه بر تقویت سلامت عمومی، خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت را نیز کاهش می دهد اما این کاهش وزن می تواند اثرات سوء نیز داشته باشد.
از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید یک متخصص بهداشت موادغذایی تاکید کرد: «یکی از غذاهای پرطرفدار در ایام ماه مبارک رمضان حلیم است که توصیه می‌شود برای خرید آن حتما به ظاهر مغازه یا رستوران، بهداشت کارکنان و داشتن کارت مجوز بهداشت و... توجه شود.»
تاثیر رنگ ها بر اشتها دانش بررسی رفتار در خوردن و آشامیدن، نشان می دهد که افراد میزان بیشتری مایعات در لیوان های کوتاه و پهن به نسبت لیوان های بلند و تنگ می نوشید. و یا هر چه محل نشستن شما به ظرف شیرینی نزدیک تر باشد، شما شیرینی بیشتری میل می کنید.
علل چاقی دختران چیست؟ در این روزگار که هر روز تعداد آدم‌های چاق بیشتر از لاغرها می‌شود، محققان پیوسته در حال پژوهش و انجام آزمایش‌های مختلف هستند تا علت چاق شدن افراد را تشخیص داده و بتوانند براساس این نتایج، راه‌های درمان‌ موثرتر و سریع‌تر این معضل را پیدا کنند.